- Sandwich met avocado, gegrilde courgette en gebrande bloemkool
- € 9
- Eggs your way (gepocheerd, uitsmijter of omelet)
- € 9,5
- Extra per item: kaas, tomaat (1,00), ham, avocado, champignon (1,50), bacon (2,00)
- Sandwich caprese met buffelmozzarella, tomaat, pesto en basilicum uit de oven
- € 9,5
- Sandwich pulled pork met chimichurrie en augurken
- € 12
- Sandwich pulled makreel met Amsterdamse zuren en crème fraîche
- € 12
- Sandwich carpaccio met citroen-olijfolie mayonaise, rucola, cashewnoten en parmezaan
- € 12,5
- Twee kalfskroketten met brood, boter en mosterd
- € 12
- Twee paddenstoelenkroketten met brood, boter en mosterd
- € 12
- Twee garnalenkroketten met brood, boter en cocktailsaus
- € 14
- Twaalfuurtje: kalfskroket, soep, uitsmijter en salade
- € 14
- Puy linzen met aubergine, doperwten, waterkers en wortelcoulis
- € 18
- Heilbotfilet met asperge, Nederlandse mirepoix en mosselschuim
- € 20
- Spaghetti van courgette met boleten, artisjok, feta en paprika coulis
- € 22
- Poussin met pommes pont neuf, salade en huisgemaakte mayonaise
- € 22
- Runderbiefstuk met een aardappeltaartje, tuinbonen, en saus van gerookte paprika
- € 23
- Eendenborstfilet met knolselderijcrème, prei, doperwten en saus van port
- € 23
- Duurzaam gevangen tonijnsteak met parelgort, cherrytomaat, rode ui en olijven
- € 25
- Weekgerecht vraag onze medewerkers naar het wekelijks wisselende gerecht
- € 20
- Arancini met tomatensaus
- € 8
- Tatsuta met kokos met sojasaus
- € 8
- Vlammetjes met chilisaus
- € 8
- Nachos met tomaat, kaas, guacamole en crème fraîche
- € 9
- Flammkuchen met spek, rode ui, crème fraîche en Gruyère
- € 11,5
- Flammkuchen met courgette, artisjok, crème fraîche en Gruyère
- € 11,5
- Broodplank
- € 8
- Brood, tomaten-paprikachutney, olijfolie en gezouten boter
- Old Amsterdam kaasblokjes
- € 8
- Crudité met huisgemaakte hummus
- € 8
- Kwart dozijn oesters met rode wijn azijn en sjalot
- € 13,5
- Kalfsbitterballen van Holtkamp
- € 8
- Garnalenkroketjes met cocktailsaus
- € 8
- Kaastengels met chilisaus
- € 8
- Carpaccio van het rund met rucola, cashewnoten, Parmezaan en citroen-olijfoliemayonaise
- € 14
- Steak tartaar met kappertjeszout, gerookte tomatengel, eidooier en truffelgel
- € 14
- Soufflé van Gruyère, frisée salade, in zuur ingelegde wortel, olijfpapier en Dijon mayonaise
- € 14
- Spinaziesalade met Roquefort, roodlof, granaatappel, mini peentjes en walnootdressing
- € 14
- Geplukte krab en gemarineerde gamba's met Granny Smith, witte kool, lamsoren en tobiko
- € 14
- Foie gras terrine met een brioche en Aceto Balsamico di Modena
- € 16,5