Wat
Waar

Internationaal

Bar Moqum

Gemiddelde prijs € 25
7,9/10
45 recensies

Eenvoudig en snelDirect bevestigd

Verdien Yums met een reservering via TheFork en profiteer van exclusieve loyaliteitskortingen

Restaurantmenu

 • Gemiddelde prijs € 25 Speciaal verzoek
RED CURRY
€ 16,5

KOUSEBAND | LYCHEE | CASHEWNOTEN BAMBOESCHEUTEN | PANDAN RIJST

RED CURRY MET KIP
€ 18,5

KOUSEBAND | LYCHEE | CASHEWNOTEN BAMBOESCHEUTEN | PANDAN RIJST | KIP

RED CURRY MET GARNALEN
€ 19,5

KOUSEBAND | LYCHEE | CASHEWNOTEN BAMBOESCHEUTEN | PANDAN RIJST | GARNALEN

Gebruikersfoto's

We hebben nog steeds geen foto's van onze gebruikers

Maak een reservering bij dit restaurant en deel als eerste je foto's.

Waarderingen en beoordelingen

7,9/10
Gebaseerd op 45 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.
Keuken :7,5/10
Service :7,5/10
Setting :8,6/10
 1. JuJu T.
  JuJu T.
  • 10 recensies
  8/10

  Lekker gegeten, bediening moest nog even inkomen. Had Bar Moqum geselecteerd op het Frietje Rendang op de kaart en die was heerlijk!

  Bar Moqum

  Beste gast, Bedankt voor deze mooie woorden! Ontzettend fijn dat u zo heeft genoten van uw etentje in onze bar. Ik geef de tips door aan mijn collega's! We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, Beau (Guest Relations)

 2. Frank S.
  Frank S.
  • 99 recensies
  7,5/10

  Een burger met frites en wat hapjes vooraf. Kwaliteit is goed. Wij aten hier met 50% deal. Dit zorgde voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. Anders is het te duur. De bediening laat wel heel veel steken vallen. We bestelden tijdens het eten nog 4 drankjes. Niet gekregen, maar stonden wel op de rekening. Werd wel zonder discussie weer verwijderd. We een mooie zaak. En voor een eenvoudige hap prima

  Bar Moqum

  Beste gast, Bedankt voor het plaatsen van de review. Fijn dat u heeft genoten van uw diner in onze bar. Uiteraard communiceer ik uw opmerkingen naar de betreffende manager, onze excuses hiervoor. Hopelijk mogen wij u in de toekomst weer ontvangen! Met vriendelijke groet, Beau (Guest Relations)

 3. Magda S.
  Magda S.
  • 2 recensies
  8,5/10

  Mooi ingerichte bar, prima voor te drinken en te eten van de kleine kaart

  Bar Moqum

  Beste gast, Hartelijk dank voor uw etentje bij Bar Moqum. Wij waarderen uw complimenten enorm en zien u uiteraard graag weer terug! Met vriendelijke groet, Beau (Guest Relations)

 4. Winni J.
  Winni J.
  • 9 recensies
  8/10

  De bediening liet soms lang op zich wachten.

  Bar Moqum

  Beste gast, Bedankt voor het plaatsen van de review. Fijn dat u heeft genoten van uw etentje bij Bar Moqum. Uiteraard communiceer ik uw opmerkingen naar de betreffende manager, onze excuses hiervoor. Hopelijk mogen wij u in de toekomst weer ontvangen! Met vriendelijke groet, Beau (Guest Relations)

 5. Matthijs H.
  Matthijs H.
  • 16 recensies
  8/10

  Prima eten. Weinig keus maar je kan de kaart van te voren zien dus dat wisten we. Mooie prijs met de korting.

  Bar Moqum

  Beste gast, Hartelijk dank voor uw bezoekje aan Bar Moqum! Wij waarderen uw complimenten enorm en zien u uiteraard graag weer terug! Met vriendelijke groet, Beau (Guest Relations)

 6. Lobke B.
  Lobke B.
  • 1 recensie
  10/10

  Ontzettend mooi ingerichte hotelbar met overzichtelijke (weinig gerechten) maar heerlijke kaart, een aanrader!

