Registreer mijn restaurant
Help
Boompjes Restaurant, Overloon
18 foto's

Internationaal Zakenlunch

Boompjes Restaurant

8,8/10
27
Irenestraat 1, 5825 CA Overloon
Internationaal
Gemiddelde prijs € 40

Reservering

Boompjes Restaurant

Een tafel reserveren

Reserveer gratis

Verdien Yums met een reservering via TheFork en profiteer van exclusieve loyaliteitskortingen

Selectie van de MICHELIN-gids

  • Bib Gourmand: onze beste prijs-kwaliteitverhoudingen

Standpunt van de MICHELIN-gids

Of het nu boompjes zijn, planten of hout: de natuur lijkt het interieur hier ingepalmd te hebben! Chef Volman is een ambassadeur van Dutch cuisine en ...

Lees meer op de website van de MICHELIN-gids

Restaurantmenu

Laatste update: september 2023
Chef-kok Jaap Volman
DieetoptiesBiologische producten, Glutenvrij, Lactose intolerantie, Notenallergie, Pinda-allergie, Streekproducten., Veganistische gerechten, Vegetarische gerechten
Portie ambachtelijke frieten
€ 4,5
Kaas voorafgaand aan het dessert
€ 12,5
Alle gerechten it de menu's zin ook los te bestellen. Voorgerecht / tussengerecht
€ 20
Lunch - boompies 5 gangen menu € 60
Dit menu omvat: First course + Second course + Third course + Fourth course + Fifth course

Gebruikersfoto's

Boompjes Restaurant, Overloon
Dessert - Boompjes Restaurant, Overloon
Biefstuk  - Boompjes Restaurant, Overloon
Zalm - Boompjes Restaurant, Overloon
Oesters - Boompjes Restaurant, Overloon
Nocheesecake met rood fruit en ijs  - Boompjes Restaurant, Overloon
+3

foto's

Recensies

8,8/10
Fantastisch27 recensies
9/10

Eten

8,7/10

Service

8,5/10

Sfeer

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Echte ervaringen van echte gastenAlleen mensen die gereserveerd hebben met TheFork of die betaald hebben met TheFork PAY kunnen een waardering geven en een beoordeling schrijven.
Hoe worden waarderingen door ons berekend?

Wat gasten over dit restaurant zeggen:

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
Korte wachttijd
Rustig
  • Maarten J.4 recensies

    5 november 2023

    8/10

    Gastvrij personeel. De gerechten zijn "gewoon" eten met een twist. Zeer lekker gegeten. Prijs/kwaliteit dik in orde

  • Maurice N.19 recensies

    27 juli 2023

    9/10

    Heerlijk gegeten in een mooie rustgevende ambiance.

  • Diederik K.

    Diederik K.1 recensie

    28 april 2023

    9,5/10

    Hele fijne bediening! Uitstekende kaart met goede verrassende gerechten. Ruim opgezette indeling qua tafels. Goede prijs kwaliteit verhouding.

  • Spj S.57 recensies

    2 september 2022

    7/10

    Ik ben naar dit restaurant gegaan vanwege goeie recensies. Wij hebben dit heel anders ervaren.De keuzes in de menukaart is niet erg verrassend.Of je nou 3 gangen of meer gangen kiest is allemaal hetzelfde. De 1 e gang seizoensgroenten vinden wij niet smakelijk ondanks er 14 verschillende groenten op je bord licht. Allemaal groenten die je normaal nooit op je bord krijgt. wij vonden er niets aan.De amuses vond ik ook niet smaakvol.Verder moest je voor vlees €4 per persoon nog bij betalen. Maar het vlees smaakte niet zo als het moet.Voor frieten moest je ook extra betalen maar zagen er uit of ze van verschrompelde aardappelen waren.En het nagerecht boerenjongens ijs met gele room was een slappe dunne custard saus.Ik weet niet wie er daar heeft staan koken maar vond het belabberd slecht.

  • Theo G.1 recensie

    17 juli 2022

    10/10

    We hadden via the Fork gereserveerd en dachten met vier personen eten en volgens Jullie site meenden we 50 % korting te krijgen! Wat dat betreft is jullie site niet erg duidelijk Theo

  • Rutger f.2 recensies

    9 juli 2022

    9,5/10

    Heerlijk gegeten! 5 gangen met mooie wijnen (halve glazen mogelijk). Alles mooi op smaak, groente gebruik erg lekker. Bediening attent, oprecht, gastvrij en ongedwongen. Absoluut aanrader

  • Wah M.5 recensies

    6 mei 2022

    10/10

    Gratis en dichtbij parkeren. Vriendelijke bediening. Mooie opgemaakte borden. Verse ingrediënten( als je niet van asperges houd moet je geen verrassingmenu kiezen) lekker eten.

  • Ellen S.6 recensies

    26 februari 2022

    9/10

    Eten was echt heel goed. Vriendelijke bediening. Leuk ingericht. De lampen waren wat fel, licht mag iets zachter. Verder was het vrij leeg door de carnaval maar dat mocht de pret niet drukken. Wel een behoorlijk prijskaartje, maar het eten is het zeker wel waard.

  • Sonja B.2 recensies

    18 september 2021

    10/10

    Heerlijk 7 gangen menu met een verrukkelijk wijnarrangement! Enthousiast en gedreven jong personeel in de bediening, die ons heerlijk in de watten hebben gelegd!

  • Frank H.1 recensie

    28 augustus 2021

    10/10

    Fantastisch eten, goede bediening met jonge mensen met een passie voor het vak, voelen de sfeer zeer goed aan, met gevoel voor humor.. Het is er zeer prettig toeven . kort en goed "michelin ster" waardig.

  • Veronique G.

