9,2/10
Uitmuntend
Gebaseerd op 380 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en reserveringsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Anita J.
  Anita J.
  • 1 recensie
  10/10

  Wat een beleving. Van binnenkomst tot vertrek. Voortreffelijk gegeten. We waren aangenaam verrast. Werkelijk een smaaksensatie. Personeel heel spontaan en toegankelijk en vol passie. We gaan in het najaar zeker terug. We hebben een heerlijke avond gehad. We bevelen dit zeker aan. Ga zo door!

 2. Francie P.
  Francie P.
  • 3 recensies
  10/10

  Amarone is een aanrader. Wij namen op vrijdagmiddag het lunchmenu. Dat was zeer goed, de wijnkaart is dik in orde en de medewerkers zeer attent!

 3. Arno S.
  Arno S.
  • 5 recensies
  10/10

  Wat een feest is het elke keer weer bij Amarone. Dit keer voor de verjaardag van mijn vrouw en de eerste keer terwijl de niewe chef de tent draait. Heerlijk proeverijtje en amuse. Ik moet zeggen dat ik de aziatische touch bij de gerechten echt een verademing vind. Maar misschien paste het ook gewoon goed in de zomerse gerechten. Het was vooral goed terug te proeven bij de zalm en sukade. Maar het gerecht met Reijpenaar en Foie Gras was de bom. Man, wat lekker. Goeie wijnen van een zeer prettige sommelier! En ook de dames van de bediening waren heel prettig. Al met al weer een topavond en mijn favoriete 1 ster restaurant (tweede ster zou echt niet misstaan)

 4. Hans v.
  Hans v.
  • 7 recensies
  10/10

  Gastvrij en goede sfeer, te veel tijd verloren om hier weer eens te komen had bij nader inzien echt te lang op zich laten wachten. Prima keuken mooie wijn spijs combinaties en fijne ambiance.

 5. • 1 recensie
  6/10

  Ik ben vaak geweest bij Amarone en is altijd goed. Maar de nieuwe aziaatsche slag doet het eten NIET ten goede. 5 gangen gehad en 2 ervan heb ik laten staan n de andere 3 waren niet echt bijzonder en de smaak vallen gewoon niet samen. Erg jammer... viel me zo tegen dat ik niet snel meer daar ga eten.

 6. Sim W.
  Sim W.
  • 1 recensie
  10/10

  Vriendelijke bediening met verstand van goed gastheer- / -vrouwschap. Mooi gebalanceerd verrassingsmenu van zeven gangen met uitstekend door de gastheer geselecteerde wijnen. Zeker een bezoek in het Rotterdams waard.

 7. • 1 recensie
  10/10

  We hebben heerlijk gegeten. We hadden gekozen voor het zomerarrangement 7 gangen incl wijnen. Geweldige avond gehad met heerlijke wijnen! Bediening is zeer gastvrij! Top!

 8. Jeroen S.
  Jeroen S.
  • 1 recensie
  9/10

  We waren met twee en hadden vooraf een menu geboekt. Je verwacht dan toch een beetje minder goede service en gerechten dan alles a la carte maar het was top. juiste toon in formeel/informeel van de bediening, een hoog tempo en gerechten met niet alleen goedkopere ingredienten. Ook de wijnen werden gul bijgeschonken. Ik ben zeer tevreden.

 9. Gerrit v.
  Gerrit v.
  • 2 recensies
  10/10

  Geweldig wijnarrangement, perfecte combinatie van wijnen en gerechten. Veel kennis en er wordt veel tijd besteed aan het presenteren van de gerechten en de wijnen.

 10. Hellen v.
  Hellen v.
  • 3 recensies
  9,5/10

  Geweldig gastvrij ontvangen. Verrassende amuses en voldoende uitgebreid menu zonder last van keuzestress te krijgen.Gekozen voor het wijnarrangement en daar hadden we geen moment spijt van. Afgezien van de zeer smakelijk en mooi uitziende gerechten maakte ook een zeer attente en vriendelijke " zwarte brigade" de avond tot een feestje. We zijn zelf werkzaam in de dienstverlening en waarderen daarom een geweldige service.

 11. Gilleko B.
  Gilleko B.
  • 1 recensie
  10/10

  Zomerarrangement van 7 gangen gegeten voor een eigenlijk (te) lage prijs. Kwaliteit prijs diner 10+. Dessert geweldig smaakbombardement, geen traditionele kaasplank maar gerecht met eendenlever. Asian twist in het eten was ook geweldig. Tel hier de amuses, prédessert en friandises bij op. Gastvrijheid, had het personeel ook goed in de vingers. Meer dan dikke aanrader.

