Gemiddelde prijs voor een maaltijd, berekend op basis van een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert, exclusief drankjes. De gemiddelde prijs is slechts een indicatie.
Blue Blood
Een tafel reserveren
Reserveer gratis
Kijk alvast op deze menukaart
Verken het culinaire aanbod van dit restaurant en laat je inspireren.
Laatste update
5 oktober 2024
Chef
Luis Rojas
Type cuisine
Japans
Menufoto's (2)
Alle foto's van gerechten (38)
+34
Starters & salads
Short rib bao okinawa
€ 19
Braised short rib | pickled red cabbage | dynamite sauce
The nikkei explorer (85 per person | minimum 2 people)
Nikkei oyster
Yellow leche de tigre | chalaquita | coriander oil
Sakura maru
Ceviche clásico | acevichado roll | sea bass tiradito
Miso panca salmon
€ 29
Salmon | miso | pickled onion
Flat iron
200 gr. | australian | yakiniku glaze
Pomelo salad
€ 13
Pomelo | pickled red radish | shimeji | chili | nikkei sauce
El gran postre peruano
€ 45
Sluit af in stijl met een selectie desserts van chef luis
Veelgestelde vragen
Als je van plan bent bij Blue Blood uit eten te gaan, is de gemiddelde prijs ongeveer € 45. De gemiddelde prijs wordt berekend op basis van voor-/hoofdgerecht of hoofd-/nagerecht zonder drankjes. Prijzen zijn door het restaurant verstrekt.
In Blue Blood, is de chef-kok Luis Rojas.
Ja, Blue Blood is geïdentificeerd als een restaurant met vegetarische keuzes op het menu.
Zeker, Blue Blood is geïdentificeerd als een restaurant met halal keuzes op het menu.
Ja, Blue Blood is geïdentificeerd als een restaurant met veganistische keuzes op het menu.
Zeker, Blue Blood is geïdentificeerd als een restaurant met biologische keuzes op het menu.
Zeker, Blue Blood is geïdentificeerd als een restaurant met zuivelvrije keuzes op het menu.
Ja, Blue Blood is geïdentificeerd als een restaurant met lokale gerechten op het menu.
Ben je een restauranteigenaar?
Registreer je restaurant
Vertel ons meer over jezelf en we nemen zo snel mogelijk contact met je op
Al een gast
Log in op TheFork Manager en neem contact met ons op via de chat.