Tijdelijke sluiting van restaurants

Tijdelijke sluiting van restaurants

We moeten nog even geduld hebben voor we weer uiteten mogen. Voorlopig blijven de restaurants gesloten t/m 20 april 2021. 

  • - Restaurants blijven tot die datum gesloten
  • - Gelukkig mogen restaurants nog wel gerechten laten afhalen of bezorgen. Bij afhalen dien je wel voor het ingaan van de avondklok om 22:00 uur binnen te zijn - bezorgen mag ook daarna. Bij welke je kunt bestellen voor afhalen of bezorging, vind je op TheFork.
Wat betekent dit op TheFork?
  • - Door de sluiting kan je geen restaurants reserveren voor data t/m 20 april op TheFork, via de TheFork-reserveerknop op de site van het restaurant, Tripadvisor en andere partnersites.
  • - Reserveringen die gepland stonden t/m 20 april, zijn geannuleerd.
Voor latere data kun je nog wel reserveren.

Covid-blog TheFork

Restaurants toch nog helpen?

Het zijn en blijven moeilijke tijden voor restaurants. Ze hebben je hulp nog altijd hard nodig. Hoe kun je alsnog je steentje bijdragen?

  • - Veel restaurants bieden je de mogelijkheid om gerechten af te halen of te laten bezorgen. Je herkent deze restaurants aan de belknop op hun restaurantpagina. Deze restaurants zijn makkelijk vindbaar via de banners op de website en app.
  • - Houd de sociale media van restaurants in de gaten. Indien restaurants iets speciaals doen om je ook in de komende weken van hun gerechten te laten genieten, dan is dat de eerste plek waar ze het zullen communiceren. Ook op de Instagram en Facebook van TheFork zullen we initiatieven van restaurants delen.
We hopen dat je gezond blijft. Check voor alle informatie over COVID-19 de site van de overheid.

Ga Naar TheFork