Boathouse

Noorderplassenweg 150 1316 VV Almere Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 24
|
31-365305000
7,2 /10
100 recensies

Over het restaurant Boathouse

Fantastisch boothuis, gelegen aan het water, in Almere. Een prachtige locatie waar de rustgevende watervlakte van de Noorderplassen overal in het gebouw voelbaar is. Een heerlijke plek om te genieten van wind en water. Prachtig uitgebreid houten terras waar uitnodigende houten tuinstoelen u tot een langzamer ritme dwingen. Ontspan en geniet! Het geldt ook voor de menukaart: geniet van verrassende en eerlijke gerechten gemaakt van verse ingrediënten. Neem de tijd om hier even pas op de plaats te maken……

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 24
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen, exclusief drank)

Drankprijzen

 • € 3,5
  Glas wijn
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant Boathouse

Hoe kom je er?

 • : Gratis parkeren in de buurt & Parkeerplaats

Openingstijden

Maandag t/m zondag 11:00 - 00:00

Services

7,2 /10
Alleen gasten die via TheFork hebben gereserveerd en hun reservering zijn nagekomen, kunnen een recensie plaatsen.
 • 10
  6
 • 9
  8
 • 8
  26
 • 7
  28
 • < 7
  31
Eten
7,1
Service
6,7
Decor
7,8
Prijs-kwaliteit
Kan beter
Geluidsniveau
Rumoerig
Wachttijd
Kan beter
99/99 recensies

Jouw recensie over het restaurant Boathouse

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en in dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de TheFork-app, website of via onze partnerwebsites en TheFork reserveringsmodule op de website van het restaurant.
Roel K.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
4 /10
Eten
2
Service
4
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 24 dec. 2018
22 december met kinderen geweest waarvan een hotello.Entourage is goed. Vijftig minuten wachten in een voor een derde gevuld restaurant waar de broodjes bleven, is wat lang. De keuken geeft een eigen interpretatie van gerechten. Presentatie is bedroevend. Een tosti met kleffe johma tonijn salade en een streepje smeltkaas erop kan echt niet.
Een clubsandwich is iets anders dan een plakje tomaat en ei en niet gebakken bacon met een houten prikker. Alle gerechten waren steenkoud. Bediening is twee maal in keuken wezen vragen wat er nou precies op de kaart stond. Cijfer een drie.
Marcha Z.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
4 /10
Eten
4
Service
2
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 13 okt. 2018
service was slecht, personeel kon de werkdruk duidelijk niet aan wat maakte dat ze erg onvriendelijk overkwamen. ook personeel met hun rug naar de gast toe is a "NO". drankjes duurde 20 min. (we waren met ze vieren) Eten was ook niet heel bijzonder voor die prijs. Het decor is wel zeker vooruit gegaan, vergeleken met afgelopen jaar!
Rijk R.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
8
Service
8
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 7 sep. 2018
Na enige jaren the Boathouse weer eens bezocht en nog steeds even gezellig.


Prachtige locatie op een uniek plekje. Kaart niet ingewikkeld met klassiekers als carpaccio en biefstuk. Ook een goede borrelplank. Bediening rommelig maar niet storend, wie ooit in de horeca heeft ewerkt weet dat het niet altijd eevoudig iedereen te pleasen.


