- Gegrilde radicchio, blauwe cashewkaas, gekaramelliseerde vijg, hazelnoot en vincottodressing
- € 8,5
- Gerookte bospaddenstoelensalade met Parmezaanse kaas, brique, cavolo nero en truffeldressing
- € 8,5
- In knoflook gebakken octopus
- € 11,5
- Carpaccio van huisgerookte rib-eye met Parmezaanse kaas, ingelegde groenten, pijnboompitten en vadouvan mayo
- € 11,5
- Crudo stijl tonijn met venkel antiboise, sinaasappel, rode peper en lotuswortelchips
- € 11,5
- Vegan tapas plank
- € 16,5
- Kleine trek? € 11,50
- Vis plank
- € 16,5
- Kleine trek? € 11,50
- Risotto van de dag
- dagprijs
- Geroosterde pompoen met parel couscous, dadel, amandel, verse kruiden en kokos-yoghurtdressing
- € 16,5
- Groenten burger met vegan kruiden mayonaise en ingelegde groentes
- € 15,5
- geserveerd met friet en sla of geroosterde aardappelen - seizoensgroenten mix
- In knoflook gebakken octopus
- € 14,5
- geserveerd met friet en sla of geroosterde aardappelen - seizoensgroenten mix
- Garnalen bisque met zeevruchten, gebakken vis, krieltjes, sepia kroepoek en saffraanschuim
- € 21,5
- “Lamb rump” met zoete aardappelgnocchi, spruitjes, pancetta, gepofte knoflookjus en paarse aardappelchips
- € 21,5
- Palmesteyn hamburger met truffel mayo en zoetzure rode ui
- € 15,5
- geserveerd met friet en sla of geroosterde aardappelen - seizoensgroenten mix
- Gegrilde rib eye (200 gram) (i.c.m. driegangenmenu 2,50 extra)*
- € 22,5
- geserveerd met friet en sla of geroosterde aardappelen - seizoensgroenten mix