 12. Mino K.
  Mino K.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Geweldige en goed verzorgde avond gehad. Eten was geweldig en heel bijzonder. Personeel is erg aardig en een aanwinst voor een geweldige avond.

 13. Vernon R.
  Vernon R.
  • 1 recensie
  9/10

  Dit was de eerste keer Amarone, maar zeker niet de laatste. Eten was goed. Service was uitstekend.

 14. • 1 recensie
  10/10

  Veel woorden zijn niet nodig! Het eten tikt aan tegen 2 sterren. Wij komen hier sinds opening, al jaren en innovatie is hier een rode draad. Top hoe licht, passiebloem hier gekookt wordt. Sommelier/maître , heer Verhagen en rest van het team! Geweldig. Mooi hoe je met het hanteren van alle etiquetten binnen Michelin iemand toch zo’n “altijd” welkom gevoel kunnen geven. Wij komen er vaak en blijven er komen. Amarone op naar de 2!

 15. Peter d.
  Peter d.
  • 1 recensie
  7,5/10

  Amarone is uiteraard altijd prima alhoewel ik deze keer wat teleurgesteld was. Service is altijd perfect, signature dishes en desserts zijn altijd erg goed maar enkele gerechten vielen me dit keer tegen (black angus sukade). Daar had ik meer van verwacht voor de prijs. Wat ik ook niet nodig vind is dat er in de WC een roestig prullenbakje staat. Dat heb ik thuis ook niet en dat verwacht ik niet in een restaurant als Amarone. Kleine dingetjes die de gehele ervaring minder prettig maken. Maar complimenten voor de service, prima sommelier en ook de rest van de bediening is kundig en servicegericht.

 16. Davy B.
  Davy B.
  • 1 recensie
  10/10

  Al voordat mijn tafelgenoot en ik binnen waren, kregen we buiten een asbak. We stonden nog buiten te roken en de menukaart te bekijken. Er werd zelfs, toen wij tussen de gangen door aan gaven om te roken, nog de deur open gehouden. De service is hier zeer aanwezig (ik kreeg een nieuw servet, omdat ik niet door had dat de mijne gevallen was). Het personeel weet wat zij doen in een doch wel chique, maar ook ontspannen sfeer. Een 10+ voor de gerechten en voor de wijn/spijscombinatie. Hier komen we zeker terug. Vooral ook dat het personeel de sigaren voor je aansteekst. Een service ten toppe

 17. Richard D.
  Richard D.
  • 1 recensie
  10/10

  Zeer aan te raden top ???? ontvangst en zo vriendelijk en proffesioneel vrouw wilde hele kreeft masr was op ???? heel goede oplossing altenatief ook was de bon minder dan ik had verwacht er stond niet alles op ???? had niet gehoeven maar bewijst wel van inleving heel erg bedankt voor de top ???? avond tot snel

 18. Marga V.
  Marga V.
  • 2 recensies
  10/10

  Prachtig ingericht restaurant. Luxe uitstraling met veel privacy. Zeer vakkundige en vlotte bediening.

 19. Martin Z.
  Martin Z.
  • 2 recensies
  10/10

  Elke gang is een plaatje en een verrassing aan smaken. Heel knap hoe bij deze smaakexplosies de passende en originele wijnen gevonden worden. Succes, graag tot ziens.

 20. Jan D.
  Jan D.
  • 1 recensie
  10/10

  Geweldige avond in Amarone. Verrassende smaakcombinaties! In een rustig tempo geserveerd. Alles is van uitstekende kwaliteit en bijzonder fraai opgemaakt. De amuses en de verfrissende afsluiting voor het dessert zijn heel creatief. De ontvangst is uiterst plezierig. De mensen van Amarone zijn er als het nodig is, en zeer attent, maar niet steeds rond je tafel. Geluidsniveau is een verademing.