Aanvraardbare prijzen voor het gebodene dus vooral zo doorgaan.
Herman M.
Meesterproever
(17 recensies)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
6
Service
4
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 12 aug. 2018
Het plan was om de vakantie feestelijk af te sluiten door eerst van een flesje rosé te genieten in de zon, en daarna wat te eten. Maar bediening was tamelijk ongastvrij, kregen meteen menukaart opgedrongen. Ook werden de hoofdgerechten negatief beschreven in de hoop dat we extra bijgerechten zouden bestellen, dat kwam nogal doorzichtig over. We moesten echt ons best doen om eerst wat te borrelen. Zelfs bij binnenkomst werd al niet gevraagd wat onze bedoeling precies was (alleen wat drinken of ook wat eten). De nachos kip waren tamelijk karig gegarneerd. Al met al een teleurstellende ervaring, we hebben afgelopen jaren veel betere ervaringen gehad op deze mooie locatie aan het water. Kennelijk nieuwe eigenaar en andere visie op klantvriendelijkheid? Wij zijn lekker in Stad gaan eten, kwam het toch nog goed. Voorlopig gaan we niet meer naar Boathouse, jammer.
Jan-Willem V.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
4 /10
Eten
2
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 5 aug. 2018
Vandaag besteld Boathouse borrelplank koud voor 8 euro 50. Advies neem dit niet. Paar stukjes worst en kaas (klef) en stengels rouwkost met sausje. Voor dit bedrag schiet het echt tekort. Bij toeval hadden de buren dit ook besteld en klaagde bij de manager. Die kregen na hun beklaag een korting in drank. De manager was het deels eens met de klacht. Mijn advies: pas de borrelplank aan of maak het goedkoper.
Patrick R.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
8
Service
2
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 2 aug. 2018
Onbeschoft en veel te heet in de zon! We hadden een tafel in de zon en smolten letterlijk weg, en niet enkel wij. De parasols die er staan zijn dusdanig gepositioneerd dat ze bijna geen functie hebben. Na hoofdgerecht wilden we ergens anders zitten maar dat vond het pesoneel minder, toen maar afrekenen en tot 2 x toe werd er door medewerker gezegd "ik heb geen tijd, ik ben druk". Het had niet veel gescheeld of we waren weggelopen. Ook maakte een medewerker de opmerking dat hij fouten maakte door onze aanwezigheid. Grappig bedoeld maar ongepast. kortom, ga er zeker niet heen met warm weer! Ik kom er uberhaupt voorlopig miet meer.
Barbara M.
Expertproever
(5 recensies)
Gemiddelde cijfer
5 /10
Eten
6
Service
2
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 28 jul. 2018
Hier hebben ze compleet maling aan hun gasten. Enkele weken geleden had een reservering gemaakt om op het terras te eten. Erbij gezegd dat het wel echt een schaduwplek moest zijn. Ter plekke waren geen tafeltjes die helemaal in schaduw stonden. Gedurende de maaltijd kwam er steeds meer zon. Toen we aangaven te willen verplaatsen naar een andere terras dat wel in schaduw stond, mocht dat niet. Dat terras ging sluiten omdat het te lastig was voor het personeel. Gisteren weer geweest, want ja, de lokatie is mooi. Er was geen plek meer op het terras. Binnen zitten mocht niet. Want alweer te lastig voor het personeel. Hier kom ik dus nooit meer
Daniël W.
Meesterproever
(15 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
6
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 16 jul. 2018
De Boathouse ligt op een mooie locatie aan de Noorderplassen en heeft een net terras.

Voorgerecht van mij (crab cakes) was goed op smaak (pittig en kruidig). Mijn tafelgenoot had een bietencarpaccio. Deze werd matig (flauw) bevonden door gebrek aan een vinaigrette.

De hoofdgerechten vonden wij van redelijke, niet al te spectaculaire kwaliteit (kip saté en zalm) in verhouding met de prijs.
Het bijbetalen van bijgerechten (zoals patat/groente + €3 tot 4 per schaaltje) vind ik een onaangename verrassing, zeker als je een seizoensgroenten schaaltje krijgt wat bestaat uit (dik) gesneden courgettes met een verdwaalde ui en stuk paprika. Mmm :-|
De bediening is daarentegen vriendelijk en de wachttijd correct ondanks de drukte.
Roy A.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
4 /10
Eten
6
Service
2
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 21 jun. 2018
Eerst een heel aardig meisje in de bediening, daarna echt schofterig behandeld.. echt geen aanrader..was vroeger een leuk restaurant, daar is mede door bepaald personeel niets meer van over ????
J.O. N.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
8
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 3 jun. 2018
Gisteren met 4 personen gegeten in restaurant Boathouse, na hier een tijd niet meer te zijn geweest. We aten buiten, een keuze-optie werd overigens niet geboden; tegenwoordig is buiten eten niet voor iedereen meer fijn, gelet rokende klanten. De locatie van Boathouse blijft geweldig, helaas hadden we een tafel tussen andere tafels in, waardoor je toch een beetje "meegeniet" van gesprekken van andere tafels... en sigaretten-rook. Maar het was ook druk, dus andere opties waren er niet echt. Dan het eten. Dat is op zich vrij "basic", maar wel goed. Prijzen zijn redelijk, bedenk wel dat groenten en friet er wel nog apart bijkomen. De bediening kan wat mij betreft nog wel wat attenter, het komt allemaal wat plichtmatig over, de mensen aan het tafeltje naast ons hintten hier ook even op, wat ik opving uit hun conversatie. Soms is het misschien beter om niet (direct) te amicaal te willen doen en dit eerst wat in te schatten. Wat ik niet vond kunnen was iets wat op een woordenwisseling leek tussen 2 personeelsleden op het terras, afgaande op hun gebaren en bozige gezichten (doe dat lekker binnen, waar geen klanten bij zijn !). Ook vond ik het tussen de gangen allemaal wat lang duren, maar als gezegd het was behoorlijk druk. Al met al een wat "wisselende" ervaring, maar wel lekker gegeten.
Ahishta J.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
5 /10
Eten
6
Service
2
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 7 mei 2018
Als hoofdgerecht had ik zalm met kreeftenravioli, die smaakte heel goed. Maar als dessert had ik de luchtige pannenkoek en die was helemaaaal niet luchtig. Ik denk niet dat het dessert bereid was door een professionele kok. Het beslag leek niet gaar te zijn, dus dan kan je je voorstellen dat het niet luchtig was. Verder kreeg ik de indruk dat de werkdruk van de keuken te hoog lag, omdat het best druk was en ik moest lang wachten op het eten. Ik heb zelf ervaring als kok dus ik weet dat een luchtige pannenkoek 10 a 15 minuten in de oven moet, dus het is raar dat het 't op de kaart wordt aangeboden in het hoogseizoen. Ik heb alleen maar positieve verhalen gehoord over BoatHouse, maar dit was een zware teleurstelling na mijn eerste bezoek.
Conrad R.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
8
Service
8
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 20 apr. 2018
Wat is het toch een onveranderd feest hier te mogen aanschuiven, borrelen, dineren!


