TheFork Festival
Nieuws

TheFork Festival

25/05/2021
3 minuten

Geniet met TheFork Festival van 50% korting op het eten bij 600 restaurants in heel Nederland. Reserveren kan t/m 14 april.

TheFork Festival

Vorig jaar kon je al van het IENS Festival genieten. Met de nieuwe naam TheFork, komt uiteraard ook een nieuw Festival. Het aanbod is dit festival groter dan ooit, zodat je nog beter het ideale restaurant kunt vinden om met het Festival te genieten!

Laat je inspireren op TheFork of op de app, reserveer bij een restaurant en tijdstip waar '50% korting met Festival' staat.

Reserveer bij...

Door heel Nederland doen honderden restaurants mee aan TheFork Festival - en daar komen nog iedere dag niewe restaurants bij. Je vind het aanbod via de banners op de site of applicatie. Ook kun je de filters gebruiken. Deze vind je als je op TheFork zoekt naar de stad waar je wilt eten, kies 'meer filters' en kies onder TheFork selectie voor 'TheFork Festival 50% korting'.

Het aanbod in deze steden vind je hier:

 • - Amsterdam
  Bijvoorbeeld bij... Le Coeur Bistrothéque

  Een gloednieuw restaurant in de 9 straatjes. Chef Vincent Garcia, geboren in Picardie, en opgegroeid in Bretagne, brengt er de verschillende Franse kookstijlen samen.
  Bekijk nu
 • - Rotterdam
  Bijvoorbeeld bij... Sabor Sabor

  Proef de echte smaak van Mexico. De ouderwetse, Mexicaanse gezelligheid en het gevoel van thuiskomen, krijg je er gratis bij.
  Bekijk nu
 • - Utrecht
  Bijvoorbeeld bij... Gastrobar Aandacht

  Attente bediening, goede wijnen en heerlijke mediterrane gerechten: een combinatie die alleen maar kan slagen!
  Bekijk nu
 • - Den Haag
  Bijvoorbeeld bij... Pomo D'Oro

  Pomo D'Oro is een Insider - en dat proef je. De eigenaresse is er alles aan gelegen om haar gasten te vertroetelen. Haar eigen Italiaanse roots, en die van haar chef staan garant voor de authentieke Italiaanse keuken op je bord. En je eet dan ook volgens de Italiaanse traditie van antipasti, primi, secundi en dolci.
  Bekijk nu
 • - Eindhoven
  Bijvoorbeeld bij... Oriental Green House

  Geniet van verfijnde, Aziatische gerechten in dat zo kenmerkende, groene gebouw. De chefs hebben de kneepjes van het culinaire Japan en China helemaal onder de knie. Dat proef je in de vele gerechtjes die je er kunt bestellen.
  Bekijk nu
 • - Den Bosch
  Bijvoorbeeld bij... Padrino's

  De Italiaanse keuken staat garant voor passie, pure smaken en een familiaire sfeer. Die gastvrijheid en dat heerlijk eten vind je bij Padrino's, onder de rook van de St. Jan.
  Bekijk nu
 • - Groningen
  Bijvoorbeeld bij... Harbour Cafe

  Dé plek om met vrienden gewoon even lekker met elkaar te zijn. Met wel 25 biersoorten vind je er altijd één die je lekker vindt of nog niet gehad hebt, en met een heerlijk gerecht erbij is de avond compleet.
  Bekijk nu
 • - Leiden
  Bijvoorbeeld bij... Just Meet

  Één van de 3 Insiders in Leiden die met het Festival meedoen. De hoge waardering krijgen ze niet zonder reden: huisgerijpt vlees met heerlijke wijnen. What's not to love? Vegetariër of veganist worden niet vergeten, zodat iedereen een geslaagde avond kan hebben bij Just Meet.
  Bekijk nu

Daar moet op gegeten worden!

Met 50% korting wil je natuurlijk lekker veel proberen - dat is logisch! Daarom kan je 6 weken lang genieten van het Festival. Reserveren kan bovendien nu al. Wilde je je moeder, collega of opa nog eens mee uit eten nemen? Of heb je juist nog een etentje te goed? Tot en met 14 april is er aanbod genoeg om veel van je culinaire verlanglijstje af te strepen.

Want uit eten gaan is één van de leukste dingen om te doen. Een reden verzinnen is gelukkig nooit zo moeilijk!

Download de app

Wat helemaal handig is: met de app vind je alle Festival restaurants in de buurt. Download hem hier, voor Android of Apple.

Click to share
Copy the link