  Bar Moqum

  Beste gast, Bedankt voor deze mooie woorden! Ontzettend fijn dat u zo heeft genoten van uw etentje in ons hotel. Ik geef de complimentjes door aan mijn collega's! We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, Beau (Guest Relations)

 7. Sander G.
  Sander G.
  • 12 recensies
  9,5/10

  Heerlijk gegeten en gedronken. Goede locatie vlakbij de metro ook. Eten smaakte goed. Ga zo door!

  Bar Moqum

  Beste gast, Wauw... Ontzettend bedankt voor uw recensie. Wat leuk dat u een bezoekje bent komen nemen aan onze bar! En heel erg fijn om te lezen dat het eten, de service en het interieur zo in de smaak zijn gevallen. Wij zien u graag weer terug! Met vriendelijke groet, Beau (Guest Relations)

 8. Frits A.
  Frits A.
  • 31 recensies
  7,5/10

  nette zaak / het is geen restaurant mar een bar / eten prima Nette bediening. Eten was goed en voldoende We aten Rode curry met garnaal en de Moqum Burger , Chicken Burger als dessert het kaasplankje met en glaasje port. Heerlijk gegeten en komen zeker terug in deze mooie bar.

  Bar Moqum

  Beste gast, Hartelijk dank voor uw bezoek aan bar Moqum in Van der Valk Amsterdam-Amstel. Wij waarderen uw complimenten enorm en zien u uiteraard graag weer terug! Met vriendelijke groet, Beau (Guest Relations)

 9. Jamie N.
  Jamie N.
  • 16 recensies
  5/10

  Rode kip curry met lychee, cashewnoten, kouseband, bamboe en witte rijst besteld. Wat ik kreeg: rauwe kip met rode curry saus en rode paprika en harde rijst wat niet goed gaar was. Geen cashewnoten, lychee en kousenband te bekennen. Bamboe wilde ik zelf niet. Toen wij aangaven dat de kip nog rauw was en het lieten zien (duidelijk roze rauwe kip van binnen) werd dit met de keuken besproken. De kok gaf aan dat het onmogelijk was dat de kip rauw was, omdat deze in de sous vide was bereid en dat het vet van de kip is. Wij lieten de (uitgespuugde) rauwe kip zien, maar het enige wat de ober zei was dat hij geen discussie wilde. De foto van de kip spreekt natuurlijk voor zich en een sous vide is geen wonder apparaat waarin alles meteen gaar wordt. Moqum burger en oosterse salade waren wel ok. Bediening was traag. Ze stonden met 5 man, maar allemaal achter de bar, tenzij er gerechten gebracht moesten worden. Borden van voorgerechten werden niet eens opgeruimd en ze brachten al het hoofdgerecht. Drinken werd alleen in het begin gevraagd. Uiteindelijk is de curry wel van de rekening afgehaald.

 10. Sarina M.
  Sarina M.
  • 6 recensies
  9/10

  Gezellige bar bij vd Valk hotel. Lekker eten, heerlijke wijnen en zeer vriendelijke bediening. Wij hadden gereserveerd met de aanbieding 50 procent korting op het eten, toen we de rekening kregen was dit er niet afgehaald. Werd na tonen reservering met 50 procent wel teruggedraaid. Jammer dat restaurant niet op de hoogte is.

  Bar Moqum

  Beste gast, Bedankt voor deze mooie woorden! Ontzettend fijn dat u zo heeft genoten van uw bezoek aan onze bar. Ik geef de complimentjes door aan mijn collega's! We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, Beau (Guest Relations)

 11. Nicole R.
  Nicole R.
  • 3 recensies
  8/10

  Het was me niet bekend dat Bar Moqum gevestigd is in het Van der Valk Hotel. Vanaf de buitenzijde konden wij de naam niet zien staan, waardoor we hebben moeten zoeken. In de bar was op het moment dat wij aankwamen een borrel van 90 personen aan de gang waardoor we in het restaurant van het hotel plaats mochten nemen, terwijl we wel keuzes van gerechten uit de bar konden maken. Het tempo van bereiding en uit serveren lag echter vrij laag, waardoor we het niet aangedurfd hebben om nog een dessert te nemen, bang om te laat op onze aansluitende afspraak te komen... Het eten was prima. Helaas geen brood bij de salade (wel al een klein broodje vooraf) en geen groente bij de burger met frites.

