- Charcuterie, de JUS-Vleesplank (per 2 personen)
- Huisgemarineerde zalm met kruidencrème
- Terrine eendenlever, pruimedanten en briochebrood
- Carpaccio met pesto, Parmezaanse kaas, kappertjes en gemarineerde tomaat
- Terrine van forel gevuld met garnalen en courgette
- 'Make Your Own' Steak tartaar met dikke mayonaise
- Gegrilde groenten met gebrande paprikacrème en gebakken brie
- Coquilles, beurre blanc, champignons en hazelnootcrumble
- Pulled pork, knolselderijpuree en uiencompote
- Paddestoelensoep met truffel
- Ossenhaas biefstuk gebakken in roomboter
- Gegrilde ribeye (200gr), met thijm en rozemarijn
- Spareribs gecarameliseerd met zoete spicy rub
- Wang van het zwijn gestoofd in eigen JUS
- Wildstoof van zwijn en hert met boerenkool en rode kool
- Eendenborst, krokant gebakken op zijn vetje
- Buikspek, langzaam gegaard en gemarineerd met citroen-peper
- Burger van rode ui en kikkererwt, salsa van tomaat en gepofte aubergine
- Sliptong uit de pan met venkelsalade en paprika-JUS
- Kabeljauw met dille-olie en gepofte tomaatjes