    Veronique G.1 recensie

    22 augustus 2021

    7/10

    Gezellig restaurant. Prima sfeer. Eten was goed, maar geen smaak sensaties in onze beleving. Bijzonder lekker stukje vlees. Voor ons een eenmalig bezoek.

  • C S.13 recensies

    25 juli 2021

    7/10

    Mooi restaurant, mooie binnentuin. Heel vriendelijk personeel. Prijzen zijn fair. Borden prachtig opgemaakt. Veel bloemetjes. Porties zijn vrij groot. Wij vonden het lekker maar geen wauw-factor voor ons. Geen aparte smaaksensaties, wat flauw naar onze smaak, niet kruidig waar wij van houden.

  • Joost b.1 recensie

    11 juli 2021

    9,5/10

    Jonge bediening die al zeer goed wist hoe 'twerkt in horeca, van correcte benadering tot logo op glas naar klant. Beleefd en behulpzaam. De gerechten werden netjes uitgelegd. Voor vertrek kwam de chef zelf nog vragen hoe 't was. We gaan hier zeker nogmaals heen. Mooie zaak! Correcte priks/kwaliteit verhouding van zeer goede smaak en kwaliteit. ????????

    review_preview

    3 foto's bekijken

  • Stella H.2 recensies

    20 juni 2021

    10/10

    Na lange tijd weer mogen genieten van een heerlijk 5 gangen verrassings menu. Van begin tot einde, een feest op je bord en je mond. Voorafgaand met een heerlijke oester. Met het mooie weer in de tuin gezeten, mooi aangekleed en heerlijk vertoeven. We komen gauw weer.

    review_preview

    4 foto's bekijken

  • F v.1 recensie

    13 juni 2021

    10/10

    Heerlijk gegeten. Zowel het hoofd- als het nagerecht zagen er fantastisch uit en smaakten ook heerlijk. Complimenten ook de de leuke bediening.

  • Miranda A.1 recensie

    5 juni 2021

    10/10

    Genoten van een vijf-gangen diner met bijpassende wijnen. De gerechten waren mooi opgemaakt en smaakte heerlijk. Bovendien erg enthousiast over de goede service.

  • Lisanne B.12 recensies

    2 mei 2021

    9/10

    Heerlijk geluncht buiten ondanks de kou. Wij hebben een maaltijdsalade met ossenhaaspuntjes gegeten en dat was echt heerlijk. Prima service. Helaas kreeg ik van The Fork wel een mailtje dat wij niet zijn op komen dagen en met de vraag in het vervolg het verzoek om af te zeggen. Dat ervaar ik wel als vervelend. Dat is het enige verbeterpuntje voor het restaurant. Ik raad dit restaurant zeker aan!

Loading...

Meer informatie

Openingstijden
Vandaag geopend

maandag
Gesloten
dinsdag
Gesloten
woensdag
Gesloten
donderdag
12:00 - 17:00
17:30 - 22:00
vrijdag
12:00 - 17:00
17:30 - 22:00
zaterdag
12:00 - 17:00
17:30 - 22:00
zondag
12:00 - 17:00
17:30 - 22:00

Routebeschrijving naar het restaurant

Irenestraat 1, 5825 CA, Overloon, Nederland

Openbaar vervoer

Station Vierlingsbeek

Aanvullende informatie

Gratis parkeren bij het restaurant. EV destination charger

,

Over het restaurant

Jaap Volman heeft (zijn) ervaring opgedaan door te werken voor geweldige chefs zoals René Brienen van Brienen aan de Maas, Eric Swaghoven van Valuas en Luc Kusters van Bolenius in Amsterdam, al deze restaurants zijn bekroond met een Michelin ster.

Bij Bolenius is Jaap doorgegroeid van leerling tot souschef en hier heeft hij ook zijn liefde voor de Nederlandse keuken mogen ontdekken en ontwikkelen.

Toen Jaap was begonnen aan de horeca manager ondernemer opleiding, heeft hij zijn eerste stage gelopen bij de Heeren van Overloon, daar raakte hij verknocht aan het pand en de mooie locatie. Dus toen Jaap, na bijna 7 jaar bij Bolenius te hebben gewerkt, toe was aan een nieuwe uitdaging en hem ter ore kwam dat De Heeren van Overloon te koop stond was de cirkel rond.

Veronique Volman heeft net als Jaap voor horeca manager ondernemer gestudeerd. Dit is ook de plek waar de echtgenoten elkaar hebben leren kennen. Veronique is jarenlang werkzaam geweest in de horeca in verschillende steden.

Toen het eerste kindje kwam heeft Veronique zich laten omscholen tot docent Engels. Om haar connectie met het horeca vak, waar ze zo veel passie voor heeft, niet kwijt te raken is ze les gaan geven op het horeca gerichte MBO onderwijs om zo toekomstig horeca personeel voor te bereiden op het communiceren met internationale gasten.

Echter bleef het gemis naar het uitoefenen van het mooiste vak van de wereld groot. Dus toen de kans om een eigen zaak te openen zich voordeed was er geen moment twijfel.

Services

, , ,

Toegankelijk voor rolstoelen

Veelgestelde vragen

Restaurants rond "Boompjes Restaurant"

Grieks

Corfu

Score:8,8

5801 BR Venray

€ 33 (gemiddelde prijs)

Internationaal

De Stad

Score:9,1

5801 BE Venray

€ 23 (gemiddelde prijs)

  • Insider

Internationaal

De Beejekurf

Score:9,3

MICHELIN

5801 AS Venray

€ 50 (gemiddelde prijs)

5862 AE Geijsteren

€ 30 (gemiddelde prijs)

Ben je een restauranteigenaar?

Registreer je restaurant

Vertel ons meer over jezelf en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Al een klant

Log in op TheFork Manager en neem contact met ons op via de chat.