Ga voor gaaf door TheFork
Nieuws

Toppers gezocht - Ga voor gaaf!

30/06/2021
2 minuten

De restaurants mogen inmiddels weer volledig open, met nauwelijks beperkingen van de overheid. Daar zijn wij allemaal ontzettend blij mee - hoe lang hebben we wel niet moeten wachten op die eerste keer kunnen reserveren, het eerste drankje op het terras, het eerste gerecht dat voor je neus werd neergezet? De restaurants zijn zo mogelijk nóg enthousiaster - maar er dient zich wel direct een uitdaging aan.

Toppers gezocht

Er is namelijk een groot personeelstekort in de horeca. Van afwasser tot chef-kok en alles ertussenin. En dat is zonde, want de horeca is een fantastische branche! Er zijn weinig beroepsvelden waar je zoveel leuke mensen ontmoet (en bedient), waar je direct veel waardering krijgt voor je inzet en waar je écht boven jezelf kunt uitstijgen.

Heb je zelf mensen in je omgeving die een nieuwe stap overwegen? Of die klaar zijn voor een nieuwe uitdaging? Stel hen dan eens voor een baan of carrière in een restaurant te kiezen. Zo help je de restauranteigenaren enorm, want de roep om horecatoppers is groot. De kans is groot dat je favoriete restaurant een plek heeft of er al snel een plek is op een horecaschool.

Het personeel maakt de zaak

Bij TheFork zien we hoe gasten hun restaurantervaringen waarderen en hoe dankbaar ze zijn. Om gasten blij te kunnen blijven maken heeft de horeca die perfecte servicegerichtheid, culinaire ervaring of tongstrelende kookkunsten nodig van nieuwe krachten. Nu meer dan ooit! 

 

Omdat veel restaurants niet over een volledig team beschikken, kunnen ze niet zoveel gasten ontvangen als ze zouden willen. Dat betekent dus dat er minder ruimte is in de restaurants om gasten te ontvangen en ze zo dus nog niet goed kunnen herstellen van de lock-downs.

 

Kortom: laten we samen de schouders eronder zetten en de restaurants aan de broodnodige toppers helpen! Meer informatie vind je op Ga Voor Gaaf.

Click to share
Copy the link