Gemiddelde prijs voor een maaltijd, berekend op basis van een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert, exclusief drankjes. De gemiddelde prijs is slechts een indicatie.
Bluefinger Restaurant
Een tafel reserveren
Reserveer gratis
Kijk alvast op deze menukaart
Verken het culinaire aanbod van dit restaurant en laat je inspireren.
Cheddar • Rellish • Friet • Salade • ook vegetarisch mogelijk
Carpaccio
€ 14,5
Truffel • Rotterdamse oude • Pijnboompitten • Zongedroogde tomaat
Carpaccio salade
€ 20,5
Truffel • Rotterdamse oude • Pijnboompitten • Zongedroogde tomaat
Nagerechten
Schwarzwälder
€ 11,5
Kers • Chocolade • Vanille • Pistache
Cafe
€ 11,5
Karamel • Hazelnoot • Zwarte bes • Dulce de leche
Herfst coupe
€ 10,5
Peer • Appel • Boerenjongens • Vanille
Nederlandse kaas
€ 14,5
Walnoot • Appelstroop • Kletzenbrood • Vijg
Menu
3-Gangen
€ 39,5
Een wisselend 3-gangen chef’s menu
Veelgestelde vragen
Als je van plan bent bij Bluefinger Restaurant uit eten te gaan, is de gemiddelde prijs ongeveer € 40. De gemiddelde prijs wordt berekend op basis van voor-/hoofdgerecht of hoofd-/nagerecht zonder drankjes. Prijzen zijn door het restaurant verstrekt.
In Bluefinger Restaurant, is de chef-kok Julian Kamp.
Ben je een restauranteigenaar?
Registreer je restaurant
Vertel ons meer over jezelf en we nemen zo snel mogelijk contact met je op
Al een gast
Log in op TheFork Manager en neem contact met ons op via de chat.