Terug

Recensies - Alan & Pim's Utrecht

8,6/10

Fantastisch

Gebaseerd op 52 recensies
Alleen gebruikers die gereserveerd hebben via de platforms of een reserveringsmodule van TheFork-groep en die bij dit restaurant gegeten hebben, kunnen een waardering achterlaten, zonder of met beoordeling. De wereldwijde waardering is gebaseerd op alle waarderingen en beoordelingen. Op dit moment worden echter alleen de beoordelingen weergegeven die in het Nederlands zijn geschreven.

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en reserveringsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Jael P.
  Jael P.
  • 115 recensies
  10/10

  Lekkere kip met heerlijke frietjes en een verrukkelijk sticky toffee dessert toe.. En ook een alerte en vriendelijke serveerster, helemaal top. Zeker een aanrader.

  Alan & Pim's Utrecht

  Fijn dat jullie zo hebben genoten en heel graag tot ziens bij Alan&Pim's

 2. Rob M.
  Rob M.
  • 10 recensies
  9/10

  Een leuke zaak voor een fijne lunch. Goede menukeuze en attente bediening.

  Alan & Pim's Utrecht

  Dank voor je mooie review Rob, fijn dat je hebt genoten van onze lekkere gerechten en prettige sfeer.Heel graag tot de volgende keer bij Alan&Pim's.

 3. Jael P.
  Jael P.
  • 115 recensies
  10/10

  Bij Alan & Pim’s genoten van hun gekruide kip van het spit, met frites en appelmoes/compote. De kip was goed op smaak en super mals, de frietjes waren ook erg lekker. Als dessert had ik de sticky toffee pudding met ijs en slagroom en ook dat was waanzinnig lekker. Echt een aanrader. De bediening was vriendelijk en vlot. Zeker voor herhaling vatbaar.

  Alan & Pim's Utrecht

  Dank voor je mooie review Jael, ontzettend fijn dat je zo hebt genoten als gast van Alan&Pim's.

 4. Moniek B.
  Moniek B.
  • 6 recensies
  8/10

  Leuk restaurant, lekker gegeten.

  Alan & Pim's Utrecht

  Dank voor je review Moniek, heel graag tot een volgende keer. Groet Alan&Pim's

 5. Monica v.
  Monica v.
  • 1 recensie
  7/10

  Leuk en sfeervol in gericht.. Samenwerking personeel was iets wat rommelig.. Eten kwam wel heel snel.. En was zeker smaakvol.. Sommige bedragen zijn wel wat hoog. Als je kijkt voor wat je er voor krijgt..

  Alan & Pim's Utrecht

  Dank voor je bezoek aan Alan&Pim's. Fijn dat je hebt genoten van onze kippetjes, sfeer en bediening. Het tempo van serveren ligt inderdaad behoorlijk hoog, de meeste gasten vinden dat erg prettig.Bij een volgend bezoek houden wij daar bij jou graag rekening mee.Vriendelijke groet, Alan&Pim's.

 6. Ferdinand J.
  Ferdinand J.
  • 1 recensie
  8/10

  aan te raden in alle opzichten

  Alan & Pim's Utrecht

  Dank voor je positieve review, worden we heel erg vrolijk van. Heel graag tot een volgende keer bij Alan&Pim's.

 7. IngridMichel J.
  IngridMichel J.
  • 20 recensies
  10/10

  heerlijk gegeten, leuk ontvangen en vriendelijk personeel.

  Alan & Pim's Utrecht

  Dank voor je review Ingrid, stellen we heel erg op prijs! Groet Alan&Pim's

 8. Hannah d.
  Hannah d.
  • 29 recensies
  7/10

  Kippetjes deze keer iets te zwart, dat was jammer. Maar verder gezellig, smakelijk, betaalbaar en kindvriendelijk.

  Alan & Pim's Utrecht

  Dag Hannah, dank voor jouw review, fijn dat je hebt genoten. Spijtig om te lezen dat de kippetjes aan de donkere kant waren, deze horen mooi goudbruin te zijn, gaan we extra goed op letten voortaan. Heel graag tot een volgende keer bij Alan&Pim's.

 9. Johan W.
  Johan W.
  • 3 recensies
  8/10

  Heerlijk gegeten, lekker buiten gegeten met vriendelijke bediening. Aanrader!

  Alan & Pim's Utrecht

  Dank voor je enthousiaste review Johan, we doen ons uiterste best, ontzettend fijn dat je onze sfeer, bediening en Belachelijk lekkere kippetjes zo waardeert. Heel graag tot ziens bij Alan&Pim's.

 10. Oskar d.
  Oskar d.
  • 5 recensies
  9/10

  Heerlijk gegeten, kip is erg mals en smaakvol. Friet is superlekker en kom hier graag nog een keer eten!

