Reserveer gratis
Bij binnenkomst stapt u langs de brasserie waar u terecht kunt voor een toegankelijke lunch of borrel, achteraan dompelt het restaurant u onder in ...
Lees meer op de website van de MICHELIN-gids
foto's
Eten
Service
Sfeer
9-10
7-8
5-6
3-4
1-2
Wat gasten over dit restaurant zeggen:
Jenneke P. • 4 recensies
20 juli 2024
6,5/10Mooie gerechtjes op het oog. Soms net iets te simpel en niet zo speciaal in smaakbeleving als dat wij hadden gehoopt.
Nathalie P. • 5 recensies
3 februari 2024
9/10Zoals gewoonlijk weer lekker gegeten en lekker gedronken, een fijn bob arrangement, was weer top!
Maarten J. • 5 recensies
5 november 2023
8/10Gastvrij personeel. De gerechten zijn "gewoon" eten met een twist. Zeer lekker gegeten. Prijs/kwaliteit dik in orde
Maurice N. • 22 recensies
27 juli 2023
9/10Heerlijk gegeten in een mooie rustgevende ambiance.
Diederik K. • 1 recensie
28 april 2023
9,5/10Hele fijne bediening! Uitstekende kaart met goede verrassende gerechten. Ruim opgezette indeling qua tafels. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Spj S. • 72 recensies
2 september 2022
7/10Ik ben naar dit restaurant gegaan vanwege goeie recensies. Wij hebben dit heel anders ervaren.De keuzes in de menukaart is niet erg verrassend.Of je nou 3 gangen of meer gangen kiest is allemaal hetzelfde. De 1 e gang seizoensgroenten vinden wij niet smakelijk ondanks er 14 verschillende groenten op je bord licht. Allemaal groenten die je normaal nooit op je bord krijgt. wij vonden er niets aan.De amuses vond ik ook niet smaakvol.Verder moest je voor vlees €4 per persoon nog bij betalen. Maar het vlees smaakte niet zo als het moet.Voor frieten moest je ook extra betalen maar zagen er uit of ze van verschrompelde aardappelen waren.En het nagerecht boerenjongens ijs met gele room was een slappe dunne custard saus.Ik weet niet wie er daar heeft staan koken maar vond het belabberd slecht.
Theo G. • 1 recensie
17 juli 2022
10/10We hadden via the Fork gereserveerd en dachten met vier personen eten en volgens Jullie site meenden we 50 % korting te krijgen! Wat dat betreft is jullie site niet erg duidelijk Theo
Rutger f. • 2 recensies
9 juli 2022
9,5/10Heerlijk gegeten! 5 gangen met mooie wijnen (halve glazen mogelijk). Alles mooi op smaak, groente gebruik erg lekker. Bediening attent, oprecht, gastvrij en ongedwongen. Absoluut aanrader
Wah M. • 8 recensies
6 mei 2022
10/10Gratis en dichtbij parkeren. Vriendelijke bediening. Mooie opgemaakte borden. Verse ingrediënten( als je niet van asperges houd moet je geen verrassingmenu kiezen) lekker eten.
Ellen S. • 7 recensies
26 februari 2022
9/10Eten was echt heel goed. Vriendelijke bediening. Leuk ingericht. De lampen waren wat fel, licht mag iets zachter. Verder was het vrij leeg door de carnaval maar dat mocht de pret niet drukken. Wel een behoorlijk prijskaartje, maar het eten is het zeker wel waard.
Sonja B. • 3 recensies
18 september 2021
10/10Heerlijk 7 gangen menu met een verrukkelijk wijnarrangement! Enthousiast en gedreven jong personeel in de bediening, die ons heerlijk in de watten hebben gelegd!
C S. • 13 recensies
25 juli 2021
7/10Mooi restaurant, mooie binnentuin. Heel vriendelijk personeel. Prijzen zijn fair. Borden prachtig opgemaakt. Veel bloemetjes. Porties zijn vrij groot. Wij vonden het lekker maar geen wauw-factor voor ons. Geen aparte smaaksensaties, wat flauw naar onze smaak, niet kruidig waar wij van houden.
Stella H. • 2 recensies
20 juni 2021
10/10Na lange tijd weer mogen genieten van een heerlijk 5 gangen verrassings menu. Van begin tot einde, een feest op je bord en je mond. Voorafgaand met een heerlijke oester. Met het mooie weer in de tuin gezeten, mooi aangekleed en heerlijk vertoeven. We komen gauw weer.
4 foto's bekijken
F v. • 1 recensie
13 juni 2021
10/10Heerlijk gegeten. Zowel het hoofd- als het nagerecht zagen er fantastisch uit en smaakten ook heerlijk. Complimenten ook de de leuke bediening.
Lisanne B. • 13 recensies
2 mei 2021
9/10Heerlijk geluncht buiten ondanks de kou. Wij hebben een maaltijdsalade met ossenhaaspuntjes gegeten en dat was echt heerlijk. Prima service. Helaas kreeg ik van The Fork wel een mailtje dat wij niet zijn op komen dagen en met de vraag in het vervolg het verzoek om af te zeggen. Dat ervaar ik wel als vervelend. Dat is het enige verbeterpuntje voor het restaurant. Ik raad dit restaurant zeker aan!
Jaap Volman heeft (zijn) ervaring opgedaan door te werken voor geweldige chefs zoals René Brienen van Brienen aan de Maas, Eric Swaghoven van Valuas en Luc Kusters van Bolenius in Amsterdam, al deze restaurants zijn bekroond met een Michelin ster. Bij Bolenius is Jaap doorgegroeid van leerling tot souschef en hier heeft hij ook zijn liefde voor de Nederlandse keuken mogen ontdekken en ontwikkelen. Toen Jaap was begonnen aan de horeca manager ondernemer opleiding, heeft hij zijn eerste stage gelopen bij de Heeren van Overloon, daar raakte hij verknocht aan het pand en de mooie locatie. Dus toen Jaap, na bijna 7 jaar bij Bolenius te hebben gewerkt, toe was aan een nieuwe uitdaging en hem ter ore kwam dat De Heeren van Overloon te koop stond was de cirkel rond. Veronique Volman heeft net als Jaap voor horeca manager ondernemer gestudeerd. Dit is ook de plek waar de echtgenoten elkaar hebben leren kennen. Veronique is jarenlang werkzaam geweest in de horeca in verschillende steden. Toen het eerste kindje kwam heeft Veronique zich laten omscholen tot docent Engels. Om haar connectie met het horeca vak, waar ze zo veel passie voor heeft, niet kwijt te raken is ze les gaan geven op het horeca gerichte MBO onderwijs om zo toekomstig horeca personeel voor te bereiden op het communiceren met internationale gasten. Echter bleef het gemis naar het uitoefenen van het mooiste vak van de wereld groot. Dus toen de kans om een eigen zaak te openen zich voordeed was er geen moment twijfel.
Irenestraat 1, 5825 CA Overloon
Vertel ons meer over jezelf en we nemen zo snel mogelijk contact met je op
Log in op TheFork Manager en neem contact met ons op via de chat.