15 jaar TheFork
Nieuws

TheFork Europa viert 15e verjaardag

01/06/2022
3 minuten

Het klopt dat TheFork in Nederland iets langer dan 3 jaar bekend is (en daarvoor natuurlijk onder een andere naam). Maar dat de 15e verjaardag van TheFork wereldwijd iets is om bij stil te staan is een feit! De CEO van TheFork, Almir Ambeskovic, blikt graag met je terug op 15 geweldige, culinaire jaren.

 

Beste lezer,

 

Ons verhaal begon 15 jaar geleden met een simpel maar uniek idee: we wilden je onvergetelijke momenten laten beleven in restaurants: door je te laten ontdekken, ervaren en delen. Dit alles door het reserveringsproces te vergemakkelijken en door je te helpen om het restaurant te vinden dat het best bij jouw wensen past.

 

Deze 15e verjaardag is een gelegenheid om je te bedanken voor deze fantastische jaren vol avontuur, vreugde, innovatie, culinaire ontdekkingen, ontmoetingen, eetervaringen ... TheFork komt tot leven dankzij en door jou: door jouw reserveringen, foto's, opmerkingen en suggesties. Onze teams zijn trots dat ze elke dag bezig mogen zijn om ervoor te zorgen dat elke restaurantervaring uniek is en bijzondere momenten creëert.

 

Het is ook dankzij jou en je aanhoudende zoektocht naar restaurants dat restaurants ons al 15 jaar blijven betoveren. Elke maaltijd is een kostbare bijdrage aan de sector waar we allemaal van houden. Zo help je bovendien jouw favoriete restaurants om na een moeilijke periode zo snel mogelijk weer op volle kracht te kunnen draaien.

 

In 15 jaar tijd is TheFork geëvolueerd van een eenvoudig project naar een internationaal bedrijf. Hierbij is één doel nooit uit het oog verloren: steeds meer fijnproevers een eenvoudige manier te bieden om het juiste restaurant te vinden en te reserveren. Overal, altijd en voor elk budget. Van het kleine gezellige restaurant in de straat waar je geniet van een eenvoudig diner tot een stijlvol restaurant om een familiegebeurtenis te vieren.  Ook internationaal heb je TheFork app altijd bij de hand, zo reserveer je het mooiste terras in Barcelona, bestel je de lekkerste pasta in Napels ... en nog veel meer!

 

Al 15 jaar innoveren wij om je steeds meer ontdekkingen, plezier en gezelligheid te brengen en je te laten kennismaken met de beste restaurants in jouw stad.  Wij hebben geluisterd naar je wensen om verder te ontwikkelen en hebben onze diensten aangepast om je continu het beste te bieden. De meer dan 20 miljoen recensies op TheFork zorgen ervoor dat we onze dienstverlening verbeteren, de community van foodies begeleiden in hun keuzes en restaurants elke dag kunnen helpen om jou een betere ervaring te bieden.

 

Momenten in restaurants zijn uniek en gedenkwaardig. Wij zijn trots dat we hieraan mogen bijdragen.

Bedankt voor je vertrouwen, elke dag opnieuw. Wij kijken er naar uit om ons gastronomisch avontuur samen voort te zetten, voor minstens de komende 15 jaar!

 

Almir Ambeskovic, CEO van TheFork

Click to share
Copy the link