Festival
Inspiratie

TheFork Festival is terug!

20/02/2024
3 minuten

TheFork Festival is terug! T/m 31 maart krijg je bij deelnemende restaurants tot 50% korting op het eten. Ook geniet je van speciale menu's tegen een aantrekkelijke prijs. Wij tippen onze favorieten. 

Black and Blue Reguliers

Steak en kreeft te duur? Niet met TheFork Festival. Geniet van deze en andere gerechten, die in de zaak op de Josper barbecue worden bereid.

 

Bekijk op TheFork

 

Monsieur Rouge

Trois keer raden welke kaart Monsieur Rouge voor je kookt. Op een mooi plekje aan het Spaarne vind je deze intieme brasserie. Klein, maar fijn - mits je op tijd reserveert, natuurlijk!

BEkijk op TheFork

 

BlendHouse

Wanneer je de voordeur van BlendHouse opent, komen de Indiase geuren je tegemoet. Maak je avond compleet met één (of meer) exclusieve cocktails. Het heet niet voor niets ‘BlendHouse’...  

Bekijk op TheFork

 

Bar en Bistro River

Sliptongen, Kaasfondue en een kogelbiefstuk die volgens de recensies beter is dan die een zekere andere bekende biefstuk. Geniet ervan bij River in de Amsterdamse Rivierenbuurt.

Bekijk op TheFork

 

Cantina di David

Wordt het stijlvoller dan bij Cantina di David? Bekijk de foto’s van de lange werfkelders aan de Utrechtse Oudegracht, en oordeel zelf. Een van de beste Italianen van Midden-Nederland.

Bekijk op TheFork

 

Stockholm

Neem plaats in dit restaurant in de Rotterdamse oude haven en ervaar hoe de sfeer gedurende de avond verandert. Een heerlijke plek voor een avondvullend programma met borrel, gerechten en cocktails.

Bekijk op TheFork

 

 

Celia

Ontdek zelf waarom dit één van de restaurants was waar tijdens het vorige Festival de meeste mensen uiteten gingen. In Celia’s eigen woorden: ‘Een vleugje Californische zon naar het bruisende stadshart van Amsterdam’.

Bekijk op TheFork

 

PRAKM

Grote kans dat je zelf ook wel eens een Hollandse pot op tafel zet… Maar zó lekker? Daar kom je maar op 1 manier achter!

Bekijk op TheFork

 

Gastronomia Villani

In een Italiaans restaurant hoop je stiekem altijd dat er ook écht Italiaanse roots in de keuken te vinden zijn, toch? Bij Gastronomia Villani in de Scheveningse haven vind je tientallen jaren Italiaanse culinaire ervaring!

Bekijk op TheFork

 

Brasserie Timmerhuis

Nederland in februari en maart - voor de tropische temperaturen hoef je het hier niet te proberen. Tenzij je de zon op je bord wil, want bij Brasserie Timmerhuis serveren ze je de lekkerste Surinaamse gerechten voor.

Bekijk op TheFork

Benieuwd naar de complete selectie restaurants die deelnemen aan TheFork Festival?

Check de website of onze app en reserveer eenvoudig een tafel met tot wel 50% korting op het eten!

 

Click to share
Copy the link