TheFork Festival Topchef Menus
Inspiratie

TheFork Festival Topchef Menus

25/05/2021
4 minuten

Speciale menu’s bij sterrenrestaurants tijdens festival 

Tijdens TheFork Festival geniet je bij honderden restaurants van heerlijk eten met korting. En deze keer eet je tijdens Festival óók met korting eten bij sterrenrestaurants, dankzij TheFork Festival Topchef Menus. De chefs van onderstaande Michelinrestaurants hebben speciaal voor TheFork Festival een menu samengesteld, tegen een speciale prijs. Zo kan iedereen tijdens Festival genieten van de gerechten van het allerhoogste niveau in deze sterrenrestaurants. 

Sense* - Den Bosch

Sense Restaurant in den Bosch is sinds 2011 elk jaar bekroond met een Michelinster. Hun ambities zijn: liefdevol koken en aandacht schenken aan hun gasten. Met de moderne, toegankelijke ambiance die er in het restaurant heerst voel je je meteen thuis. 

Tijdens het TheFork Festival kun je bij restaurant Sense genieten van een Festival 5 gangen menu voor €69,50. Reserveer hier.

Sense

FG Restaurant** - Rotterdam

Het met 2 Michelinsterren bekroonde restaurant staat garant voor een onvergetelijke ervaring. De chef maakt van ieder gerecht een kunstwerk en ieder gerecht is dan ook een verrassing.

Tijdens TheFork Festival kun je bij restaurant FG genieten van Festival 10-jubileum voor €100,-. Reserveer hier.

FG food labs* - Rotterdam

FG Food Labs is een broedplaats voor overheerlijke, creatieve en nieuwe gerechten. François Geurds, dezelfde kok als bij het FG Restaurant, creëert hier gerechten die je bijblijven met smaaksensaties die hij in dit smaaklaboratorium maakt.

Tijdens TheFork Festival kun je bij FG Food Labs genieten van een Festival 5-gangenmenu inclusief 5 glazen wijn voor €100,-. Reserveer hier.

Bridges* - Amsterdam

Het Michelinster restaurant Bridges aan de gracht in Amsterdam richt zich voornamelijk op gerechten met vis. Klassiek Frans, met internationale invloeden en een moderne twist is hoe de chef de gerechten van Bridges omschrijft. Wat bijzonder is aan dit restaurant is dat je met een groep van maximaal 6 personen in het hart van de keuken dichtbij kunt genieten van alle kunsten van de keukenbrigade.

Tijdens het TheFork Festival kun je bij restaurant Bridges genieten van een Festival 4-gangenmenu voor €48,- of een 5-gangenmenu voor €55,-. Reserveer hier.

Bridges

Cheval Blanc* - Heemstede

Bij Restaurant Cheval Blanc staat er in de keuken een jong en ambitieus team. Het team laat zich voor de menukaart inspireren door seizoensgebonden producten, vergeten groenten en maakt verrassende creatieve variaties op klassiekers.

Tijdens het TheFork Festival kun je bij restaurant Cheval Blanc genieten van een Festival 5-gangenmenu inclusief dranken voor €109,95. Reserveer hier.

Posthoorn* - Monnickendam

Restaurant Posthoorn biedt gerechten die gebaseerd op de Franse keuken met een innovatieve twist en ingrediënten uit heel de wereld.In het suitehotel waar het restaurant onderdeelvan is verbleven al eens historische figuren zoals Koningin Juliana en Napoleon!

Tijdens het TheFork Festival kun je bij restaurant Posthoorn genieten van een Festival 4-gangenmenu voor € 72 of een 4-gangenmenu all-in voor €109,-. Reserveer hier.

Parkheuvel**- Rotterdam

Bij Parkheuvel eet je heerlijk met uitzicht op de Maas. Chef-kok Erik van Loo duikt helemaal in het gerecht en zorgt ervoor dat iedere smaak die je proeft maximaal naar voren komt.

Tijdens TheFork Festival kun je bij restaurant Parkheuvel genieten van een 4-gangen all- in menu voor €135,-. Reserveer hier.

Parkheuvel

Niven* -  Rijswijk

Chef Niven Kunz - eigenaar én Chef kok van Restaurant Niven laat in zijn gerechten zijn eigenzinnigheid en creativiteit op de vrije loop. Verwacht in deze Rijswijkse klassezaak een avond vol met  met culinaire verrassingen.

Tijdens het TheFork Festival kun je bij restaurant Niven genieten van een 80/20 menu voor €69,50. Reserveer hier.

Tante Koosje* - Loenen aan de Vecht

Bij tante koosje in het dorpje Loenen aan de vecht krijg je meteen een nostalgisch gevoel als je binnenstapt. Naast het voortreffelijke eten dat ze serveren is ook de wijnkaart niet mis. Dit is namelijk een van de mooiste en meest uitgebreide wijnkaarten van heel Nederland.

Tijdens TheFork Festival kun je bij Tante Koosje genieten van een Festival 5-gangenmenu voor €59,50. Reserveer hier.

Ratatouille* - Haarlem

Restaurant Ratatouille is een  mix van de Franse keuken in de realiteit van vandaag.Alle producten die in de gerechten verwerkt worden zijn seizoensgebonden en bijna allemaal dagvers.

Tijdens TheFork Festival kun je bij restaurant Ratatouille genieten van Festival 6- gangen all- in menu voor €129,- en een lunchdeal voor €49,-. Reserveer hier.

TheFork Restaurants Awards Menus

Naast deze TheFork Festival Topchef Menus, bieden ook de restaurants die genomineerd werden voor TheFork Restaurants Awards een speciaal Festivalmenu aan! Winnaar Frenchie uit Haarlem, het geheimzinnige Graphite uit Amsterdam, het groene Green Rose uit Arnhem en nog veel meer restaurants. Kijk hier waar je met zo'n fijn menu uit eten kunt.

TheFork Festival

Uiteraard zijn er buiten al deze sterrenrestaurants door heel Nederland bijna 1000 restaurants te vinden waar je met 50% korting uit eten kunt. Die vind je op de app en op onze site. Eet smakelijk!

Click to share
Copy the link