Basalt

Sint Janstraat 34 4331 KD Middelburg Nederland Kaart
31-118567737
8,8 /10
3 recensies

Meer informatie over restaurant Basalt

Fantastisch
8,8 /10
Alleen gasten die via TheFork hebben gereserveerd en hun reservering zijn nagekomen, kunnen een recensie plaatsen.
  • 10
    1
  • 9
    2
  • 8
    0
  • 7
    0
  • < 7
    0
Eten
9
Service
8,9
Decor
8,5
Prijs-kwaliteit
Erg gunstig
Geluidsniveau
Rustig
Wachttijd
Hoog tempo
3/3 recensies

Jouw recensie over het restaurant Basalt

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en in dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de TheFork-app, website of via onze partnerwebsites en TheFork reserveringsmodule op de website van het restaurant.
Shubadu .
Expertproever
(6 recensies)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
  • Datum van je bezoek: 25 dec. 2018
Een sfeervol restaurant met goede service. Leuke uitstraling, goede en verrassende wijnkeuze ( uit Moldavië) . Heerlijk gegeten..precies juist op smaak..niet te groot. Kortom een verrassend kerstmenu
Marthe F.
Meesterproever
(22 recensies)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
10
Service
10
Decor
8
  • Datum van je bezoek: 24 mei 2017
Wat een fijne verrassing, dit restaurant Basalt. Eenvoudige, oprechte gastvrijheid. Vriendelijke bediening met kennis van de gerechten en de wijnen. Je zit er op je gemak.
En we aten er meer dan heerlijk. Originele combinaties van vis en groenten kregen we. De kok is een specialist in smaakvolle groentecrèmes. Heerlijk, dat smaakvolle zalvige, naast andere meer knapperige groente en niet te vergeten de heerlijk verse vis die we aten.
Echt een aanrader!
Madeleine62 M.
Meesterproever
(27 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
10
Service
8
Decor
8
  • Datum van je bezoek: 28 feb. 2017
Gezellig restaurant dat de sfeer ademt van de Zeeuwse kust. Open keuken. Vriendelijk personeel. Klein minpuntje was dat de jas niet werd aangenomen maar naast mij op de bank moest liggen. Keurige toiletten. Het restaurant is gespecialiseerd in visgerechten maar er staan ook vleesgerechten op de kaart. We namen de grote garnalen en de Gravad Lacks. Gulle portie garnalen met lekkere saus en brood. De Gravad Lacks deed aan sashimi denken qua dikte. Prima smaak. Daarna hadden we de op de huid gebakken zalm met rataouille. Zeer goed en vers. Het dessert sloegen wij over. Wij kunnen dit restaurant van harte aanbevelen.
TheFork maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.