TheFork presenteert de 2020 Michelin Guide
Nieuws

TheFork presenteert de 2020 Michelin Guide

09/06/2021
2 minuten

 

Op maandag 13 januari heeft Michelin de Michelin Gids 2020 gepresenteerd in het DeLamar Theater in Amsterdam. Hierbij zijn 111 restaurants bekend gemaakt, waaronder 8 nieuwe. Hiervan zijn er 33 te vinden op TheFork. TheFork is een samenwerking aangegaan met Michelin en presenteert trots de restaurants die te reserveren zijn via TheFork. In samenwerking met Michelin brengen wij restaurateurs en potentiële gasten samen. We zorgen dat gasten hun ideale eetervaring vinden en bieden hen een ruime keuze aan hoogwaardige restaurants over de hele wereld. 

Ontdek en reserveer nu een Michelin restaurant via TheFork 

Voor de gast betekent deze samenwerking dat je toegang krijgt tot meer Michelin Restaurants die makkelijker te vinden zijn via TheFork. De selecties van de Michelin Gids wordt hiermee toegankelijk gemaakt voor een veel groter aantal restaurantgangers over de hele wereld.

Welke Michelin Restaurants zijn er te vinden op TheFork?

Onderstaande restaurants hebben dit jaar een Michelinster gekregen zijn te vinden op TheFork. Wij zijn trots om te kunnen zeggen dat deze mooie selectie aan Michelinsterwaardige restaurants op TheFork staan!

 

 

Click to share
Copy the link