Terug

Menu Brasserie 1910

menukaart

Voorgerecht

Gehaktballetjes met feta, pittige mayonaise en brood
€ 5
Toast met gebakken champignons en uien gegratineerd met kaas
€ 5,5
Grote garnalen in knoflookolie op een bedje van pasta met Parmezaanse kaas
€ 7

Hoofdgerecht

Lendenbiefstuk (Belgisch Limousin rund) op een bedje van pittige, vers gewokte groente met een saus naar keuze
€ 18,5
Tonijnsteak geserveerd als sashimi met wasabi mayonaise en/of sojasaus
€ 18,5
Schotel du mer met zalm, tonijn, tarbot en zeevruchten met diverse groente en Mediterraanse saus
€ 18,5

Nagerecht

Chocomousse met vers fruit en slagroom
€ 6
Flensje met Griekse yoghurt, vers fruit, slagroom en honing
€ 5,5
Limburgse vlaai: keuze uit abrikozenvlaai, kersenvlaai en puddingstrooisel
€ 2,75

Dranken

Koffie
€ 2,3
Halve fles water
€ 2,3
Prijzen en gerechten kunnen veranderen.
Deze prijzen bevatten geen aanbiedingen.
Getoonde prijzen zijn inclusief btw.