boscafe 't Hijgend Hert

Harles 23 6294 NG Vijlen Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 29
|
31-433062499
7 /10
34 recensies

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 29
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen, exclusief drank)
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant boscafe 't Hijgend Hert

Hoe kom je er?

 • : Gratis parkeren in de buurt

Services

 • Pin
7 /10
Alleen gasten die via TheFork hebben gereserveerd en hun reservering zijn nagekomen, kunnen een recensie plaatsen.
 • 10
  0
 • 9
  3
 • 8
  4
 • 7
  9
 • < 7
  16
Eten
6,7
Service
6,7
Decor
7,7
Prijs-kwaliteit
Precies goed
Geluidsniveau
Rumoerig
Wachttijd
Redelijk
32/32 recensies

Jouw recensie over het restaurant boscafe 't Hijgend Hert

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en in dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de TheFork-app, website of via onze partnerwebsites en TheFork reserveringsmodule op de website van het restaurant.
Lowie J.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
4,5 /10
Eten
2
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 19 sep. 2018
Een geweldige plek waar je wat moet gaan drinken en een broodje moet eten. Maar als je warm gaat lunchen of gaat dineren is het ver onder de maat. Grote misère voor veel teveel geld. Rauwkost zelfs niet aangemaakt. Groente teveel doorgegaard en de vleesgerechten, de beroemde opa kip en een zacht gegaard ribstuk waren van bedenkelijke kwaliteit. De kip en het rund waren al langere tijd dood. Het glas witte wijn van St Martinus was overigens geweldig.
Charles V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
10
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 12 jul. 2018
Wij hadden een salade Geitenkaas en een salade met Kip.
De opmaak, smaak en de inhoud van de salade was TOP !


