Terug

Recensies - Bij Broeders

8,9/10

Fantastisch

Gebaseerd op 364 recensies
Alleen gebruikers die gereserveerd hebben via de platforms of een reserveringsmodule van TheFork-groep en die bij dit restaurant gegeten hebben, kunnen een waardering achterlaten, zonder of met beoordeling. De wereldwijde waardering is gebaseerd op alle waarderingen en beoordelingen. Op dit moment worden echter alleen de beoordelingen weergegeven die in het Nederlands zijn geschreven.

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en reserveringsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Ronald B.
  Ronald B.
  • 1 recensie
  5/10

  Weinig tot geen interactie met personeel. Zeer matige gastheer, evenals het eten. Wij hadden hier meer van verwacht. Maar dit is een persoonlijke ervaring, gezien de positieve waarderingen, kan het natuurlijk ook aan ons liggen. Al was dit voor ons de 2e keer. (3e keer gaan wij niet meer proberen)

 2. Van M.
  Van M.
  • 2 recensies
  8/10

  Prima gegeten ,aangename service, goede prijskwaliteitverhouding.

 3. • 1 recensie
  10/10

  Het eten was zoals altijd heerlijk, en de sfeer gezellig. Mijn vriendin vond de verhouding hoeveelheid eten en drank niet helemaal kloppen. Ze had iets meer eten verwacht, ik persoonlijk vond het wel goed.

 4. Arnold H.
  Arnold H.
  • 2 recensies
  10/10

  Wat een verrassingen op onze borden, complimenten voor creativiteit, smaak en presentatie wijnen!

 5. G H.
  G H.
  • 2 recensies
  10/10

  We hebben een heerlijke avond gehad in dubbel opzicht: heerlijk eten in een heerlijke ambiance, met professionele persoonlijke aandacht. Een aanrader!

 6. Edwin v.
  Edwin v.
  • 1 recensie
  8,5/10

  We hadden een heerlijke maaltijd - het 4-gangen verrassingsmenu - in een gezellige omgeving. De combinatie met de wijn was erg goed! De bediening is erg attent.

 7. Jan V.
  Jan V.
  • 5 recensies
  8/10

  Prima gegeten voor een hele redelijke prijs. Goede sfeer en keurige bediening. Zeer deskundige en charmante sommelier, die wel een beetje veel tijd neemt om zijn niet geringe kennis te n toon te spreiden. Voor herhaling vatbaar.

 8. Henk R.
  Henk R.
  • 3 recensies
  9,5/10

  Ik kom er al jaren, maar het is nog steeds een heerlijk restaurant met steeds weer verrassende gerechten. En een uitstekende bediening.

 9. Andrea S.
  Andrea S.
  • 1 recensie
  10/10

  Heerlijk eten dat er bij elke gang uitzag als een kunstwerkje en net zo lekker smaakte als het eruit zag. Onverwachte combinaties die voor hele prettige smaaksensaties zorgden. Prima wijn bij elke gang en de bediening was erg vriendelijk. Ik ga er zeker nog een keer eten.

 10. • 1 recensie
  9,5/10

  Heerlijk gegeten van het 4 gangen verrassingsmenu. Elke gang was inderdaad een aangename verrassing waarbij heerlijke gerechten werden voorgeschoteld.

 11. Lieke P.
  Lieke P.
  • 2 recensies
  8,5/10

  Echt een avondje genieten! De gerechten smaakten heerlijk. Daarnaast pasten de wijnen echt goed bij de gerechten. Je proeft (en hoort in de uitleg) dat er veel kennis in huis is. Er hangt een ongedwongen sfeer en je kan heerlijk ontspannen op zo'n avond. Wij kozen voor het menu waarvan je niet weet wat je krijgt. Dat was echt fantastisch. Een mix van allerlei bijzondere, mooie gerechten. We komen graag weer terug!

 12. Marloes v.
  Marloes v.
  • 1 recensie
  10/10

  Heerlijk, culinair, verassend, vriendelijk. Goed prijs/kwaliteit verhouding. Lekkere wijnen. Ruim de tijd gekregen tussen de gangen, Dat hadden ze goed in de smiezen. Prwcies zoals we het wenstwn. Fijne bediening. Aanrader.

