Verken het culinaire aanbod van dit restaurant en laat je inspireren.
Laatste update
17 oktober 2024
Chef
Roy van Dreumel
Type cuisine
Internationaal
Alle foto's van gerechten (11)
+7
Voorgerecht
Voorgerecht "Beej Toën"
€ 13,95
een drietal kleine voorgerechtjes.
Carpaccio van hert
€ 14,5
met gebakken paddenstoelen, truffelmayonaise, rucola, oude kaas.
Wild trio
€ 14,95
Wildsoep, huisgemaakt wildkroketje en hertenham met preiselbeeren.
Runder carpaccio
€ 13,5
met truffelmayonaise, rucola, noten en oude kaas.
Huisgemaakt tonijnkoekje
€ 13,95
met black tiger garnalen en licht pikante rouille
Shakshouka
€ 13,95
van tomaat, paprika, rode ui, overbakken met kwarteleitjes en knoflookbrood.
Gemarineerde gerookte zalm
€ 13,75
met een kruidentosti, rode ui en roomkaas.
Krokant gebakken zwezerik
€ 15,95
met balkenbrij, appelk en een saus van appelstroop.
Romige wildsoep
€ 7,95
met paddenstoelen.
Lichtgebonden kerriesoep
€ 6,95
met kip en bosui.
Mexicaanse bonensoep
€ 7,5
met gehakt.
Hoofdgerecht
Mixed grill
€ 24,5
(sparerib, black angus steak, varkenshaas, kippendij) met kruidenboter.
Surf & turf
€ 27,95
black angus steak en black tiger garnalen.
Black angus steak
€ 23,95
met een paddenstoelensaus.
Zacht gegaarde hertenbiefstuk
€ 25,95
met een steivge wild jus, puree en rode kool.
Hazenbout op grootmoeders wijze
€ 23,5
met rode kool en puree.
Huisgemaakte wildgoulash
€ 22,95
met puree en rode kool.
Varkensrack
€ 21,95
met tijm, rozemarijn en een saus van grove mosterd en honing.
Kipstoofpot
€ 20,95
op marokkaanse wijze met couscous.
500 gam spareribs
€ 19,95
met een mild, spicy of hot marinade.
Onbeperkt spareribs
€ 24,95
met een mild, spicy of hot marinade.
Beej Toën burger
€ 16,5
black angus burger, sla, tomaat, augurk, cheddar kaas, hamburgersaus en uienringen.
Wrap
€ 18,5
gevuld met sparibvlees, uien, champignons en overbakken met kaas.
Tagliatelle
€ 19,5
met gebakken paddenstoelen, noten en mozzarella.
Duo van zeebaars en black tiger garnalen
€ 22,95
met een saus van gele curry.
Op de huid gebakken zalmfilet
€ 22,5
met knolselderij en kruiden-pesto saus.
Mosselen op klassieke wijze met salade, friet en sausjes.
€ 21,5
alleen op reservering, graag 2 dagen vantevoren reserveren!
Maaltijdsalade rundercarpaccio
€ 18,95
met truffelmayonaise, noten en oude kaas.
Maaltijdsalade gerookte zalm & tempura garnalen
€ 18,95
met pestomayonaise.
Maaltijdsalade pikante kip
€ 17,5
met champignons, uien en oosterse dressing.
Maaltijdsalade hertenham
€ 18,5
met gebakken paddenstoelen en preiselbeeren.
Nagerecht
Grand Dessert "Beej Toën"
€ 8,95
Wisselende verrassing van onze chef.
Kaas plankje
€ 11,95
met vijgenbrood, appelstroop en noten.
Huisgemaakt appeltaartje
€ 8,5
met vanille ijs en karamelsaus.
Hemelse modder
€ 7,95
met amarenaijs.
Veelgestelde vragen
In Beej Toën Eten & Drinken, is de chef-kok Roy van Dreumel.
Als je van plan bent bij Beej Toën Eten & Drinken uit eten te gaan, is de gemiddelde prijs ongeveer € 35. De gemiddelde prijs wordt berekend op basis van voor-/hoofdgerecht of hoofd-/nagerecht zonder drankjes. Prijzen zijn door het restaurant verstrekt.
Ja, Beej Toën Eten & Drinken is geïdentificeerd als een restaurant met vegetarische keuzes op het menu.
Zeker, Beej Toën Eten & Drinken is geïdentificeerd als een restaurant met glutenvrije keuzes op het menu.
Zeker, Beej Toën Eten & Drinken is geïdentificeerd als een restaurant met zuivelvrije keuzes op het menu.
Ja, Beej Toën Eten & Drinken is geïdentificeerd als een restaurant met lokale gerechten op het menu.
Reserveer een tafel voor
Reserveer gratis
Ben je een restauranteigenaar?
Registreer je restaurant
Vertel ons meer over jezelf en we nemen zo snel mogelijk contact met je op
Al een gast
Log in op TheFork Manager en neem contact met ons op via de chat.