Gemiddelde prijs voor een maaltijd, berekend op basis van een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert, exclusief drankjes. De gemiddelde prijs is slechts een indicatie.
Verken het culinaire aanbod van dit restaurant en laat je inspireren.
Chef
Michel Wu
Type cuisine
Internationaal
Appetizers
Rustieke broodjes
€ 8,5
Geserveerd met opgeklopte beurre noisette en zwart lavazout.
Hojiblanca olijven
€ 6,5
Gemarineerd in verse rode peper, koriander en knoflook.
Voorgerechten
Soep van de dag
€ 8,5
Vraag de bediening naar de soep van de dag.
Ravioli van paddenstoelen
€ 9,5
Met truffel roomsaus en een kroketje van oesterzwam.
Carpaccio van rode bieten
€ 9,5
Met schuim van ‘ blue stilton’ , frisee sla, 12 jaar oude aceto siroop en een crumble van macadamia
Maguro takaki
€ 11,5
Gegrilde tonijn met zoetzure komkommer, sesam-mix, nori kroepoek, cress en een mayonaise van tomasu sweet spicy sojasaus.
Ceviche van zeebaars
€ 12,5
Met foreleitjes, gepofte tomaat, gel van amsterdamse ui en cress.
Wildpaté
€ 11,5
Met tafelzuren, vijgen , geconfijte sjalotjes en crostini.
Black angus carpaccio
€ 11,5
Dungesneden black angus beef met truffelmayonaise, pijnboompitten, rucola en parmezaanse kaas.
Trio van ‘gronings’ rund
€ 11,5
Tartaar van gronings weiderund met peterselie crème; bitterbal van ‘groningse’ droge worst met truffelmayonaise; carpaccio van gerookte
Rib-eye met brander mayonaise en amsterdamse uitjes.
Proeverij van voorgerechten
€ 13
Proeverij van verschillende voorgerechten
Hoofdgerechten
Rissotto groen
€ 21,5
Romige kruiden risotto met huisgemaakte pesto, spinazie, doperwten en parmezaanse kaas.
Salade 'unami'
€ 21,5
Met krokante groenten gyoza, little gem, edamame bonen, gegrilde aubergine, cashewnoten en teriyakisaus.
Catch of The Day
€ 24,5
Dagelijks serveren wij een verse ‘vangst van de dag’ waarvan de bereiding en ingrediënten per
vissoort verschilt.
Hertenbiefstuk
€ 25,5
Met stoofpeer, pancetta, haricots verts en een jus van rode wijn.
Kalfs sucude
€ 25,5
Boterzacht gegaarde kalfssucade met pastinaakpuree geserveerd in eigen jus.
Diamanthaas van ‘ groninger weiderrund
€ 26,5
Met beukenzwammetjes geserveerd met een jus van cognac en groene peper.
Black angus rib- eye 250 gram
€ 27,5
Met beurre de paris en seizoensgroenten
Nagerechten
Crème brûlée
€ 8,5
Van sinaasappel en steranijs geserveerd met witte chocolade ijs.
Hazelnoot panna cotta
€ 9,5
Met een macaron van hazelnoten/chocolade en gezouten karamelijs.
Parfait van passievrucht
€ 9,5
Met brickdeeg, goud bes en verse passievrucht.
Ijs pallet
€ 8,5
3 bollen room / sorbetijs met een crumble van amandelen en lemoncurd.
Trio van chocolade
€ 9,5
Brownie van pure chocolade en gezouten noten, luchtige chocolade mousse van ‘tia maria’ en een sorbet van pure chocolade.
Kaasplank
€ 11
Selectie van onze 3 favoriete kazen geserveerd met vijgenjam, noten en brood.
Grand dessert
€ 11,5
Een proeverij van 5 verschillende dessertgerechten
Dessertwijnen
Muscat
Deze wijn geurt naar verse muskaatdruiven en heeft bovendien een complex/intens aroma met een krachtige aanhoudende zoete smaak.
Pedro Ximenez
Natuurlijk zoete wijn met een donkere
mahoniekleur. Het aroma bevat nuances van pruimen en chocola en is vol zoet en zeer intens.
Rode port
Ruby porto – Coroa de rei
Coroa ruby is een portugese fruitige volle wijn.
De wijn is half zoet met gemiddelde tannine en een lange afdronk.Krachtige aanhoudende zoete smaak.
Tawny porto – kopke fine
De kopke fine tawny port is een rijpe mild zoete port. Hij heeft een levendige bruinoranje kleur die typisch is voor tawny port’sc
10 years old tawny – porto seguro
Deze port heeft een echte roodbruine tawny kleur met elegante en harmonieuze aroma’s en een goed gebalanceerde duurzame smaak.Een rijpe mild zoete port.
Menu Keuzes
3 gangen keuzemenu
€ 37,5
Stel zelf een 3 gangen menu samen voor een vaste prijs met uw favoriete gerechten
Volledige menukaart
Veelgestelde vragen
In Brasserie Groen, is de chef-kok Michel Wu.
Als je van plan bent bij Brasserie Groen uit eten te gaan, is de gemiddelde prijs ongeveer € 38. De gemiddelde prijs wordt berekend op basis van voor-/hoofdgerecht of hoofd-/nagerecht zonder drankjes. Prijzen zijn door het restaurant verstrekt.
Ja, Brasserie Groen is geïdentificeerd als een restaurant met vegetarische keuzes op het menu.
Zeker, Brasserie Groen is geïdentificeerd als een restaurant met glutenvrije keuzes op het menu.
Ja, Brasserie Groen is geïdentificeerd als een restaurant met veganistische keuzes op het menu.
Zeker, Brasserie Groen is geïdentificeerd als een restaurant met biologische keuzes op het menu.
Zeker, Brasserie Groen is geïdentificeerd als een restaurant met zuivelvrije keuzes op het menu.
Ja, Brasserie Groen is geïdentificeerd als een restaurant met lokale gerechten op het menu.
Ben je een restauranteigenaar?
Registreer je restaurant
Vertel ons meer over jezelf en we nemen zo snel mogelijk contact met je op
Al een gast
Log in op TheFork Manager en neem contact met ons op via de chat.