Terug

Recensies Bij Broeders

8,8/10

Fantastisch

Gebaseerd op 347 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en reserveringsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Joep S.
  Joep S.
  • 3 recensies
  9/10

  Mooie gerechten, zowel ten aanzien van smaak, geur en opmaak. Goede huiswijn, maar ook goed gekozen begeleidende wijnen bij de gerechten.

 2. Wilco R.
  Wilco R.
  • 1 recensie
  9/10

  Top, lekker eten, goede bediening, goede sommelier heerlijk avondje uit

 3. Hester H.
  Hester H.
  • 5 recensies
  9,5/10

  Wij hebben het 4 gangen verrassingsmenu gekozen. Verrassende gerechten, vis en vlees, erg lekker, ook de bijpassende wijnen. Uitstekende bediening

 4. • 3 recensies
  7/10

  Hoewel het restaurant bijna leeg was, hebben we heel lang moeten wachten op de gangen. pas na 1,5 uur werd het voorgerecht geserveerd en daarna liep het ook langzaam door. Over smaak valt altijd te twisten, maar wij waren er niet "weg" van. Wel vriendelijke bediening met veel uitleg en een heel schappelijk prijsje. Smaak en tempo omhoog en het is top.

 5. • 1 recensie
  9,5/10

  Vijf gangen diner was echt heerlijk. Als je in Zwolle bent een aanrader! Reserveren is wel een must, want het was vol (op een zaterdagavond).

 6. Judith L.
  Judith L.
  • 30 recensies
  4/10

  Hoewel we redelijk hoge verwachtingen hadden van dit restaurant, vielen zowel het eten als de bediening ons tegen. De jonge bedieningsmedewerker gedroeg zich bij het ontvangst en gedurende de verdere avond bazig: we 'moesten' onze jassen afgeven en hoewel we een 'mooie tafel' hadden gereserveerd, bleken alle plekken die we aanwezen reeds gereserveerd. Blij met onze uiteindelijke plek waren we dan ook niet. Het eten was niet uitzonderlijk qua smaak en opmaak: ook hier hadden we meer van verwacht.

 7. Ben M.
  Ben M.
  • 1 recensie
  8,5/10

  Heerlijk gegeten. Attente bediening. Aanbevolen!

 8. Wim l.
  Wim l.
  • 1 recensie
  10/10

  Heerlijk gegeten in een fantastisch restaurant

 9. Alette E.
  Alette E.
  • 1 recensie
  9/10

  Super leuke, gezellige en lekkere avond gehad. Eerste keer samen met man ,na de geboorte van ons sponsorkindje 2e zoontje op mijn verjaardag. Zeer geslaagd. Zeer tevreden over het verrassende menu.

 10. Susanne S.
  Susanne S.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Heerlijke avond met waanzinnig lekker en verrassend eten vergezeld door prachtige wijnen met een mooi verhaal! Smaaksensaties!

 11. Steven P.
  Steven P.
  • 3 recensies
  9,5/10

  Ons Kerstdiner (2e Kerstdag) dit jaar bij Broeders. Ons vijf-gangen menu was uitstekend. Gevarieerd en mooie wijnen. Bij Broeders krijgt een vast plekje in onze restaurant agenda.

 12. Joy D.
  Joy D.
  • 14 recensies
  9,5/10

  Kerstdiner Bij Broeders: keuze uit 5 of 6 gangen ( incl. kaas) en ook een arrangement met alle bijpassende wijnen, aperitief, tafelwater en koffie met lekkers; heerlijk: je weet dat het allemaal de smaken van het eten nog verfijnder maakt, dus dat doen we: 4 amuses, kreeft, tarbot, eendenlever/eend marbré, mooie plakjes rund van de bbq en daarna in de oven - Picanha- en een heerlijk dessert: als altijd verfijnd en alle smaakjes in je mond. Wij hebben weer genoten. Dit restaurant is onze topper in Zwolle en omgeving! Bediening en mensen in de keuken: Gastheerschap ten top!.

 13. Victor&iens
  Victor&iens
  • 7 recensies
  9,5/10

  Een bijzonder geslaagd menu deze kerst. Kreeftgerechtje en dessert vond ik met name top. Met zijn vieren kijken we terug op een erg fijne avond met heerlijk eten en drinken.

