Gemiddelde prijs voor een maaltijd, berekend op basis van een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert, exclusief drankjes. De gemiddelde prijs is slechts een indicatie.
Reservering
Brasserie Groen
Een tafel reserveren
Reserveer gratis
Reserveer gratis
Verdien Yums met een reservering via TheFork en profiteer van exclusieve loyaliteitskortingen
Geserveerd met opgeklopte beurre noisette en zwart lavazout.
Hojiblanca Olijven
€ 6,5
Gemarineerd in verse rode peper, koriander en knoflook.
Voorgerechten
Soep Van De Dag
€ 8,5
Vraag de bediening naar de soep van de dag.
Bloemkool Steak
€ 9,5
Geroosterde bloemkool met beurre noisette, pappadum en hummus.
Carpaccio Van Rode Bieten
€ 9,5
Met aceto siroop en een espuma van 'blue stilton', afgemaakt met gesuikerde noten.
Maguro Takaki
€ 10,5
Gegrilde tonijn met zoetzure komkommer, mayonaise van teriyaki, nori kroepoek, sesam, gebrande limoen en lupine cress.
Ibérico Varken
€ 10
Krokante buikspek van ibérico- varken gemarineerd in five spice kruiden met suikersla en hoisin-saus
Confit De Canard
€ 10,5
Huisgemaakte rillette van eendenbout, gekonfijt in ganzenvet op een toast van ciabatta met zoetzuur van 'goudreinet' appel, cornichons, friseé en een mayonaise van mierikswortel.
Black Angus Carpaccio
€ 10,5
Dungesneden black angus beef met truffelmayonaise, pijnboompitten, rucola en parmezaanse kaas
Trio Van ‘Gronings’ Rund
€ 10,5
Tartaar van gronings weiderund met peterselie crème; bitterbal van ‘groningse’ droge worst met truffelmayonaise; carpaccio van gerookte rib-eye met brander mayonaise en amsterdamse uitjes.
Proeverij Van Voorgerechten
€ 12
Proeverij van verschillende voorgerechten
Hoofdgerechten
Portobello
€ 20,5
Gegratineerd met reypenaer v.s.o.p. geserveerd met pompoen risotto, cherrytomaten, pijnboompitten en verse basilicum
Gnocchi
€ 20,5
Romige gnocchi met spinazie, tomaat en gegrilde aubergine.
Catch of The Day
€ 22,5
Dagelijks serveren wij een verse ‘vangst van de dag’ waarvan de bereiding en ingrediënten per vissoort verschilt.
Hollandse Boerderijeend
€ 24,5
Eendenborstfilet met een risotto van gepofte knolselderij, spitskool en morille jus.
Hertenbiefstuk
€ 25,5
Met kaantjes van wildzwijn coppa, beukenzwam en wild jus.
Sukade Steak
€ 25,5
Langzaam in 'gulpener bockbier' gegaarde kalfsukade met gekonfijte sjalot en een puree van 'bintje' aardappels. Geserveerd in eigen jus
Dry Aged Runder Entrecôte
€ 27,5
Getrancheerde entrecôte met aardappel mousseline, ui, gebakken panko en kalfsjus.
Nagerechten
Crème Brûlée
€ 8,5
Van cointreau met een macaron van kokos /gecondenseerde melk en sorbet ijs van bramen.
Hazelnoot Panna Cotta
€ 8,5
Van kardemom en butterscotch met gekarameliseerde banaan en 4 noten roomijs.
Bavarois Van Limoncello
€ 9,5
Met citroen parels van de wereld beroemde limoncello 'drunken monkey' uit peize en sorbetijs van citroen
Trio Van Chocolade
€ 9,5
Brownie van pure chocolade en gezouten noten, luchtige chocolade mousse van ‘tia maria’ en een sorbet van pure chocolade.
Kaasplank
€ 10
Selectie van onze 3 favoriete kazen geserveerd met vijgenjam, noten en brood.
Grand Dessert
€ 11,5
Een proeverij van 5 verschillende dessertgerechten
Dessertwijnen
Muscat
Deze wijn geurt naar verse muskaatdruiven en heeft bovendien een complex/intens aroma met een krachtige aanhoudende zoete smaak.
Pedro Ximenez
Natuurlijk zoete wijn met een donkere mahoniekleur. Het aroma bevat nuances van pruimen en chocola en is vol zoet en zeer intens
Rode Port
Ruby Porto – Coroa De Rei
Coroa ruby is een portugese fruitige volle wijn. De wijn is half zoet met gemiddelde tannine en een lange afdronk.Krachtige aanhoudende zoete smaak.
Tawny Porto – Kopke Fine
De kopke fine tawny port is een rijpe mild zoete port. Hij heeft een levendige bruinoranje kleur die typisch is voor tawny port’s
10 Years Old Tawny – Porto Seguro
Deze port heeft een echte roodbruine tawny kleur met elegante en harmonieuze aroma’s en een goed gebalanceerde duurzame smaak.Een rijpe mild zoete port.
Menu Keuzes
3 Gangen Keuzemenu
€ 37,5
Stel zelf een 3 gangen menu samen voor een vaste prijs met uw favoriete gerechten
Volledige menukaart
Prijzen en gerechten kunnen veranderen.
Deze prijzen zijn zonder aanbiedingen.
Getoonde prijzen zijn inclusief omzetbelasting.
Veelgestelde vragen
Als je van plan bent bij Brasserie Groen uit eten te gaan, is de gemiddelde prijs ongeveer € 35. De gemiddelde prijs wordt berekend op basis van voor-/hoofdgerecht of hoofd-/nagerecht zonder drankjes. Prijzen zijn door het restaurant verstrekt.
In Brasserie Groen, is de chef-kok Michel Wu.
Ja, Brasserie Groen is geïdentificeerd als een restaurant met vegetarische keuzes op het menu.
Zeker, Brasserie Groen is geïdentificeerd als een restaurant met glutenvrije keuzes op het menu.
Ja, Brasserie Groen is geïdentificeerd als een restaurant met veganistische keuzes op het menu.
Zeker, Brasserie Groen is geïdentificeerd als een restaurant met biologische keuzes op het menu.
Zeker, Brasserie Groen is geïdentificeerd als een restaurant met zuivelvrije keuzes op het menu.
Ja, Brasserie Groen is geïdentificeerd als een restaurant met lokale gerechten op het menu.
Ben je een restauranteigenaar?
Registreer je restaurant
Vertel ons meer over jezelf en we nemen zo snel mogelijk contact met je op
Al een klant
Log in op TheFork Manager en neem contact met ons op via de chat.