  Alan & Pim's Utrecht

  Fijn dat je zo hebt genoten Oskar, we zien je heel graag terug voor een Belachelijk lekker kippetje! Fijne middag, groet Alan&Pim

 11. Nino V.
  Nino V.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Zeer vriendelijke bediening, eten was top en de sfeer was goed! Al met al, heerlijk gegeten en zeker een aanrader voor iedereen.

  Alan & Pim's Utrecht

  Wat een leuke review Nino, daar worden we heel erg vrolijk van. Namens het gehele team van Alan&Pim's bedankt en heel graag tot de volgende keer bij Alan&Pim's

 12. John i.
  John i.
  • 51 recensies
  9,5/10

  Lekker gegeten, halve kip met Provençaalse kruiden zag er goed uit. Er zit veel vlees aan en kreeg tevreden geluiden te horen over de kwaliteit. Ikzelf ben voor de kipburger gegaan en dat smaakt ook prima, een goed formaat en je komt zeker niet tekort. Als de zaak vol is dan kan het rumoerig zijn. Maar hadden wij nu geen last van, waren vroeg aanwezig. In de weekenden is reserveren voor diner zeker aan te bevelen.

  Alan & Pim's Utrecht

  Dank voor je review John, fijn dat je hebt genoten bij Alan&Pim's. Heel graag tot een volgende keer.

 13. Jasper G.
  Jasper G.
  • 1 recensie
  8/10

  Heerlijk sappige kip, prima gekruid. Appelmoes viel ook in de smaak, net als de selectie aan bieren. Goede friet met lekkere mayo(s). Sympathieke zaak in een nieuw deel van Utrecht.

  Alan & Pim's Utrecht

  Dank voor je mooie review Jasper. Heel graag tot de volgende bier en kip afspraak! Fijne dag Alan&Pim.

 14. WJ N.
  WJ N.
  • 2 recensies
  8,5/10

  Goed eten voor een redelijke prijs. Hoofdgerechten zijn groot genoeg en lekker als je van kip houdt. Toetjes en wijn/bier zijn wel heel relatief tovv de overige gerechten.

  Alan & Pim's Utrecht

  Dank voor je review WJ, graag tot de volgende keer! Vriendelijke groet Alan&Pim's.

 15. Syl K.
  Syl K.
  • 7 recensies
  9,5/10

  Heerlijke Kip ( mét HOOFDLETTER ) Heel lekkere Kip en lekkere patat. Gezellige en jonge bediening. Échte aanrader !

  Alan & Pim's Utrecht

  Yesssssss, wat een leuke enthousiaste review, worden we heel blij van! Dankjewel. Kom je snel een keertje terug bij Alan&Pim's

 16. Ingrid v.
  Ingrid v.
  • 4 recensies
  7/10

  Kip is heerlijk, patat ook. De caesar salade gaat echter helemaal nergens over en dat is jammer.

  Alan & Pim's Utrecht

  Beste Ingrid, Jammer dat de Caesar niet helemaal naar wens was, zou graag willen weten waarom we niet aan je verwachtingen hebben voldaan dan kunnen we misschien e.e.a. verbeteren. Fijn dat de kip wel belachelijk lekker was en de friet en appelmoes ook. We hebben nu ook een heerlijke Oosterse salade, kom je die de volgende keer proeven? Groet, Alan&Pim's

 17. Arnold v.
  Arnold v.
  • 1 recensie
  5,5/10

  De verwachting was hoog. Speciaal kiprestaurant in luxe setting. ( volgens de reclame). Helaas bleken de voorgerechten klein en zelfs leek het erop dat de kipkluifjes al lange tijd klaar lagen. De halve kip was een simpele geroosterde kip overgoten met een simpele barbecue saus. We hebben het toetje niet afgewacht....... De bediening was wel op orde en vriendelijk.... Helaas gaan wij hier niet meer naartoe.

  Alan & Pim's Utrecht

  Dag Arnold, Wat spijtig om te horen dat we niet aan je verwachtingen hebben voldaan. De Kippen die we serveren zijn Tante Door kippen een van de allerlekkerste rassen in NL verkrijgbaar, dat is ons handelsmerk waar we ontzettend veel complimenten over krijgen, zo verrassend nee Belachelijk lekker. De kipkluifjes waren inderdaad geen succes, die hebben we verbeterd en zijn nu TOP! Misschien wil je toch nog een keertje komen proeven, heb ik ook nog wat lekkere toetjes voor je. Vriendelijke groet, Alan&Pim's

 18. Debby S.
  Debby S.
  • 1 recensie
  10/10

  Overheerlijke malse kippetjes, geweldig concept, leuke sfeer en bediening top! Met andere woorden aanrader!

