Blooming Beach

Parkweg 37 1865 AG Bergen aan Zee Nederland Kaart
31-725820520
6,6 /10
7 recensies

Meer informatie over restaurant Blooming Beach

Hoe kom je er?

 • : Gratis parkeren in de buurt
6,6 /10
Alleen gasten die via TheFork hebben gereserveerd en hun reservering zijn nagekomen, kunnen een recensie plaatsen.
 • 10
  2
 • 9
  0
 • 8
  0
 • 7
  1
 • < 7
  4
Eten
7
Service
6,6
Decor
7
Prijs-kwaliteit
Kan beter
Geluidsniveau
Precies goed
Wachttijd
Kan beter
6/7 recensies

Jouw recensie over het restaurant Blooming Beach

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en in dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de TheFork-app, website of via onze partnerwebsites en TheFork reserveringsmodule op de website van het restaurant.
Carlo C.
Meesterproever
(18 recensies)
Gemiddelde cijfer
3,5 /10
Eten
4
Service
2
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 26 jul. 2018
Wat een pruts concept. Blooming dat als hotel toch echt een naam hoog te houden heeft, koppelt in hun strandtent selfservice aan een slechte bediening. Matige gerechten in plastic en karton. De inrichting, de muziek: het is het allemaal niet. Zonde van deze heerlijke locatie op het rustige zuidelijke deel van Bergen aan Zee.
Heb er paar keer gegeten en laatste keer was exemplarisch. We wilden niks eten want met plastic bestek eten, hoe duurzaam ook, vinden we niks. Alleen een glas wijn en een eenvoudig ijsje. Het was een doordeweekse avond en vrij rustig. Mijn vrouw ging bestellen. Er stonden wel zeven personeelsleden bij de bar. "Bent u bekend met ons concept van self service?" vroeg een van hen. Mijn vrouw vroeg : "het is hartstikke rustig; kun je het niet even brengen? We zitten daar". Okay, zuchtte het meisje. Na lang wachten werd het ijsje (twee bolletjes vanille ijs) daadwerkelijk naar ons tafeltje gebracht. NA een kwartier dachten we dat de wijn vergeten was . Bij het afrekenen zeiden we dat we een ijsje kwamen afrekenen. En verdomd, daar zagen we een glas witte wijn keurig gekoeld achter de bar in de koeling staan. Op de vraag waarom dat glas niet tegelijk ook even gebracht was, luidde het antwoord: "dat hoort niet bij ons concept". Ik kan mij niet voorstellen dat er veel gasten af komen op dit nieuwe concept. Wij in ieder geval niet meer.
Oliver S.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
4 /10
Eten
4
Service
4
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 13 jun. 2018
Na een goed dinner met vrienden een jaar geleden was deze bezoek vandaag een teleurstelling. Op die niveau zal het imago van Blooming erg zakken en ik was hier voor de laatste keer. Misschien was mijn verwachting te hoog maar duurzaamheid en andere aspecten van goede kwaliteit en gastvrijheid zijn ver te zoeken.
Elly V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
4 /10
Eten
4
Service
2
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 7 mei 2018
Jammer dat het nu een afhaalrestaurant is. Slecht voor het imago van Blooming!!
Erger nog was het plastic bestek en servies!!
Veel mensen klaagden op het terras over de service en het plastic
Leeuwen33 V.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 2 apr. 2017
Weer fantastisch gegeten in de net geopend blooming beach. Mooie verrassende nieuwe kaart. Heel gastvrije bediening. Goed kookteam in de keuken. Wordt weer een top zomer ....nu al......
Leeuwen33 V.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 2 apr. 2017
Top gegeten, mooi voorafje to share opgediend op een houten plank uit zee, prachtige goedsmakende mooi gebakken tongetjes, afsluitend met een scroppino.......bediening zeer vriendelijk en behulpzaam. Meester Pim heeft gesmikkeld....
Gonny V.
Meesterproever
(36 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,3 /10
Eten
7
Service
8
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 16 jul. 2016
Zomer 2016, cool, buiten gezeten en buiten gezeten martini als starter gevraagd, met ijs, maar ooit van citroen gehoord...? Heerlijke oesters met een pipet met iets lekkers. Naar binnen voor het eten. "Spicy" tonijn, of is het spicy tuna, maar al wat kwam was heerlijke tonijn die we met gevraagde tabasco en pèper en zout.. spicy kregen :) Hoofdgerecht 3x sliptong, met een schoteltje voor de graten, eh ooit gehoord dat je een tong fileert?.. Dus erg klein schoteltje. Maar heerlijke smaak. Nagerecht 'aardbeien met"... Dat bleek: Een chocolade mousse, met ijs en.. ja een, een dus halve aardbei gesneden er bij.., goed van smaak maar kan iemand de juiste titels erbij doen? Service was lief en aardig, de smaak goed, maar wel op verkeerde benen gezet...! Aanrader als je lekker aan het strand wil eten! Ps Voor het eerst Pino grigio rose gedronken; goedgekeurd!
TheFork maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.