Zeker goed voor een herhaling !
Het was warm en er stond bij de entree reeds een karaf met koel water en citroen; een gastvrij welkom !
Cilia B.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
5 /10
Eten
2
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 10 mei 2018
Zeer matige prijs - kwaliteit verhouding.
Snack van mijn zoon kwam uit de magnetron. En runderstoofpotje was meer dikke saus dan vlees. Biefstukje was wel goed medium gebakken, maar helaas lauw.
Martin G.
Meesterproever
(13 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
6
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 23 jan. 2018
Erg mooie locatie en de speciaal voor dit café gebrouwen biertjes ('Hert') zijn een aanrader. Lunch was prima en niks op aan te merken. Net als de service.
menina .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
6
Service
4
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 5 jan. 2018
Leuke locatie en sfeer. We schrokken alleen van de rekening: 6.50 voor 10 poffertjes is toch echt te veel. We hebben het nog aangegeven maar daar werd niet echt op gereageerd helaas.
Hetty S.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
8
Service
2
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 7 nov. 2017
Wij besloten ons jaaruitje af te sluiten bij het Hijgend Hert,we waren te vroeg dus onze tafel was nog niet gereed,we moesten buiten wachten en besloten wat te drinken aan een van de banken.Uitdrukkelijk tegen de vriendelijke jongedame gezegd dat we na een kwartiertje binnen werden verwacht met de vraag of het een probleem was,we konden gewoon bestellen.Voordat onze drank er was werden we naar onze tafel geleid.In een bloedheet en overvol restaurant werden we voor de bar neergezet.Op zich niks mis mee maar het was tevens een plek om kinderwagens en kinderspelen te stallen dus continue gedoe achter je rug.Vervolgens kregen we een zeer geïrriteerde juffrouw aan onze tafel die not amused was dat wij buiten drinken hadden besteld en ging hierover luidruchtig in conclaaf met een collega,bij het opnemen van onze bestelling mochten we niet meer dan 3 verschillende hoofdgerechten kiezen,mayonaise kost 50 eurocent extra voor een piepklein bakje.Een aantal menukaarten moesten we voordat we de keuze hadden gemaakt weer inleveren.Na een HALF! uur hadden wij eindelijk ons eten en ook meteen het voorgerecht.Het eten was prima niks op aan te merken, maar toen uiteindelijk ook nog eens de bon letterlijk op tafel werd gesmeten was voor ons de lol er echt wel af.In het donker zijn we voorzichtig stap voor stap met het licht van onze mobiel weer naar de auto gelopen,heel jammer een grote teleurstellingen na een leuke dag ...nooit meer Hijgend Hert
Titiana .
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
5 /10
Eten
4
Service
4
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 30 jul. 2017
Vaak geweest omdat het een mooie locatie is. Eigenlijk elke keer teleurgesteld. Deze keer was de pasta was zo doorgekookt dat het papperig was. Als dessert bestelden we (3x) zomerkoninkjes met ijs. We kregen inderdaad ijs met welgeteld 3 aardbeien. Bij wijze van grapje vroeg de chef "toch wel drie héle aardbeien", waarop we hem moesten teleurstellen dat het drie halve waren. Deze "chef" kan totaal niet met kritiek omgaan, wat de situatie alleen maar vervelender maakt. Autoritair gedrag naar personeel én naar zijn gasten. De zaak wordt steeds groter. En dat kunnen ze niet aan. Op dit moment lijkt bovendien kwantiteit te gaan boven kwaliteit. Gelukkig zijn er steeds meer goeie restaurants in de buurt.
maartje H.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
4
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 19 jul. 2017
Locatie prima, bier lekker. Helaas het diner.
Veel te gaar en smakeloos. Jammer. Ik had me er meer van voorgesteld. Zeker geen aanrader. Misschien is de lunch wel goed....
Anouk V.
Meesterproever
(86 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
8
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 18 mei 2017
Ten eerste: beetje vreemd dat op IENS twee Hijgende Herten staan: een gewoon Hijgend Hert en dit Boscafé het Hijgend Hert.
Goed, de recensie...
Hier terechtgekomen op een regenachtige donderdag voor de lunch. Vanuit Vaals gewoon de bordjes gevolgd en dan afwachten of er een volgend bordje komt en waar je terecht komt.
Nou, het is een op grote hoogte (260 m) gelegen uit de kluiten gewassen boshut annex kinderboerderij.
De kaart is uitgebreid met allerlei eenvoudige gerechten.
Voor mij werd dat een 'Spek en Ei', oftewel een omelet met twee boterhammen, en voor mijn partner een 'Warme Panini Mozarella'. Beide goed van smaak en begeleid door een kleine gevarieerde salade met een honingachtige dressing. Het boscafé heeft een uitgebreide bierkaart en ik heb me laten verleiden tot een 'Hert', een prettig bitter biertje. Een paar opmerkingen: vanaf de parkeerplaats tot het café is het een stukje lopen over geaccidenteerd terrein; kan lastig zijn voor mensen die slecht ter been zijn. Verder: mooi terras. Tenslotte: jammer dat we moesten vragen om ons tafeltje afgenomen te krijgen.
stefan D.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
6
Service
4
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 25 nov. 2016
Een rommelig café, bier en wandelaars. slordige bediening en een smakeloze huttenstoofpot, jammer dat de bediening vooral elkaar opzoekt. bestek niet schoon. jammer was andere jaren beter.
Gerard V.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
2,5 /10
Eten
2
Service
2
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 23 okt. 2016
vaker geweest.op 18-10 weer.wat teleurstellend!!veel patat weinig vlees en n zeer snel geeriteerde ober!!gaat achteruit.moeten het kennelijk van de drankomzet hebben.jammer van zo'n tent op zo'n locatie. goeie leidinggevende erop.
Gerard V.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
2,5 /10
Eten
2
Service
2
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 18 okt. 2016