  Alan & Pim's Utrecht

  Dankjewel voor je fijne review Debby, kom je binnenkort weer een keertje eten? Groet Alan&Pim's

 19. Raymond D.
  Raymond D.
  • 1 recensie
  10/10

  Bij binnenkomst voel je al de gezelligheid, eten was top en de bediening was super, we zijn niks tekort gekomen. Zeker een aanrader als je van kip houd. Gaan er zeker nog een keer eten. Bedankt voor de gezellige avond.

  Alan & Pim's Utrecht

  10-10-10 dankjewel Raymond en graag tot tiens. Groet Alan&Pim's

 20. Reynold Z.
  Reynold Z.
  • 1 recensie
  4,5/10

  Afgelopen zaterdag hier met mijn familie gegeten. Op zich was het eten prima, maar er waren er toch zoveel op- en aanmerkingen dat ik hier niet snel terug zal komen. Ik ben wel iets betere service gewend. Bijv: het bestelde voorgerecht is nooit gekomen. Toen we de kippen voorgeschoteld kregen en we vroegen hoe het met ons voorgerecht zat hebben ze nog wel even gevraagd of we die snel nog wilden hebben. Dat vertrouwde ik niet helemaal, wat zouden ze dan met de kippen doen? Dus daarom maar eieren voor ons geld gekozen. Bij het opnemen van de bestelling vroegen we expliciet om een glas kraanwater (1 glas op een groep van 7 personen). Prima, maar bij het brengen van de drankjes bracht ze een Spa blauw (die in een Chaudfontaine flesje zat, wat was het nou? Spa of Chaudfontaine). En toen pas zeiden ze dat ze geen kraanwater mochten serveren, behalve bij wijn (niet bij het bier). Slecht voor het milieu en er komt in Utrecht Bar-Le-Duc / Sourcy uit de kraan!! Heel jammer, en slecht voor de sfeer. Ze deden hun best...

 21. Sandra K.
  Sandra K.
  • 28 recensies
  6,5/10

  Slecht parkeren voor mensen die slecht ter been zijn

  Alan & Pim's Utrecht

  Dag Sandra, Onder Alan&Pim's hebben we een groot aantal invalide parkeerplaatsen heel dicht bij de lift, als je dan op de BG uitstapt is het nog zo'n 15 meter en dan ben je bij ons in het restaurant. Dichterbij kan je helaas niet parkeren. Vriendelijke groet Alan&Pim's

 22. Silvia E.
  Silvia E.
  • 2 recensies
  8/10

  Prima en gezellig restaurant. De kip is heerlijk. Er mag eventueel wel wat meer groente geserveerd worden. Prettige, aardige bediening.

  Alan & Pim's Utrecht

  Dankjewel voor je mooie review Silvia, de hartelijke groente van Alan&Pim's.

 23. Rudy V.
  Rudy V.
  • 1 recensie
  9/10

  Gezellig tent, leuke bediening, ongedwongen sfeer. Gaan we zeker vaker gebruik van maken.

  Alan & Pim's Utrecht

  TOP review Rudy, dankjewel daar zijn we heel erg blij mee en dankbaar voor. Graag tot de volgende keer bij Alan&Pim's

 24. Hannah d.
  Hannah d.
  • 29 recensies
  8,5/10

  Heerlijke kip en frites, verder natuurlijk weinig keus maar dat weet je van tevoren. Spelletjes en puzzels voor de kids, gezellige sfeer, vrolijke bediening, helemaal fijn wat ons betreft. Alleen de chocoladesaus bij de dame blanche zat veel te diep en niet goed verdeeld.

  Alan & Pim's Utrecht

  Dank voor je mooie review Hannah, we houden de kwaliteit hoog en blijven oefenen op de chocoladesaus! We hebben inmiddels ook wat langere lepels aangeschaft. Groet Alan&Pim's

 25. Kim H.
  Kim H.
  • 4 recensies
  10/10

  Heerlijk eten!

  Alan & Pim's Utrecht

  Heerlijke review!

 26. Barbara R.
  Barbara R.
  • 1 recensie
  10/10

  Waanzinnig leuk concept en gezellige sfeer. Inderdaad belachelijk lekkere kip en een uitgebreide bierkaart, we hebben genoten van de gastvrije bediening, dat is lang geleden dat we zo positief verrast waren. Tot snel!

  Alan & Pim's Utrecht

  Dankjewel Barbara, graag tot de volgende keer bij Alan&Pim's

 27. Deveny v.
  Deveny v.
  • 1 recensie
  10/10

  Echt heerlijk gegeten, zoals de slogan luid: belachelijk lekkere kip. Nou dat hebben ze zeker waar gemaakt! Tevens ook geweldige service en leuke inrichting