 14. • 1 recensie
  9/10

  Eten en wijn was erg goed. Verhalen bij de wijn waren boeiend en klopte verbluffend met de beschrijving. Bij aanvullende vragen over de wijn gaat de gastheer helemaal los. Vond ik erg interessant. Maak voor je zelf wel eerst een inschatting of de groep waar je mee aan het eten dit ook interessant vindt.

 15. Jorieke v.
  Jorieke v.
  • 2 recensies
  9/10

  Heerlijk gegeten, kaart goed afgestemd op seizoen. Goede uitleg van wijnen, het BOB-wijnarrangement. Wij hebben een heerlijke avond gehad!

 16. Pascal E.
  Pascal E.
  • 2 recensies
  9,5/10

  Heerlijk gegeten, goede prijs/kwaliteit verhouding met een super wijnkaart. Aanrader!

 17. Evelien H.
  Evelien H.
  • 3 recensies
  10/10

  Heerlijk gegeten, restaurant had een prettige sfeer en vriendelijk personeel.

 18. Inge N.
  Inge N.
  • 1 recensie
  9,5/10

  We werden zeer gastvrij ontvangen, keurige bediening. 2e rondje drinken had wat sneller gekund, hebben we zelf om gevraagd. De gerechten waren heerlijk!

 19. Nathalie F.
  Nathalie F.
  • 4 recensies
  8,5/10

  Het duurde wat langer eer we de kaart kregen. Er kwamen achter elkaar nieuwe gasten binnen, dus begrijpelijk. Echter een van de tafels kreeg eerder de kaart dan wij deden. Dus dat was wat opmerkelijk. Verder heerlijk gegeten met verrassende combinaties. En mooie plating!

 20. Martijn K.
  Martijn K.
  • 2 recensies
  10/10

  Heerlijk gegeten, een goede wijnkaart en een fijne sfeer. Bij Broeders stelt nooit teleur en we komen zeker (weer) terug.

 21. Diederik W.
  Diederik W.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Al meerdere malen mogen genieten van een heerlijke avond bij Bij Broeders. Het eten verrast en is bijzonder lekker. De bediening altijd allervriendelijkst en professioneel. Absolute aanwinst en aanrader om een avond heerlijk uit eten te gaan in Zwolle.

 22. Dorien B.
  Dorien B.
  • 1 recensie
  9/10

  We hebben van een heerlijk en goed verzorgd diner genoten. Ontvangst en service zeer vriendelijk en professioneel. We waren met een groep op een besloten avond, er was alle ruimte voor overleg over invulling van de avond. Al met al een groot succes!

 23. Heleen V.
  Heleen V.
  • 34 recensies
  10/10

  Heel lekker gegeten, heerlijke wijn gekozen van de interessante wijnkaart. Als aperitief een gin-tonic, deze werd aan tafel klaargemaakt en we konden kiezen uit 4 soorten gin, dat was leuk! Het was alleen erg rustig die avond, dat doet een beetje af van de sfeer. Wel leuk en sfeervol ingericht. Wij snapten niet helemaal waarom er niet meer mensen waren, het is gewoon een erg goed restaurant!

 24. Rogier H.
  Rogier H.
  • 1 recensie
  9/10

  Bij Broeders maakt er iets bijzonders van. Heerlijke, verrassende gerechten met een voortreffelijk bijpassend wijnarrangement. Er is aandacht en belangstelling, maar zeker ook privacy. We komen hier graag.

 25. • 1 recensie
  9,5/10

  Het 5 gangen menu met aangepaste wijn was zeer lekker. De gerechtjes waren verfijnd en de wijnen pasten zeer goed bij de gerechtjes. Van beiden kregen we voldoende en dit voor een goede prijs. We komen graag terug!

 26. Patrick K.
  Patrick K.
  • 3 recensies
  9,5/10

  Heerlijk gegeten, 4 gangen met fantastische wijnen. Echt een aanrader! Bediening is goed, geen gehaast en kennis van wijn en eten.

 27. Peter T.
  Peter T.
  • 6 recensies
  9,5/10

  Verrassend. Smaakvolle gerechten en bijpassende wijnen. Passie voor culinaire genieten straalt er vanaf. Goede (informele) ambiance en getalenteerde bediening. Aanrader.