  Bar Moqum

  Beste Nicole, Ontzettend bedankt voor uw bezoek en review! Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een bezoekje te brengen aan ons hotel. Wat jammer dat uw ervaring niet naar verwachting was, dat betreuren wij ontzettend! Heel fijn om te lezen dat er een plekje voor u vrij is gemaakt in ons restaurant en dat het eten in de smaak is gevallen. Hopelijk komt u in de toekomst nog een keer een bezoekje brengen aan ons restaurant, de bar of het hotel an sich, om te ervaren hoe wij de puntjes op de 'i' hebben gezet! Met vriendelijke groet, Beau (Guest Relations)

 12. Sarah A.
  Sarah A.
  • 12 recensies
  6/10

  De bediening was niet heel scherp. We moesten lang wachten voordat we iets konden bestellen en na het bestellen duurde het ook erg lang voordat het eten er was. Tussendoor werden lege glazen niet meegenomen en moesten we echt vragen om nieuwe drankjes. Ze liepen geregeld langs, maar waren niet aan het opletten. Het eten was prima, maar redelijk prijzig voor wat je krijgt. De sfeer en inrichting is wel top.

  Bar Moqum

  Beste gast, Onze excuses hiervoor. We begrijpen uiteraard dat dit niet prettig is! Bedankt voor uw feedback, deze is van groot belang voor ons om de service voor onze gasten te kunnen verbeteren. Wij willen u dan ook ervan op de hoogte stellen dat uw feedback inmiddels is gedeeld binnen het Team. Wij hopen de kans te krijgen om u terug te mogen verwelkomen in Van der Valk Amsterdam-Amstel en u de beste service te verlenen die u verdient. Met vriendelijke groet, Beau (MOQUM)

 13. Marijke L.
  Marijke L.
  • 6 recensies
  6,5/10

  We hebben al een aantal keer hier gegeten met de 50% korting van Iens. Nu verliep het bij het afrekenen heel chaotisch en werd er maar een klein percentage van de rekening afgehaald. Toen ik opmerkte dat het niet klopte werd er gezegd dat ze het altijd zo doen, bij alle andere keren geen enkel probleem, ik vond dit nogal misleidend en ben met een heel vervelend gevoel weggegaan.

  Bar Moqum

  Beste Marijke, Wat vervelend om te lezen dat het zo chaotisch is verlopen, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Mijn excuses hiervoor. Hopelijk heeft u ondanks dit, toch lekker kunnen eten! Met vriendelijke groet, Beau (Guest Relations)

 14. Marjan L.
  Marjan L.
  • 2 recensies
  9,5/10

  Vriendelijk, behulpzaam, heerlijk eten, mooi interieur en dat alles voor een goede prijs!

  Bar Moqum

  Beste Marjan, Wauw... Ontzettend bedankt voor uw recensie. Wat leuk dat u een bezoekje bent komen nemen aan onze bar! En heel erg fijn om te lezen dat het eten, de service en het interieur zo in de smaak zijn gevallen. Wij zien u graag weer terug! Met vriendelijke groet, Beau (Guest Relations)

 15. Danielle v.
  Danielle v.
  • 4 recensies
  8,5/10

  Heerlijk gegeten met vrienden.Leuke en vlotte bediening. Voor herhaling vatbaar!

  Bar Moqum

  Beste Danielle, Bedankt voor deze recensie. Wat ontzettend leuk dat u een bezoekje bent komen brengen aan onze bar! Fijn om te lezen dat het eten en de service in de smaak is gevallen. Wij staan de volgende keer uiteraard weer graag voor u klaar! Met vriendelijke groet, Beau (Guest Relations)

 16. Jose R.
  Jose R.
  • 1 recensie
  8/10

  Lekker gegeten! Mooie bar. Wel kleine tafeltjes en niet heel veel keus. Heerlijke guilty pleasures.

  Bar Moqum

  Beste Jose, Bedankt voor uw recensie. Wat ontzettend leuk dat u een bezoekje bent komen nemen aan onze bar! Fijn om te lezen dat het eten in de smaak is gevallen. Wij zien u graag weer terug! Met vriendelijke groet, Beau (Guest Relations)

 17. Anouk K.
  Anouk K.
  • 4 recensies
  4,5/10

  5 kwartier wachten op een hamburger is echt TE lang. Het is dat we 50% korting kregen, maar voor de volle prijs van €16,50 voor een burger is dat echt te gek. Personeel vriendelijk maar heel traag, geen oog voor het weghalen van vieze borden/het nogmaals opnemen van een drankbestelling. Fijne locatie met goede parkeermogelijkheden, maar door de langzame service kom ik hier denk ik niet snel terug..

