Barista Café

Aarkade 6 2406 BV Alphen aan den Rijn Nederland Kaart
31-172425700

Meer informatie over restaurant Barista Café

Alleen gasten die via TheFork hebben gereserveerd en hun reservering zijn nagekomen, kunnen een recensie plaatsen.
 • 10
  0
 • 9
  2
 • 8
  5
 • 7
  1
 • < 7
  1
9/9 recensies

Jouw recensie over het restaurant Barista Café

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en in dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de TheFork-app, website of via onze partnerwebsites en TheFork reserveringsmodule op de website van het restaurant.
MenV C.
Meesterproever
(27 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
6
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 7 mei 2017
Was hier op zondag 7 mei geweest met mijn kids voor een tussendoortje. Het is een heerlijk sfeervolle tent. Ik dronk een dubbele espresso macchiato en de kids hadden een aardbei ananas smoothie besteld. Wat een super lekkere espresso! De intensheid van de koffie, maar toch niet bitter. Ik kan in mijn geheugen niet achterhalen dat ik ergens anders lekkerder koffie heb gedronken. Als fingerfood, hadden we een plukbrood en een proeverij genomen. Bij een proeverij krijg je drie kleine stukjes gebak, handig voor als je niet goed kan kiezen. De gebakjes waren heerlijk. Alleen de plukbrood vonden we niet zo bijzonder. Maar dit is een zaak om zeker vaker langs te komen. Alleen voor de koffie al!
Mistery-Guest .
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
8
Service
3
Decor
3
 • Datum van je bezoek: 3 sep. 2016
Eten is prima. Terras en de bediening zijn reden om hier niet meer heen te gaan. Tafels waren niet schoon. De bediening op het terras kwam zeer ongeïnteresseerd over. Het is kennelijk een straf om er te werken, want veel zuurder heb ik ze nog niet meegemaakt. Jammer, veel potentieel, goede koffie, je voelt je er alleen geen klant.
Myrna O.
Meesterproever
(147 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,3 /10
Eten
8
Service
9
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 4 aug. 2016
Hier vandaag buiten op het terras aan het water geluncht. Zonnetje brak er spontaan even van door. Heerlijke cafe latte met een fantastisch lekker koekje erbij. De broodjes zijn wel prima. Binnen kan je ook zitten maar is wat merkwaardig qua indeling. (Beneden heb je het idee dat je in een gangpad zit en boven ziet het er leuk uit maar als het druk is is het een kakofonie van geluiden dus tot rust komen en een rustig gesprek voeren is dan wat lastig.) De bediening is ontzettend aardig en behulpzaam, echt opvallend, dat maakt de sfeer hier erg aangenaam!!! Een heel leuk fijn plekje voor een fijne koffiestop, aanrader!
Wout K.
Meesterproever
(119 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,3 /10
Eten
8
Service
8
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 7 aug. 2015
Een mooie dag en het terras van Barista boordenvol, maar gezellig aan de bar een plaatsje gevonden. Personeel werkt teammatig en gedisciplineerd is vrolijk en attent. Jammer dat dit geen volwaardig restaurant is, maar een soort veredelde broodjes zaak, waar men kan lunchen en ontbijten. Alcohol is wel aanwezig. Het decor designachtig en stijlvol. Maar nu het belangrijkste de broodjes en de koffie waren voortreffelijk, ik had een broodjes carpaccio, top was dat en heb ook de iced coffee geprobeerd, uitstekend van smaak, mijn vrouw had een club sandwich, ook voortreffelijk. Barista cafe een aanrader
AJ K.
Expertproever
(5 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,3 /10
Eten
9
Service
8
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 31 jan. 2015
Wat kun je hier heerlijke koffie drinken! En de eigengemaakte taart smaakt heerlijk! Wat mij betreft zou de akoestiek wel een punt van aandacht kunnen zijn; als je boven zit, kost het met enige drukte al moeite om elkaar te verstaan. Ook de hygiëne mag iets meer aandacht krijgen (tafels vegen bij vertrek van klanten, vloer goed schoonhouden, toilet goed bijhouden) Als daar meer aandacht voor komt, is dit een toppertje in Alphen aan den Rijn!
Blij K.
Meesterproever
(51 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
9
Service
9
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 16 jan. 2015
Twee keer zijn we hier inmiddels geweest. Verse muntthee, verrukkelijke cappuccino (of een andere koffievariatie - hun specialiteit), geserveerd met een overheerlijk zelfgebakken koekje. De proeverij van huisgemaakte taartjes was echt heerlijk. Er werd niet verteld wat het allemaal was, dus na verorbering van al het lekkers gevraagd wat het roodachtige taartje was. Bleek het bietentaart te zijn. Wat was dat taartje smaakvol!
De tweede keer hebben we de hartige proeverij gekozen (een plankje met hierop vier kleine gerechtjes, waaronder een quiche). Ik vond niet alles even lekker, maar dat komt misschien, omdat ik zo ondersteboven was van het eerste bezoek.
In elk geval komen wij graag nog een keer terug om andere zoetigheden en een heerlijke koffievariatie te proeven.
Kayleigh C.
Expertproever
(8 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
10
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 10 jan. 2015
Heerlijke koffie, mooie rijk belegde broodjes en fantastische gebakjes! Wij drinken nergens anders meer koffie is Alphen.
Jammer dat wij niet de enigsten zijn die dit vinden, want op zaterdag zit het altijd propvol! Hierdoor duurt het vaak ook even voordat je word geholpen en je de bestelde koffie en vooral broodjes krijgt. De smaak maakt het gelukkig altijd weer helemaal goed.
Betty S.
Expertproever
(6 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
9
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 13 sep. 2014
Geweldige koffie en de appeltaart en cheesecake smaakten heerlijk. Bij navraag bleek dat ook de taarten en koekjes huisgemaakt zijn. Hier komen we zeker nog terug
Netherlands Q.
Meesterproever
(31 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,3 /10
Eten
8
Service
10
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 5 okt. 2013
We hebben hier alleen thee met appeltaart en worteltaart gegeten, maar het is zeker een plek om nog eens terug te komen. Zeer aardige bediening ( een omgestoten glas thee werd vakkundig opgeruimd en vlot vervangen) De worteltaar was zo lekker dat er nog een stuk mee is gegaan voor het thuisfront. Fijn als dingen gewoon zijn zoals het hoort. Dikke 10!
TheFork maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.