 13. Rob V.
  Rob V.
  • 10 recensies
  10/10

  We blijven hier graag komen, iedere keer weer een traktatie!

 14. Vera W.
  Vera W.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Top keuken, fijne spontane bediening en uitstekende sommelier. Heel gezellig en relaxende avond!

 15. - -.
  - -.
  • 1 recensie
  10/10

  Zoals altijd is alles perfect voor elkaar. Heerlijke gerechten, voortreffelijke wijn en enthousiaste bediening in een rustige entourage.

 16. Nathalie B.
  Nathalie B.
  • 1 recensie
  4,5/10

  grote teleurstelling. We moesten ongeveer 2 uur wachten op het hoofdgerecht een beetje hulpeloze, jeugdige, onbeholpen bediening, ook gezien het prijsniveau hadden we er aanzienlijk meer van verwacht, jammer was voor ons helaas de laatste keer hier. Vorige keer een totaal andere beleving gehad.

 17. René M.
  René M.
  • 1 recensie
  9/10

  We hebben hier heerlijk gegeten met lekkere wijntjes

 18. Joep S.
  Joep S.
  • 3 recensies
  9/10

  Mooie gerechten, zowel ten aanzien van smaak, geur en opmaak. Goede huiswijn, maar ook goed gekozen begeleidende wijnen bij de gerechten.

 19. Wilco R.
  Wilco R.
  • 1 recensie
  9/10

  Top, lekker eten, goede bediening, goede sommelier heerlijk avondje uit

 20. Hester H.
  Hester H.
  • 5 recensies
  9,5/10

  Wij hebben het 4 gangen verrassingsmenu gekozen. Verrassende gerechten, vis en vlees, erg lekker, ook de bijpassende wijnen. Uitstekende bediening

 21. - -.
  - -.
  • 3 recensies
  7/10

  Hoewel het restaurant bijna leeg was, hebben we heel lang moeten wachten op de gangen. pas na 1,5 uur werd het voorgerecht geserveerd en daarna liep het ook langzaam door. Over smaak valt altijd te twisten, maar wij waren er niet "weg" van. Wel vriendelijke bediening met veel uitleg en een heel schappelijk prijsje. Smaak en tempo omhoog en het is top.

 22. • 1 recensie
  9,5/10

  Vijf gangen diner was echt heerlijk. Als je in Zwolle bent een aanrader! Reserveren is wel een must, want het was vol (op een zaterdagavond).

 23. Judith L.
  Judith L.
  • 30 recensies
  4/10

  Hoewel we redelijk hoge verwachtingen hadden van dit restaurant, vielen zowel het eten als de bediening ons tegen. De jonge bedieningsmedewerker gedroeg zich bij het ontvangst en gedurende de verdere avond bazig: we 'moesten' onze jassen afgeven en hoewel we een 'mooie tafel' hadden gereserveerd, bleken alle plekken die we aanwezen reeds gereserveerd. Blij met onze uiteindelijke plek waren we dan ook niet. Het eten was niet uitzonderlijk qua smaak en opmaak: ook hier hadden we meer van verwacht.

 24. Ben M.
  Ben M.
  • 1 recensie
  8,5/10

  Heerlijk gegeten. Attente bediening. Aanbevolen!

 25. Wim l.
  Wim l.
  • 1 recensie
  10/10

  Heerlijk gegeten in een fantastisch restaurant

 26. Alette E.
  Alette E.
  • 1 recensie
  9/10

  Super leuke, gezellige en lekkere avond gehad. Eerste keer samen met man ,na de geboorte van ons sponsorkindje 2e zoontje op mijn verjaardag. Zeer geslaagd. Zeer tevreden over het verrassende menu.

 27. Steven P.
  Steven P.
  • 3 recensies
  9,5/10

  Ons Kerstdiner (2e Kerstdag) dit jaar bij Broeders. Ons vijf-gangen menu was uitstekend. Gevarieerd en mooie wijnen. Bij Broeders krijgt een vast plekje in onze restaurant agenda.

 28. Susanne S.
  Susanne S.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Heerlijke avond met waanzinnig lekker en verrassend eten vergezeld door prachtige wijnen met een mooi verhaal! Smaaksensaties!

