9,1/10
Uitmuntend
Gebaseerd op 14 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en reserveringsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Timke B.
  Timke B.
  • 1 recensie
  10/10

  We zijn blij dat we dit restaurant hebben gevonden. Het personeel was zeer gastvrij en we voelde ons erg welkom. Het eten werd uitstekend gepresenteerd en de kwaliteit was net zo. We hebben genoten van de avond en komen graag nog een keer terug !

 2. Yvonne S.
  Yvonne S.
  • 10 recensies
  10/10

  We waren het er unaniem over eens: het vijfgangen verrassingsmenu was een prima keuze en we hebben genoten van de smaken , de gerechten en hoe de gerechten werden opgediend. Kortom we zijn verrast en hebben een prima avond gehad, met heerlijk eten in een sfeervolle ambiance!

 3. Marion S.
  Marion S.
  • 1 recensie
  10/10

  Heerlijk gegeten, verrassende gerechtjes. Vlotte bediening met veel kennis van het eten en de wijn. Ondanks dat het vol zat niet te veel last van geluiden om ons heen. Aanrader we komen zeker terug.

 4. Jan-Martijn W.
  Jan-Martijn W.
  • 1 recensie
  8,5/10

  Heerlijk gegeten, de vijf gangen ging vrij vlot achter elkaar aan maar het werd wel gevraagd of we het liever later uit geserveerd wilden hebben. De gerechten waren erg lekker met veel smaak. Zeker een aanrader!

 5. Jasper B.
  Jasper B.
  • 1 recensie
  10/10

  Heerlijk gegeten! Vooral de salade was heel lekker. Ik kom zeker terug.

 6. Ronald L.
  Ronald L.
  • 1 recensie
  10/10

  Genoten van de nieuwe menukaart met heerlijke gerechten op een mooie manier gepresenteerd.

 7. Trijnie V.
  Trijnie V.
  • 2 recensies
  7/10

  Fijn ontvangst. Gezellige en lekkere lunch. De salade viel iets tegen.

 8. Yvonne R.
  Yvonne R.
  • 1 recensie
  8,5/10

  Heerlijk gegeten in leukste straatje van Groningen. Goede prijs- kwaliteit verhouding. Bediening vriendelijk en attent. Voor herhaling vatbaar

 9. Esmee H.
  Esmee H.
  • 1 recensie
  10/10

  Met 2 personen een heerlijke avond gehad bij brasserie Midi. Goede bediening en kwalitatief goed eten voor een prima prijs. Zou dit restaurant zeker aanbevelen.

 10. Jaap B.
  Jaap B.
  • 1 recensie
  10/10

  Erg lekker gegeten met 2 personen. Personeel was enorm vriendelijk en energiek. Eten was erg goed en wat hoogstaander dan het welbekende. Zeker een aanrader!

 11. Eva W.
  Eva W.
  • 1 recensie
  10/10

  Wat een onwijs fijn restaurant. We hebben hier heerlijk gegeten. De gerechten werden mooi opgediend en de smaakcombinaties waren erg verrassend en lekker. Daarnaast waan het personeel erg gastvrij en was de service goed. De wijn spijs combinatie kon ik ook zeker waarderen. De locatie is ook top, midden in de stad. Maar toch heeft heeft het zijn eigen prettige sfeer. Erg fijn dat de akoestiek is aangepast! Daardoor is het een stuk prettig eten en kletsen (ook zakelijk). Oftewel, een heerlijke avond gehad.

 12. Janneke L.
  Janneke L.
  • 1 recensie
  10/10

  De prijs kwaliteit verhouding bij Midi is erg goed. Vooraf een amuse en de gerechten goed op smaak. De akoestiek in het restaurant is sterk verbeterd. Hierdoor kun je elkaar ook nog goed verstaan als het restaurant vol is. Kortom een aanrader om met vrienden en familie gezellig te tafelen.