 28. Petra W.
  Petra W.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Heerlijk genoten van het eten. Echt een aanrader voor een exclusief diner. Aardige bediening, mooie locatie. Iets meer aandacht aan de inrichting zou het nog aangenamer maken. Er mist een eigen sfeer. Maar we komen vast weer eens terug!

 29. Madeleine S.
  Madeleine S.
  • 2 recensies
  9,5/10

  Heerlijk gegeten,erg goede bediening en zeer gastvrij. Mooi lokatie zo midden in de stad vlakbij makkelijk parkeren. Zwolle is een mooie en leuke stad om eens langs te gaan.

 30. Ann G.
  Ann G.
  • 22 recensies
  9,5/10

  Verfijnde gerechten met goede smaakverhoudingen. Bijpassende wijnen prima. Excellente bediening.

 31. Anouk S.
  Anouk S.
  • 1 recensie
  8,5/10

  Zoals op de menukaart staat “echt genieten”. Een heerlijke lunch in een ongedwongen sfeer. Onze dochters van 5&7 voelden zich ook erg welkom en aten “de lekkerste hamburger ooit”.

 32. Karel A.
  Karel A.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Geweldig restaurant. Behoort tot de top van Zwolle. Heerlijk gegeten met prima wijn.

 33. • 1 recensie
  9/10

  Voor de eerste keer heb ik gisteravond bij broeders gegeten en het heeft me verrast. Alles klopte, sfeer, goed eten en een super bediening dit is hoe je het wilt. Lekker persoonlijk niet op de voorgrond je lekker laten genieten van alle mooie gerechten. Maar wel verstand hebben van wat ze serveren, overal hebben ze een mooi verhaal over te vertellen. Een super ervaring,

 34. Henk R.
  Henk R.
  • 3 recensies
  9,5/10

  Erg smakelijk, zoals altijd. Leuke en vlotte bediening. Goede prijs! /kwaliteit verhouding. Ook de hoeveelheden per gerecht zijn erg goed, ook voor de niet grote eter.

 35. - -.
  - -.
  • 2 recensies
  8,5/10

  Het eten was ronduit formidabel!!! Zelf ben ik niet zo gecharmeerd van één lange bank langs de muur, waardoor het een beetje op een doorsnee restaurant lijkt. Jammer dat er steeds iemand anders van de bediening aan onze tafel kwam. Het varieerde nogal qua persoon; de één was van zeer warm, vriendelijk en belangstellend (uitermate prettig) terwijl een ander een nogal gespannen en koele benadering had. Al met al een top restaurant waar ik graag nog een keer terugkom.

 36. Huub H.
  Huub H.
  • 8 recensies
  10/10

  Heerlijke gerechten voor fijnproevers met uitstekende adviezen voor bijpassende wijnen.

 37. riet B.
  riet B.
  • 2 recensies
  9,5/10

  Gezellig avond gehad en lekker gegeten. Het kost wat maar dan heb je ook wat. Lekkere wijn, mooie gerechten, leuke toelichting goed service.

 38. • 1 recensie
  10/10

  Prive kom ik graag bij Bij Broeders maar het is ook nog een van de weinige plekken in Zwolle waar je terechtkunt voor een goede zakenlunch. Ze serveren (o.a.) een regelmatig wisselend 3-gangen menu dat altijd weer uitblinkt in originaliteit en smaak en dat ook nog eens een lust voor het oog is en dat voor een schappelijke prijs. Het is meestal vrij rustig bij de lunch, zou best wat drukker mogen worden, dus bij deze: zakenmensen van Zwolle (en omgeving), trakteer je zakenrelaties op een feestje op hun bord en kom naar Bij Broeders!

 39. Minetta K.
  Minetta K.
  • 3 recensies
  9/10

  Heel goed gegeten. Verrassende, creatieve gerechten. Goed wijnarrangement, ook voor BOB-ers. Kraanwater beschikbaar, mooi! De mondelinge toelichting op de wijnen mag wel wat minder gedetailleerd.

 40. Emma Z.
  Emma Z.
  • 3 recensies
  9,5/10

  Heerlijk eten, originele kaart en perfect klaar gemaakt. Personeel allen zeer goed op de hoogte van de kaart en wijn. Een super belevenis!!