Terug

Recensies Buena Vista Beach Club

7,9/10
Gebaseerd op 5 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en reserveringsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Peter A.
  Peter A.
  • 26 recensies
  6,5/10

  Eerlijkheidshalve: het was de drukste dag van het jaar en het personeel liep op zijn tandvlees, maar het was best lang wachten op twee niet-onvergetelijke salades. Wel een geweldige sfeer en een prima stek, dus een plek om toch terug te komen.

 2. Roos v.
  Roos v.
  • 6 recensies
  5,5/10

  Het eten en de bediening waren matig

 3. Pieter K.
  Pieter K.
  • 1 recensie
  9/10

  Ontvangst is vriendelijk, bediening is alert. Joviaal, maar op een leuke, niet storende manier, passend bij een beach club. Drankjes arriveren vlot, eten, gezien de drukte op de zaterdagavond dat wij er waren, ook. Met name de hamburger en vega burger waren erg smakelijk. Dit viel met name op bij de vega burger, deze zijn doorgaans niet zo smakelijk als deze.

 4. Jaap J.
  Jaap J.
  • 1 recensie
  10/10

  Waarom reserveren? Is dit omdat zo the Fork zijn commissie kan opstrijken. We mochten gewoon een tafeltje uitzoeken zonder dat er gecheckt werd of er wel een reservering was. Vreemd! Voortaan dus gewoon binnenlopen en aan een tafeltje gaan zitten.....