 21. Robbert b.
  Robbert b.
  • 3 recensies
  10/10

  Een ongekend genoegen en een meer dan uitstekende ervaring. Sfeervol ingericht, warm welkom geheten, mooie ronde tafel. Bij het water komende overheerlijke gekarameliseerde pecannootjes, kan je niet vanaf blijven. Er is een menu van 4 tot 7 gangen en een kaart. Wij kiezen twee gerechten uit het menu en een hoofdgerecht uit de kaart. Wat op het bord komt overtreft onze verwachtingen qua opmaak en smaak. Geen smaakbom, want dat zou een explosie veronderstellen. Ieder gerecht komt in een perfecte combinatie van goed gekozen fijne smaken die volledig in balans zijn en daardoor perfect stand houden. De sommelier is niets te veel om de juiste wijn bij de gerechten te presenteren. Ik mag bij het hoofdgerecht drie wijnen keuren om uiteindelijk mijn keuze te maken. Het team is uiterst professioneel en de man die wij als bedrijfsleider begrijpen, Jasper, een gastheer die zijn vak niet alleen verstaat maar ook eer aan doet. Niets aan te merken? Wat mij betreft mag het heerlijke dessert, harde Hollandse kazen, iets kleiner qua portie. Maar dat is dan ook echt het enige wat te overdenken is, al het overige is helemaal in orde. Chapeau voor deze keuken en zijn Chef.

 22. • 1 recensie
  10/10

  Zeer verrassend zeven gangen menu gekozen. Ieder gerecht was een lust voor het oog en de smaak. Ondanks het aantal gangen zit je na afloop gelukkig niet propvol, maar heb je gewoon een voldaan gevoel. Wijnen zijn goed op de gerechten afgestemd. Keurige en vriendelijke bediening. Was niet de eerste maar zeker ook niet de laatste keer.

 23. Jan v.
  Jan v.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Zoekend naar kritiek kwamen we op slechts 1 puntje; iets trager de glazen vullen, niet te vaak bijschenken. Maar daar moesten we lang over nadenken, het was wederom klasse, perfectie bestaat niet, maar dit was wel haast perfect. Geweldige vriendelijke bediening, vijf gangen, vijf verrassingen begeleid door de beste wijnen.

 24. Loek W.
  Loek W.
  • 60 recensies
  7,5/10

  Het is 2015 als wij voor het eerst Amarone bezoeken. Met name de service was toen bedroevend slecht. En besloten voorlopig niet meer daar te dineren. Maar een ieder verdient een 2e kans. Dus ook Amarone. We worden dit keer hartelijk ontvangen en krijgen een mooie ruime tafel aangewezen. Gelukkig met stoelen (wij hebben een hekel aan al die banken) met armleuningen. Een pluspunt. En linnen op de tafel met grote servetten. Weer een pluspunt erbij. We worden uitstekend geholpen bij de keuze van de wijn. Prima van smaak maar goedkoop kun je het niet noemen. Dan kiezen wij 3 gerechten. In feite het 3-gangen diner. De start met makreel (rug en buik) is uitzonderlijk goed. Daarna asperges. Maar niet zomaar asperges. Klaargemaakt op een hele speciale manier. Daarna sukade. Daar verschillen wij aan tafel van mening over. Mijn tafelgenoot vindt het prima. Voor mij is het te opdringerig. Tot slot nog een 4e gang. Kaas. Alles bij elkaar is het prima. Maar toch ook weer niet heel speciaal. Dan nog een punt over de inrichting. Tja, het is en blijft een pijpelaar. En dan krijg je toch een beetje het idee "in rijtjes" te eten. In ieder geval heeft de rekening (300) ons extra kritisch gemaakt. En dat vinden wij niet meer dan terecht. Loek Wijchers

 25. Jan V.
  Jan V.
  • 4 recensies
  9,5/10

  Keurig en vriendelijk personeel. Heerlijke gerechten zoals je van een restaurant met Michelinster mag verwachten. Originele non-alcoholische cocktails en zelfs een alcoholvrije witte wijn in het assortiment. Wij aten à la carte en de Oosterschelde kreeft aan tafel geserveerd vanuit het bedje van dennennaalden waarop deze bereid was, was verrukkelijk en origineel. Leuke en heerlijke dessertverassing (met felicitaties) voor de jarige bij het pre-dessert. Ook het dessert van citroensorbet (in een citroen van witte chocolade) is zowel een lust voor het oog als voor de smaakpapillen voor wie van zuur houdt. Kortom, echt een aanrader voor een heerlijk avondje uit!

 26. HP M.
  HP M.
  • 2 recensies
  10/10

  Altijd een fijne plek om te komen. Ik heb met mijn vrienden een heerlijke avond gehad.

