TheFork Restaurants Awards menu's tijdens Festival
Inspiratie

TheFork Restaurants Awards menu's tijdens Festival

25/05/2021
4 minuten

Nieuw met TheFork Festival

TheFork Restaurants Awards menu's

Afgelopen september vond voor de eerste keer TheFork Restaurants Awards in Nederland plaats. Hierbij hebben we 31 nieuwe toprestaurants door heel Nederland in de schijnwerpers gezet. Deze restaurants zijn genomineerd door sterrenchefs, waarna gebruikers van TheFork konden stemmen op hun favoriet. En nu kun je makkelijk kennis maken met wat deze nieuwe restaurants te bieden hebben, dankzij TheFork Restaurants Awards menu's!

Je kunt tijdens tijdens TheFork Festival, een periode die loopt t/m 30 november, eten bij honderden restaurants met korting. Om iedereen tijdens festival kennis te laten maken met deze nieuwe restaurants hebben de chefs van een aantal van de genomineerde restaurants van TheFork Restaurants Awards een speciaal Festivalmenu in elkaar gezet, tegen een speciale prijs.

Reserveer nu en proef wat het nieuwe culinaire talent te bieden heeft!

Frenchie

Frenchie - Haarlem

Frenchie is de winnaar van TheFork Restaurants Awards 2019 en hiermee kun je wel stellen dat je bij dit restaurant een veelbelovend Festivalmenu staat te wachten. Eigenaren Tim en Lisa omschrijven hun restaurant zelf als de woonkamer van Haarlem en dit begrijp je meteen wanneer je hier binnenstapt.

Tijdens TheFork Festival kun je bij Restaurant Frenchie genieten van een Festival 6-gangenmenu voor €49,50. Reserveer hier.

Lars Amsterdam - Amsterdam

Bij Lars Amsterdam vind je een combinatie van fine-dining en robuuste gerechten. Producten van hoge kwaliteit gecombineerd met de beste service is de filosofie van Lars A’dam.

Tijdens TheFork Festival kun je bij Restaurant Lars genieten van een Festival 6-gangenmenu voor €65,-. Reserveer hier.

Lars Amsterdam

Restaurant Smink - Wolvega 

Bij restaurant Smink spat de liefde voor Friesland van het bord. Top Chef Jan Smink geeft bij dit restaurant een extra dimensie aan het menu omdat hij met zijn 3D-printer de meest innovatieve gerechten ontwikkelt.

Tijdens TheFork Festival kun je bij Restaurant Smink genieten van een Festival 6-gangenmenu all-in voor €140,-. Reserveer hier.

Frunk - Brunssum

Gastronomische luxe verse gerechten uit de kas in een huiselijke sfeer. De Chefs van Frunk staan in het restaurant, in de keuken en achter de schermen.

Tijdens TheFork Festival kun je bij Restaurant Frunk genieten van een Festival 7-gangenmenu voor €80,-. Reserveer hier.

Vandal - Rotterdam

Bij restaurant Vandal in Rotterdam komt de Japanse en Mediterrane keuken samen in deze fusion cuisine. Naast het eten is ook het interieur bij Vandal een lust voor het oog; street art is kenmerkend voor de stijl van het interieur van Vandal.

Tijdens TheFork Festival kun je bij Vandal genieten van een Festival 3-gangen tasting menu + champagne voor €47,50. Reserveer hier.

Vandal

Graham’s Kitchen - Amsterdam

Bij Graham’s Kitchen in de Pijp in Amsterdam kun je Bij Graham’s Kitchen kun je gerechten verwachten met mooie combinaties en tongstrelende dingen. Ondanks dat de roots van eigenaar en chef Graham in Liverpool liggen hoef je bij dit restaurant geen standaard Engelse gerechten te verwachten.

Tijdens TheFork Festival kun je bij Graham’s Kitchen genieten van een Festival Menu 4 gangen all-in voor €75,-. Reserveer hier.

Restaurant-wijnlounge ‘t Fnidsen - Alkmaar

Restaurant-wijnlounge ‘t Fnidsen hanteert een uitgebreid a-la-carte menu gebaseerd op Franse invloeden. Bij alle gerechten staan lokale producten centraal en komen de groentes uit eigen moestuin.

Tijdens TheFork Festival kun je bij Restaurant-wijnlounge ‘t Fnidsen genieten van een Festival 4 gangen chef’s verrassingsmenu voor €37,50. Reserveer hier.

The Green Rose - Arnhem 

The Green Rose is ontstaan vanuit de filosofie van Jin om zo veel mogelijk mensen kennis te laten maken met het mooie wat onze natuur te bieden heeft.  The Green Rose wil Arnhem en omstreken laten zien dat ambachtelijk genieten voor iedereen is.

Tijdens TheFork Festival kun je bij Restaurant The Green Rose genieten van een Festival 5-gangenmenu voor €40,-. Reserveer hier.

The Green Rose

Graphite - Amsterdam

Graphite in Amsterdam is het eerste speakeasy restaurant van Nederland. Met de club-achtige sfeer die er hangt ben je bij dit restaurant echt een avondje uit.

Tijdens TheFork Festival kun je bij Graphite genieten van een Festival Menu van 10 gangen gangen voor €75,-. Reserveer hier.

Kook Atelier - Den Burg

Kook Atelier serveert wat de Texelse natuur biedt; met hun eigen moestuin met verschillende kruiden, fruit en groentes zetten ze de lekkerste gerechten op tafel. Ook de vis wordt vers van het Texelse wad gehaald.

Tijdens Festival kun je bij restaurant Kook Atelier genieten van een Festival 5-gangenmenu + Zilte Zaligheid van het Texelse Wad €55,-. Reserveer hier.

Topchef Menu's tijdens TheFork Festival

Naast deze TheFork Restaurants Awards menu's, zijn er ook sterrenrestaurants die tijdens TheFork Festival speciale menu's aanbieden. Tegen een speciale prijs - zo kan iedereen tijdens Festival genieten van de gerechten van het allerhoogste niveau in deze sterrenrestaurants. Bekijk de deelnemende restaurants hier.

TheFork Festival

Uiteraard zijn er buiten al deze TheFork Restaurants Awards winnaars door heel Nederland bijna 1000 restaurants te vinden waar je met 50% korting uit eten kunt. Die vind je op de app en op onze site. Eet smakelijk!

Click to share
Copy the link