Al meermalen te gast geweest en de verwachting was hoog. Echter dat viel tegen. Een ietwat snel geeriteerde ober vertelde dat een gerecht niet meer te bestellen was. Kan gebeuren niets mis mee. Toen n gast nogmaals een vraag daarover stelde maakte hij de verkeerde opmerking 'heb ik toch net gezegd!' we mochten als volwassenen 10 personen kiezen uit 3 hoofdgerechten omdat de keuken meer niet aankon. Voor de kinderen maakte dat niet uit. Zij mochten bestellen wat ze wilden. Tussen het voorgerecht en het hoofdmenu zat bijna een uur wachttijd! Terwijl het restaurant niet meer vol was. Tevens viel op dat men het kennelijk van de drankomzet moet hebben want dit kwam wel erg vaak naar voren ende bestelde drank kwam opvallend snel. Jammer dat de service en kwaliteit van het eten terugloopt, veel patat en weinig vlees, voor een behoorlijk bedrag. Wat zou helpen is het inzetten van misterie gasten en leren van hun rapporten en leren van op-aanmerkingen van gasten. Het is jammer dat een restaurant op een super locatie zo'n lage waardering heeft. Zou toch zeker op minimaal een 8.5 moeten staan ipv nu onder de 7.
Gerard V.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
2 /10
Eten
2
Service
2
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 17 okt. 2016
Al meermalen te gast geweest en de verwachting was hoog. Echter dat viel tegen. Een ietwat snel geeriteerde ober vertelde dat een gerecht niet meer te bestellen was. Kan gebeuren niets mis mee. Toen n gast nogmaals een vraag daarover stelde maakte hij de verkeerde opmerking 'heb ik toch net gezegd!' we mochten als volwassenen 10 personen kiezen uit 3 hoofdgerechten omdat de keuken meer niet aankon. Voor de kinderen maakte dat niet uit. Zij mochten bestellen wat ze wilden. Tussen het voorgerecht en het hoofdmenu zat bijna een uur wachttijd! Terwijl het restaurant niet meer vol was. Tevens viel op dat men het kennelijk van de drankomzet moet hebben want dit kwam wel erg vaak naar voren ende bestelde drank kwam opvallend snel. Jammer dat de service en kwaliteit van het eten terugloopt, veel patat en weinig vlees, voor een behoorlijk bedrag. Wat zou helpen is het inzetten van misterie gasten en leren van hun rapporten en leren van op-aanmerkingen van gasten. Het is jammer dat een restaurant op een super locatie zo'n lage waardering heeft. Zou toch zeker op minimaal een 8.5 moeten staan ipv nu onder de 7.
Hermien B.
Expertproever
(8 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,8 /10
Eten
7
Service
4
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 28 aug. 2016
In onze vakantie zijn we hier twee keer geweest. lunch en avondeten. Locatie is mooi en rustig. Veel zitplekken, maar meerdere terrassen dus het voelt niet massaal. Het eten was prima, maar helaas was de service en bediening tijdens ons diner slecht. Lang wachten. 2e keer drinken besteld, maar kregen dus niet. Bij serveren van hoofdgerecht zou patat nog nageleverd worden, (voor zowel kindergerecht als bijgerecht) We hadden het eten al op en moesten nog om de patat vragen. Ook kwamen ze ons eten brengen die niet voor ons was. Al met al kwam het erg chaotisch over en dat terwijl het terras maar half vol zat.
jumbo .
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
8
Service
2
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 19 aug. 2016
Geweldige lokatie en prima om kinderen mee te nemen.
Lekker eten en voor de bierliefhebber... Kom met de fiets.
We hebben er twee keer gegeten, eerste keer was zeer goed. Service redelijk.
Helaas de tweede keer was het wat drukker en hebben we een dik uur moeten wachten op het hoofdgerecht. Als we bij de 'verkeerde' bediende wat bestelde dan kreeg je een snauw van je moet bij mij niet bestellen. ( beter zou zij ik zorg ervoor dat een collega bij u komt). Qua service moeten ze echt wat verbeteren, dan krijgt het minimaal een 8 van mij.
Loes H.
Meesterproever
(37 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 2 jul. 2016
Geweldig leuke locatie midden in het bos. Uitgebreide lunchkaart met voor ieder wat wils. Ook veel streekgerechten. De bloedworst was erg goed en best veel. Stokbroodje geitekaas wat karig mar wel lekker. Gastvrije bediening en ondanks de drukte niet lang hoeven wachten.
ruben W.
Meesterproever
(11 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,8 /10
Eten
7
Service
8
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 28 mei 2016
De plek is uniek. In het bos, uitzicht. Entourage, veel brandhout, weitjes, verschillende terrassen. En binnen in de winter bij de haard gezeten. Dit keer buiten. Binnen is het, als zo als zo vaak, allemaal al gereseveerd. Buiten vaak een gezellige keur aan Limburgse gezelschappen. Er zijn buiten verschillende zit variaties, wij kozen voor stoelen aan een tafel.
Bediening is vlot. Jammer zijn de vele verschilende gezichten die voorbijkomen, allemaal bereidwillig maar maken gehaaste indruk. Soms wat snel amicaal. De kaart heeft een uitgebreide indrukwekkende bierkaart. Eten is er klassiek eetcafe achtig alsmede streek- en seizoen(asperge) gerechten. Wij hadden de saté varkenshaas schotel en de Hjjgend Hert salade.
Normale porties. Alhoewel ik bij de salade wat moest zoek naar de noten en honing op de teleurstellende karige geitenkaas, gegarneerd door drie stukjes spek. Het zal mijn gekleurde achterdocht zijn jegens de altijd terugkerende tekorten aan gebak hier. Werkelijk irritant. Ze houden vast aan een of andere met de hand bakker uit de buurt met een productie van 5 taarten oer dag ofzo.
Kom hier nooit met de hoop op koffie met vlaai of gebak. Als je om 10.00 uur aanwezig bent kun je nog wel warmvers appelgebak scoren.... en die is het omrijden wel waard.
De toileten zijn goed, maar onderaan een trap dus laat je rolstoel thuis.
Bert B.
Meesterproever
(19 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,8 /10
Eten
7
Service
8
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 27 mei 2016
Tijdens een korte vakantie in Sippenaeken (Belgie) twee keer gaan eten bij het Hijgend Hert. Een dag lunch lunch en de andere dag diner. Beide waren ruim voldoende, veel vaste gasten uit Kerkrade en Maastricht. Dit is kritisch publiek want is deze regio is er veel keuze aan restaurants. Bezoekers zijn wandelaars, wielrenners en mensen uit de stad, alle om lekker op het terras te zitten en hierij een hapje en een drankje te doen. Op het buiten terras kunnen wel meer dan twee honderd mensen zitten en die waren er ook: maar voelt niet massaal aan.
Producten komen van de lokale leveranciers en dat proef je de kwaliteit is goed.
Tip; naast de vele biertje staat er ook een top wijn op de kaart een ripasso.

