John Dory
Inspiratie

TheFork Festival Exclusieve Menus

09/11/2023
2 minuten

Exclusieve menu’s met mooie kortingen tijdens TheFork festival 

 

Tijdens TheFork Festival geniet je bij deze restaurants van een speciaal menu met korting. Zo maak je kennis met de heerlijkste gerechten bij restaurants uit de MICHELIN Gids of INSIDER-selectie (de beste restaurants op TheFork). We geven je hier vast 5 suggesties van restaurants die je zeker wilt proberen!

 

De Compagnon - Rotterdam

Een idyllische plekje aan het water in hartje Amsterdam. Een knusse zaak waar je je kunt laten verrassen door de pure, klassieke gerechten met een moderne touch van Bert van Buschbach. Grijp nu je kans en geniet tijdens TheFork Festival van een 7-gangen voor €89. Het mooiste? Het tweede menu is gratis!

 

John Dory - Amsterdam

Een culinaire beleving met de mooiste visgerechten in een prachtig pakhuispand in het centrum van Amsterdam. Ontdek nieuwe smaken met vis van wateren over de hele wereld. Reserveer nu tijdens Festival een 6-gangen menu voor €81.

 

 

Bridges* - Amsterdam

Restaurant Bridges aan de gracht in Amsterdam richt zich voornamelijk op gerechten met vis. Klassiek Frans, met internationale invloeden en een moderne twist is hoe de chef de gerechten van Bridges omschrijft. Een extra bijzondere ervaring krijg je door met maximaal 6 personen in het hart van de keuken te genieten van alle kunsten van de keukenbrigade.

Tijdens het TheFork Festival kun je bij restaurant Bridges genieten van een 5-gangenmenu voor €81.

 

 

Olliver's SoulKitchen & Bar - Haarlem

Aan het prachtige Spaarne in Haarlem komen gerechten tot leven komen met een verhaal. Een klassieke basis met Olliver’s Twist, geïnspireerd door verschillende verre reizen en smaken uit verschillende culturen. Tijdens het TheFork Festival reserveer je een 3-gangenmenu voor €42,50 en ontvang je zelfs het 2e menu gratis!

 

 

Ratatouille* - Haarlem

Restaurant Ratatouille van chef-kok Jozua Jaring is een mix van de Franse keuken in de realiteit van vandaag met uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding in een laagdrempelige omgeving op een unieke monumentale locatie aan het Spaarne.

Tijdens TheFork Festival reserveer je een 6-gangen menu voor €115 of een 3-gangen lunch voor €65.

 

TheFork Festival

Ontdek alle deelnemende restaurants waar je nu met 50% korting of een speciaal menu uit eten kunt eenvoudig op de app of site. Eet smakelijk!

Click to share
Copy the link