Spaarne 66
Spaarne 66
Inspiratie

Spaarne 66; waar gezelligheid en heerlijk eten centraal staan

28/12/2022
2 minuten

Zowel voor bewoners als bezoekers van Haarlem is Spaarne 66 een begrip. Silvester en Sanne hebben in januari 2022 de zaak overgenomen, en hebben sindsdien de bewoners en bezoekers van Haarlem één ding beloofd; ‘op deze fantastische locatie een bruisende plek te creëren waar een divers publiek zich thuis voelt’.

 

“Tijdens Corona hebben we de zaak overgenomen en hebben eigenlijk alles verandert. Er is een nieuw terras en nieuw meubilair, binnen en buiten. We hebben een trendy menukaart opgesteld met voor ieder wat wils, want dat was er toen absoluut niet. Samen hebben we een hele mooie zaak gecreëerd en natuurlijk koken we ook lekker”, vertelt Silvester. 

 

Het restaurant heeft een grote capaciteit en vult deze graag met gasten uit Haarlem, heel Nederland en het buitenland. Het prachtige terras heeft 150 zitplaatsen en is tijdens koude dagen goed verwarmd. Het restaurant is ideaal gelegen waardoor het na een dagje shoppen in Haarlem, de plek wordt om even bij te komen en heerlijk te smullen. 

 

“Iets wat gasten zeker nergens ander zullen vinden dan bij Spaarne 66 is het uitzicht. De oudste brug van Europa ligt voor de deur en het is werkelijk een betoverend uitzicht als de zon schijnt.” Een uitstekende locatie om wat extra foto's te schieten voor Instagram, als verslag van jouw avontuur in Haarlem.
 

Bij een bezoek aan Spaarne 66 geniet je naast gezelligheid, ook van de beste producten van lokale ondernemers. Van worst tot bier, alles wordt zo lokaal mogelijk gehouden en vers bereid natuurlijk.

 

Spaarne 66 heeft veel gepland voor haar gasten in het komende jaar. Dit wordt de eerste zomer voor Silvester en Sanne in het pand en ze bereiden zich er goed op voor. Zo is er het plan in de zomer een piano buiten te plaatsen, en om gasten binnenkort te laten genieten van Live Cooking in het restaurant. Voor de cocktail liefhebbers komt er een Happy Hour, waarbij  cocktails tebestellen zijn voor de helft van prijs.  

 

Een bezoekje aan Spaarne 66 zal de moeite waard zijn. Zeker met hun heerlijke gerechten en al het goeds wat zij voor hun gasten in petto hebben. Via thefork.nl kun je reserveren en genieten van 50% korting op het eten. Het restaurant accepteert ook Yums (loyaliteitspunten waarbij je met iedere reservering spaart voor korting).

 

Click to share
Copy the link