Voordelig uiteten
Inspiratie

Uiteten zonder hoge rekening? TheFork weet waar je moet zijn!

09/11/2023
2 minuten

We kennen het allemaal; soms ben je op zoek naar een restaurant waar je voor een bescheiden prijs kunt eten. Omdat het bijvoorbeeld het einde van de maand is, je net een maandsalaris hebt uitgegeven tijdens het winkelen, of omdat je kinderen geen zin hebben in een chique diner! Op TheFork maakten wij per stad vast een selectie van voordelige restaurants voor je. Extra tip: er zijn daarnaast veel restaurants die een korting op het eten aanbieden, die kan oplopen tot wel 50%! Voor jou een mooie aanleiding om eens een nieuwe keuken uit te proberen, of een keertje extra uiteten te gaan.

Vast wat leuke suggesties nodig voor een diner onder de 25 euro? Wij selecteerden een paar fijne adressen voor je!

Proeflokaal Sijgje - Leiden

Dit sfeervolle restaurant bevindt zich in het centrum van Leiden en biedt de mogelijkheid een 3-gangen keuzemenu te bestellen voor € 23,25 per persoon. Op de kaart vind je een leuke variatie aan vlees-, vis- en vegetarische gerechten en ook aan de kinderen is gedacht. Een prima afsluiter na een dagje Leiden, vinden wij!

Bekijk op TheFork

Señor Mostachio - Amsterdam

Taco’s, tortilla’s, nachos, je kunt ons er (bijna!) voor wakker maken. In het kleine, maar fijne restaurant aan de rand van de Pijp in Amsterdam waan je je even in Mexico. Wij tippen dit restaurant voor een avondje met je vrienden, de cocktails zijn er namelijk ook ‘muy bien’!

Bekijk op TheFork

Toko Frederik - Den Haag

Den Haag en de Indonesische keuken zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In de Hofstad vind je dan ook talloze Indonesische restaurants, waarvan Toko Frederik één van de bekendste is! Al 30 jaar bestel je hier heerlijke én betaalbare rijsttafels, bovendien zit je er ook nog eens erg gezellig.

Bekijk op TheFork

Los Amigos - Utrecht

Een tapas diner staat garant voor een avondje gezelligheid en een meestal niet al te hoge rekening (als je je niet verliest in de cocktail- of wijnkaart tenminste…). Los Amigos in Utrecht serveert authentieke Spaanse tapas en is daarnaast ook een ‘champañeria’ met cava van hun eigen adresje uit Barcelona! Onze tip voor je volgende date, proost!

Bekijk op TheFork

Wings and Flats - Rotterdam

Zin in het ultieme comfort food? Bij Wings & Flats in Rotterdam staan chicken wings (op allerlei manieren bereid!), sandwiches van de grill en loaded fries op het menu, vergezeld door een fijne cocktail selectie. In combinatie met het toffe interieur en de latin muziek op de achtergrond is dit echt een aanrader voor je volgende vrienden diner!

Bekijk op TheFork

Scarica l'app

RESERVEER HET IDEALE RESTAURANT VOOR IEDER MOMENT


Met TheFork vind je het juiste restaurant voor een restaurantervaring die je blij maakt. Of je nu op zoek bent naar een INSIDER (het label voor de beste restaurants op TheFork), een restaurant met korting of waar je je gespaarde Yums wilt verzilveren, de nieuwste hotspot in de stad voor een date of plek voor het hele gezin. Zoek, vind, reserveer en geniet!
 

Download TheFork app en reserveer eenvoudig het ideale restaurant!

Ontvang €20 korting als 1000 Yums. Reserveer met de code APP24

 

Click to share
Copy the link