Terug

Recensies Café Aimée

8,4/10

Zeer goed

Gebaseerd op 9 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en reserveringsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Joan Van Der Waal W.
  Joan Van Der Waal W.
  • 6 recensies
  8,5/10

  We hebben heerlijk gegeten, maar waren een beetje teleurgesteld in de service. De twee dames waren erg vriendelijk, maar niet echt attent en we misten hart voor de zaak, bevlogenheid en enthousiasme, ze deden gewoon hun ding. We hebben best even gezeten zonder drankje en zonder kaart, terwijl het niet druk was, voordat er iemand bij ons kwam. Dat vind ik altijd jammer. Daarentegen was het eten wel écht van goede kwaliteit! De zaak zou zoveel meer sfeer kunnen hebben als de bediening nèt wat meer 'sjeu' zou hebben, we gunnen het ze namelijk heel erg!

 2. Peter V.
  Peter V.
  • 5 recensies
  9,5/10

  Heerlijk gegeten buiten op het gezellige terras. Zeker een aanrader!! Genoeg parkeerplaatsen en super leuke bediening!! Tot de volgende keer

 3. Ellen F.
  Ellen F.
  • 2 recensies
  8/10

  Het was maandagavond. Daardoor waarschijnlijk nauwelijks andere gasten. Een beetje leeg dus. Maar ik neem aan dat dat wel meer zal gaan aanlopen. Dat werd gecompenseerd door de vriendelijke ontvangst en bediening.

 4. Cindy V.
  Cindy V.
  • 115 recensies
  8/10

  Een mooi terras, gezellige zaak en heerlijk gegeten. Personeel erg vriendelijk.

 5. Maja v.
  Maja v.
  • 1 recensie
  5,5/10

  Niet bijzonder..vieze tafels buiten bij aankomst. Te grote kussens voor in de buitenstoelen. Papieren servetten. Meer een borrel en snackplek dan om echt lekker te dineren.

 6. Lou K.
  Lou K.
  • 40 recensies
  8/10

  Sfeervol decor, vriendelijke ontvangst en bediening. Uitgebreide (lunch)kaart waarvan ik oa de Thaise soep koos die echt uitstekend smaakte. En het lichtzoute van de papadum combineerde verrassend lekker met de gerookte zalm, bovendien een flinke portie. Ik kom zeker terug.

 7. Louis J.
  Louis J.
  • 9 recensies
  6/10

  Voorheen Café De Burcht heeft een stevige make-over gekregen. Wat daarbij nog niet op orde is wat mij betreft is de akoestiek waardoor de huidige ruimte een galmbak is wat mij betreft. Het eten maakt dat helaas niet goed. Oester hadden beter schoongemaakt kunnen worden en door de matige aandacht voor opmaak van het bord kreeg ik niet het gevoel een luxe product voor me te hebben. Oester zelf overigens prima. De Hamburger Aimée vond ik smaakloos. Alsof het gebruikte gehad geen zout en kruiden gezien had. Frietjes verder prima. Broodje van de burger ook. Het dessert citroentaart met meringue was nog het best van alles. De wijn overigens ook prima. Bediening wisselend met een pinnig overkomende jonge dame aan tafel en een jonge man die er in zichzelf praatte waardoor hij nauwelijks te verstaan was en toen we net aan tafel zaten al vroeg of alles naar wens was (?!). Algeheel leuk om een keer te proberen. Hoef er niet nog eens naartoe als het zo blijft.

 8. Wim D.
  Wim D.
  • 31 recensies
  6/10

  Verschrikkelijk geluidniveau, maar begrijp dat daaraan werd gewerkt. bediening niet echt vakkundig doet echter wel zijn best. Eten was redelijk maar vind de tafels erg klein. prima zaak om met wat meer mensen te eten.