Wij zijn er om je te helpen!

FAQ

Snel antwoord op de meestgestelde vragen. Beschikbaar 24u/24u - 7 dagen op 7!

Ga naar de FAQ

Chat

Je kunt ons bereiken van maandag tot vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur.

Chat met ons

Mail

Stuur ons een e-mail voor alle vragen die je hebt en wij zullen je zo spoedig mogelijk antwoorden.

Verstuur een mail

Meeste gestelde vragen

Hoe pas ik mijn profiel aan?

Als je de persoonlijke informatie op je profiel op thefork.nl wilt aanpassen (e-mailadres, telefoonnummer, etc.) kun je dit doen door in te loggen op je profiel.

Daarvoor ga je naar de bovenkant van de website, klik je op "login", vul je e-mailadres in, dan je wachtwoord en ga ten slotte naar "Mijn persoonlijke informatie".

Lees meer
Hoe annuleer ik mijn reservering?

Niets is eenvoudiger dan een reservering annuleren!

Om je reservering te annuleren, kun je de link in de bevestigingsemail of sms gebruiken. Je kunt ook online annuleren via je account of via onze app

Lees meer
Hoe wijzig ik een reservering?

Wil je gasten toevoegen? De aanvangstijd van je reservering veranderen?

Bezoek het restaurantprofiel om te zien of het restaurant beschikbaar is op de door jou gewenste tijd en voor het door jou gewenste aantal gasten. Wanneer dit het geval is kun je jouw reservering annuleren en een nieuwe maken.

Lees meer
Kan iedereen een recensie indienen op thefork.nl?

Iedereen die via TheFork reserveert en de reservering nakomt kan een recensie schrijven op thefork.nl. Dit kan ook als je via TheFork boekingsmodule op de restaurant website of via partnersites van TheFork hebt gereserveerd.

We raden je aan om je recensie zo kort mogelijk na de reservering in te dienen, zodat je je alle details van je restaurantbezoek nog goed kunt herinneren.

Lees meer
Hoe gebruik ik mijn Yums?

Selecteer een restaurant dat deelneemt aan het loyaliteitsprogramma.

Wanneer je jouw reservering afrondt, selecteer je "Ik gebruik mijn 1000/2000 Yums voor een korting van €20 / €50 op de rekening".

Lees meer

Bent u restaurateur?

We luisteren naar u!

Ben je al klant?
- Login op restaurateur.thefork.nl om je restaurantprofiel te beheren
- Bekijk hier onze FAQ!.

Wil je klant van TheFork worden?
- Schrijf je hier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Zie hier voor meer informatie

Kun je niet vinden wat je zoekt?

Je kunt ons bereiken van maandag tot vrijdag van 09:00 tot 20:00 uur, en zaterdag en zondag van 09:00 tot 18:00 uur.

+31 (0)20 201 23 69

La Fourchette SAS en het restaurant verwerken persoonsgegevens met als doels de reserveringen te verwerken en de relatie met gebruikers te onderhouden. Conform de wet heb je het recht op toegang tot je gegevens, het recht om deze te corrigeren, te controleren en over te dragen en het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van je gegevens, met name voor marketingdoeleinden. Deze rechten kunnen worden uitgeoefend door een e-mail te sturen naar contact@thefork.nl of door contact op te nemen met het restaurant. Je kunt een klacht indienen bij een regelgevende instantie die verantwoordelijk is het gebruik van persoonsgegevens als je denkt dat je persoonsgegevens niet conform de wetgeving zijn gebruikt. Raadpleeg het privacybeleid van TheFork voor meer informatie.
TheFork maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.