 29. Joy D.
  Joy D.
  • 14 recensies
  9,5/10

  Kerstdiner Bij Broeders: keuze uit 5 of 6 gangen ( incl. kaas) en ook een arrangement met alle bijpassende wijnen, aperitief, tafelwater en koffie met lekkers; heerlijk: je weet dat het allemaal de smaken van het eten nog verfijnder maakt, dus dat doen we: 4 amuses, kreeft, tarbot, eendenlever/eend marbré, mooie plakjes rund van de bbq en daarna in de oven - Picanha- en een heerlijk dessert: als altijd verfijnd en alle smaakjes in je mond. Wij hebben weer genoten. Dit restaurant is onze topper in Zwolle en omgeving! Bediening en mensen in de keuken: Gastheerschap ten top!.

 30. Victor&iens
  Victor&iens
  • 7 recensies
  9,5/10

  Een bijzonder geslaagd menu deze kerst. Kreeftgerechtje en dessert vond ik met name top. Met zijn vieren kijken we terug op een erg fijne avond met heerlijk eten en drinken.

 31. • 1 recensie
  9/10

  Eten en wijn was erg goed. Verhalen bij de wijn waren boeiend en klopte verbluffend met de beschrijving. Bij aanvullende vragen over de wijn gaat de gastheer helemaal los. Vond ik erg interessant. Maak voor je zelf wel eerst een inschatting of de groep waar je mee aan het eten dit ook interessant vindt.

 32. Jorieke v.
  Jorieke v.
  • 2 recensies
  9/10

  Heerlijk gegeten, kaart goed afgestemd op seizoen. Goede uitleg van wijnen, het BOB-wijnarrangement. Wij hebben een heerlijke avond gehad!

 33. Pascal E.
  Pascal E.
  • 2 recensies
  9,5/10

  Heerlijk gegeten, goede prijs/kwaliteit verhouding met een super wijnkaart. Aanrader!

 34. Evelien H.
  Evelien H.
  • 3 recensies
  10/10

  Heerlijk gegeten, restaurant had een prettige sfeer en vriendelijk personeel.

 35. - -.
  - -.
  • 1 recensie
  9,5/10

  We werden zeer gastvrij ontvangen, keurige bediening. 2e rondje drinken had wat sneller gekund, hebben we zelf om gevraagd. De gerechten waren heerlijk!

 36. Nathalie F.
  Nathalie F.
  • 4 recensies
  8,5/10

  Het duurde wat langer eer we de kaart kregen. Er kwamen achter elkaar nieuwe gasten binnen, dus begrijpelijk. Echter een van de tafels kreeg eerder de kaart dan wij deden. Dus dat was wat opmerkelijk. Verder heerlijk gegeten met verrassende combinaties. En mooie plating!

 37. Martijn K.
  Martijn K.
  • 2 recensies
  10/10

  Heerlijk gegeten, een goede wijnkaart en een fijne sfeer. Bij Broeders stelt nooit teleur en we komen zeker (weer) terug.

 38. Diederik W.
  Diederik W.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Al meerdere malen mogen genieten van een heerlijke avond bij Bij Broeders. Het eten verrast en is bijzonder lekker. De bediening altijd allervriendelijkst en professioneel. Absolute aanwinst en aanrader om een avond heerlijk uit eten te gaan in Zwolle.

 39. Dorien B.
  Dorien B.
  • 1 recensie
  9/10

  We hebben van een heerlijk en goed verzorgd diner genoten. Ontvangst en service zeer vriendelijk en professioneel. We waren met een groep op een besloten avond, er was alle ruimte voor overleg over invulling van de avond. Al met al een groot succes!

 40. Heleen V.
  Heleen V.
  • 34 recensies
  10/10

  Heel lekker gegeten, heerlijke wijn gekozen van de interessante wijnkaart. Als aperitief een gin-tonic, deze werd aan tafel klaargemaakt en we konden kiezen uit 4 soorten gin, dat was leuk! Het was alleen erg rustig die avond, dat doet een beetje af van de sfeer. Wel leuk en sfeervol ingericht. Wij snapten niet helemaal waarom er niet meer mensen waren, het is gewoon een erg goed restaurant!