Prachtig gelegen aan de Noorderplassen met in de zomer een mooist terras met uitzicht over het water, Was hier vanwege een verhuizing al 7 jaar niet meer geweest maar het was nog even goed. Een goede slibtong, een goed gebakken hamburger en betaalbare wijnen. Geen culinaire top maar gewoon waar voor je geld.
Pieter V.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
4,5 /10
Eten
4
Service
6
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 3 feb. 2018
Wij aten er graag.
Enige dagen na de heropening weer gegeten.
1. duurder geworden door het trucje van voorheen alles ineen voor een prijs x nu x + 4 voor patat + 4 voor groente.
En dan de hoeveelheid en kwaliteit daarvan: zeer matig.
Rode wijn minder dan voorheen en eten moeten terugsturen want (althans bij één van de gasten) bijna koud opgediend.
Neen daar gaan we voorlopig niet meer heen.
Restaurant
Beste Pieter,
Bedankt voor uw beoordeling en bezoek. Jammer om terug te lezen over de gerecht(en) die terug gingen naar de keuken, onze excuses daarvoor. Wij hopen u ondanks uw recente ervaring nog eens terug te zien. Graag laten wij u dan anders ervaren.
Mvg, ^Team BoatHouse
Naomi R.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
6
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 6 nov. 2017
Erg sfeervol en warm restaurant qua inrichting.
Er is genoeg keuze uit gerechten. Echter was het vlees niet geweldig. Het was wel oké, maar de entrecote was net te droog en de sukade was wat te zout.
De bediening was prettig.
Restaurant
Beste Naomi,

Bedankt voor je feedback en het achterlaten van je beoordeling.
We zullen je feedback oppakken met het team en er scherper op toe zien.

Mvg,
^Team BoatHouse
Lekkersnavelen .
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 22 okt. 2017
 • Online gereserveerd
We waren al bekend met de Boathouse. Etentjes, feestjes etc. Nu gekomen met een AH korting bon. Bij binnenkomst een hartelijk welkom!! Een vriendelijke jonge dame die het overzicht heeft, dat was duidelijk. Gewoon eten van de kaart. Ik kon i.p.v. van wat op de kaart als dessert stond, kiezen uit een luxe koffie. Top. De bediening was vriendelijk, vlot en het eten was in één woord geweldig. Ook met een AH kaart word je hier voor vol aangezien. Een hele fijne, smakelijke avond gehad. Kortom een aanrader en wij blijven komen...... :-)
Restaurant
Beste lekkersnavelen,

Wat een pracht recensie, waarvoor dank!
Groete,
^Team BoatHouse
doreen28 .
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 22 okt. 2017
 • Online gereserveerd
Echt heerlijk gegeten. Goede kok , de smaak was echt heerlijk. Daarnaast een vriendelijke bediening. Ze kwamen op het juiste moment aan je tafeltje.Een gezellige sfeer. wij komen zeker nog eens terug.
Restaurant
Beste Doreen,

Bedankt voor het achterlaten van deze prachtige recensie!
Graag tot een volgende keer bij BoatHouse.
Mireille H.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
8
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 22 okt. 2017
 • Online gereserveerd
De boathouse is altijd prima om even gezellig met familie te eten. Simpele kaart 1 vegetarisch hoofdgerecht, 1 visgerecht en de rest is voor de vleesliefhebbers.
Restaurant
Beste Mireille,

Bedankt voor je beoordeling, zien we je snel weer?

Mvg,
^Team Boathouse
Ans P.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 22 okt. 2017
 • Online gereserveerd
Het eten was goed, de saté super mals even als de carpaccio.
Satésaus zou wat minder pittig mogen.
Voor herhaling vatbaar.
Restaurant
Beste Ans,

Bedankt voor de mooie beoordeling!
Graag tot ziens bij Boathouse.
Mariska V.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 22 okt. 2017
 • Online gereserveerd
Lekker gegeten. Alleen jammer dat de kinderstoel echt heel vies was. Is trouwens in elk restaurant helaas. Maar hier wel heel erg. zelf weer lopen poetsen
Restaurant
Beste Mariska,
Bedankt voor de beoordeling en de feedback. We gaan er op letten!

Mvg,
^Boathouse
Hans N.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 15 okt. 2017
 • Online gereserveerd
De Boathouse is gelegen op een schitterende locatie. Het personeel is uiterst vriendelijk en hulpvaardig. De kwaliteit van de gerechten is prima. Het prijsniveau, van met name de wijn, is aan de stevige kant.
TheFork maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.