 27. Natasja p.
  Natasja p.
  • 11 recensies
  10/10

  Perfecte avond, gerechten zagen er uit als schilderijtjes, geweldige smaakcombinaties met heerlijke wijnen en vriendelijk personeel

 28. Rita C.
  Rita C.
  • 2 recensies
  10/10

  Echt genoten van een fantastische vegetarische lunch!

 29. Ger S.
  Ger S.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Erg lekker gegeten. Het eten en de bediening waren uitmuntend. De avond was het geld meer dan waard.

 30. Leonie R.
  Leonie R.
  • 9 recensies
  10/10

  Heerlijk gegeten, heel bijzondere smaken. Erg leuk dat de Japanse twist aan de gerechten ze een originele smaakbeleving geeft. Geweldige service en mooie ambiance ook!

 31. • 1 recensie
  9,5/10

  Prachtige gerechten, Italiaanse pure producten gecombineerd met een Japanse touch. Een fantastische combinatie van Europa en Azië.

 32. Jeroen B.
  Jeroen B.
  • 87 recensies
  10/10

  Het is heel eenvoudig restaurant Amarone is zeker Michelin * waardig, alles klopt qua keuken/bediening. AanraderT!

 33. Eugene K.
  Eugene K.
  • 2 recensies
  10/10

  Een heerlijke romantische avond met professionele, vakbekwame en vriendelijke bediening.

 34. • 1 recensie
  8/10

  Lekker gegeten met verrassende en heerlijke smaken. Naast het menu allerlei tussengerechten die het echt een mooie avond uit maakte. Vriendelijk en professioneel personeel. Interieur vond ik wel erg strak en niet zo gezellig, maar dat is een kwestie van smaak.

 35. Wivine H.
  Wivine H.
  • 8 recensies
  9,5/10

  Heerlijke avond uit gehad! Wij vierden onze huwelijksdag en zijn ontzettend in de watten gelegd! Personeel erg kundig en attent, eten subliem!

 36. Ellen F.
  Ellen F.
  • 1 recensie
  10/10

  Geweldige avond gehad en genoten van het fantastisch bereide eten. Hele prettige relaxte sfeer en super attente bediening. Kortom, heel graag tot de volgende keer!

 37. Niels W.
  Niels W.
  • 9 recensies
  10/10

  Een heerlijke avond bij Amarone gehad met een viergangen-diner a la carte. Niet alleen waren de gerechten en amuses bijzonder verzorgd, maar ook de bediening maakte de avond helemaal compleet. Precies genoeg aandacht zonder de privacy te belemmeren. Bijzonder compliment voor Jasper de sommelier die een enthousiast gesprek over wijnen cadeau heeft gedaan, waar ik dan persoonlijk weer enorm van geniet.

 38. Nita W.
  Nita W.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Het is steeds een feest om hier te eten. Vanaf het moment dat je binnenkomt tot aan vertrek: alles even verzorgd, zonder opdringerig te worden. Bijzondere combinaties in gerechten die zorgen voor smaakexplosies in je mond. 't Kost wat, maar is het dubbel en dwars waard!

 39. Paulis
  Paulis
  • 10 recensies
  9/10

  Prachtig 5 gangenmenu gegeten. Coquilles, Fazant met eendelever, Kalfswang (overheerlijk) , Sukade. Deze 4 gerechten waren bijzonder , zeker 2 sterrenwaardig. Jammer dat het dessert niet aan de verwachting voldeed. De Orelys chocolade met de combinatie van de sweetie deed het niet voor ons. Jammer na een verder perfecte combinatie van gerechten. Ook de friandises bij de koffie maakten maskten een verder prachtige ervaring niet tot een Peak End ervaring. Enkele dagen van te voren al onze menu wensen doorgegeven en dat we voor het gezelschap van 6 personen het 5 gangen menu wilden. Dan is het slordig dat bij aanvang aan tafel toch niet de juiste gerechten benoemd werden en men wees op de mogelijkheid voor een extra gang.

 40. - -.
  - -.
  • 2 recensies
  8/10

  Wij vinden het jammer dat ze het eten van smaken gaan veranderen, het was zeer goed, maar door de verandering is het eten nu nog goed, het is niet echt ons eten meer, heel erg jammer. Het personeel is wel vriendelijk en netjes, terwijl het pas een heel nieuw team is. Maar wij vinden het heel jammer darde smaken gaan veranderen.