  Bar Moqum

  Beste Anouk, jammer om te lezen dat je niet de service hebt gekregen die wij onze gasten willen bieden. Wij gaan dit intern oppakken. Wij hopen je in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen zodat je de service kunt ontvangen die je verdient. Hopelijk tot snel!

 18. Edwin v.
  Edwin v.
  • 37 recensies
  5,5/10

  Super inrichting maar teleurstellende prijs kwaliteit van het eten... niet vies ofzo maar zeer teleurstellend voor de prijzen die ze vragen.

  Bar Moqum

  Beste Edwin, Fijn om te lezen dat u ons decor en service zo goed waardeert! Onze kaart blijft constant in ontwikkeling, vanaf volgende week bieden wij een nieuwe kaart aan. Wellicht valt onze nieuwe kaart beter bij je in de smaak. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

 19. Irene K.
  Irene K.
  • 22 recensies
  8/10

  Lekkere salade gegeten in een mooie omgeving. Aardig en attent personeel.

  Bar Moqum

  Beste Irene Kwok, Wat fijn om te horen dat u van de salade heeft genoten en dat u de omgeving mooi vind! Ik zal de complimentjes doorgeven aan ons personeel! Zij zullen dit erg waarderen. Hopelijk mogen wij u snel weer ontvangen met een lekkere salade! Met vriendelijke groet, Isa (Bar MOQUM)

 20. Anisa K.
  Anisa K.
  • 10 recensies
  8/10

  Prachtig sfeervolle bar waar je kunt kiezen uit een mini kaart. Heel aardige bediening en van het serveren maken ze een mooie feestje! Eten was lekker en leuke plek om daarna nog een drankje te doen!

  Bar Moqum

  Beste Anisa, Bedankt voor dit mooi review! Wat fijn dat u het net zo'n feestje vond als wij! Hopelijk mogen wij u nog een keer ontvangen voor een feestje aan tafel, misschien de volgende keer met een lekkere cocktail. Tot dan! Met vriendelijke groet, Isa (Bar MOQUM)

Alle recensies bekijken

Meer informatie

Openingstijden

Dagelijks van 17:00 tot 01:00 uur

Routebeschrijving naar het restaurant

Joan Muyskenweg 20, 1096 CJ, Amsterdam, Nederland

Openbaar vervoer

Metrostation Overamstel

Routebeschrijving

Parkeergarage

Over het restaurant

Mokum is de informele bijnaam van Amsterdam, wij hebben de K vervangen door de Q van quality. Een referentie naar de positieve stadssfeer, hoge service en kwaliteit die u van ons kan verwachten.

Moqum staat voor Amsterdamse gezelligheid met hedendaagse allure. Hier kun je terecht voor koffie met een taartje, een drankje in stijl maar ook voor wereldse gerechten als burgers, salades en smaakvolle curry’s. Wij zijn dagelijks geopend van 16.00 - 01.00.

Kenmerken

Hamburger

Services

, ,

Restaurant kan worden afgehuurd voor een privé-evenement (Max. 120 personen)

Af te huren, , , Open op zondag, Toegankelijk voor rolstoelen

Restaurants rond "Bar Moqum"

Internationaal

Bar Moqum

Score:7.9

Amsterdam

€ 25 (gemiddelde prijs)

Moderne keuken

Amsterdam

€ 54 (gemiddelde prijs)

Insider

Hollands

INSIDER

Amsterdam

€ 35 (gemiddelde prijs)

Internationaal

Amsterdam

€ 25 (gemiddelde prijs)

Internationaal

Amsterdam

€ 18 (gemiddelde prijs)

-30%

Internationaal

De Omval

Score:8.4

Amsterdam

€ 29 (gemiddelde prijs)

Indiaas

Guru

Score:9.3

Amsterdam

€ 35 (gemiddelde prijs)

Internationaal

Amsterdam

€ 30 (gemiddelde prijs)

Amerikaans

Amsterdam

€ 25 (gemiddelde prijs)

Amerikaans

Amsterdam

€ 25 (gemiddelde prijs)

Ben je een restauranteigenaar?

Registreer je restaurant

Vertel ons meer over jezelf en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Meer informatie bekijken

Al een klant

Log in op TheFork Manager en neem contact met ons op via de chat.

Log in op TheFork Manager

Eenvoudig en snelDirect bevestigd