Wij komen zeker nog een keer terug.
Marit V.
Meesterproever
(74 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,3 /10
Eten
8
Service
8
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 14 mei 2016
Op zaterdagmiddag de lunch hier gedaan. We waren met onze honden. Het café ligt hartstikke leuk om een rondje te doen. Er zaten ook heel veel fietsers. Ondanks de kou zat het terras, door de terrasverwarmers, toch redelijk vol. Binnen was het gezellig druk, met nog voldoende ruimte. Lekkere witte wijn uit Vijlen. Verder hadden we de asperges op traditionele wijze en het stoofpannetje. Flinke porties, allebei erg lekker en voor een vriendelijke prijs. Lang hebben wij niet hoeven wachten en de bediening was erg vriendelijk.
fridoo .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
6
Service
2
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 5 mei 2016
Nadat we de vorige keer onze vakantie hadden afgesloten met een etentje bij het Hijgend Hert gingen we dit jaar op herhaling. Helaas, maar dit was voor ons de laatste keer. We moesten anderhalf uur op het eten wachten, en terwijl andere gasten een mandje stokbrood kregen kregen wij niets. Toen we de ober daarop aanspraken zei hij dat hij dat begreep maar vervolgens kregen we nog steeds niets. Tussendoor werden onze glazen wel afgeruimd maar vragen of we nog iets anders wilden drinken was blijkbaar ook teveel moeite.
Natuurlijk, het was hemelvaartsdag en dus druk, maar deze service is echt beneden peil.
 • 1
 • 2
TheFork maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.