15 jaar TheFork

06/1/2022

3 minutes Nieuws

TheFork Europa viert 15e verjaardag

In heel Europa viert TheFork de 15e verjaardag. CEO Almir Ambeskovic staat daar graag even bij stil met een boodschap voor jou en alle andere gasten.

Launch TheFork MICHELIN Specials

09/29/2021

4 minutes Nieuws

TheFork lanceert de MICHELIN Specials

Dinsdag 28 september lanceerden we de MICHELIN Specials tijdens een speciaal persevent bij Lars Amsterdam in samenwerking met Bougainville*. We laten graag zien hoe dat eruit zag - ontdek je meteen wat MICHELIN Specials zijn.

Ga voor gaaf door TheFork

06/25/2021

2 minutes Nieuws

Toppers gezocht - Ga voor gaaf!

Ben je (of ken je) iemand die op zoek is naar een nieuw vakgebied waarin je direct waar krijgt voor je inzet? Dan is dit je kans om voor gaaf te gaan...

Food

04/20/2021

3 minutes Nieuws

We mogen weer uiteten op het terras!

TheFork heeft veel nieuwe ontwikkelingen die het reserveren van restaurants en uit eten gaan door gasten in deze tijden van corona beter en veiliger maken.

Nieuwe podcast van TheFork: FoodForkast

03/19/2021

2 minutes Nieuws

Nieuwe podcast van TheFork: FoodForkast

Nieuw: Foodforkast, de nieuwe podcast van TheFork. Blijf op de hoogte van trends en ontwikkeling in de restaurantwereld met chefs en experts.

Verantwoord en heerlijk uiteten

03/15/2020

3 minutes Nieuws

Verantwoord en heerlijk uiteten

En wat zijn we daarvan aan het genieten! Zeker nu Back to the Restaurants begonnen is. Het is nog steeds erg belangrijk dat we ons houden aan de regels en richtlijnen bij het bezoeken van restaurants. Zo voorkomen we samen dat het corona-virus zich verder verspreidt.