Nieuwe podcast van TheFork: FoodForkast
Nieuws

Nieuwe podcast van TheFork: FoodForkast

25/05/2021
2 minuten

Bekijk of luister nu de FoodForkast - de nieuwe podcast van TheFork

TheFork lanceert samen met Today's Brew een nieuwe podcast, de FoodForkast. Weten hoe chefs tegen bepaalde onderwerpen aankijken? Benieuwd wat de laastste ontwikkelingen zijn op het gebied van uiteten gaan? En hoe de restaurantwereld van morgen eruit ziet? Goed nieuws: voortaan ben je er als eerste bij! De FoodForkast podcast is voor gasten en restaurants, en is te luisteren op Spotify. Ook wordt de FoodForkast altijd opgenomen, dus is de podcast ook te bekijken op YouTube.

Je beluistert de podcast hier op Spotify, of bekijkt hem hier op YouTube

In deze tijd waarin we restaurants niet kunnen bezoeken om uiteten te gaan, proberen we alsnog met uiteten gaan bezig te blijven, met restaurants in gesprek te blijven en samen vooruit te kijken naar de heropening. Voor het uitwisselen van ideeën en visies is FoodForkast een perfecte oplossing - helemaal omdat we jou ervan kunnen laten meegenieten.

Bekijk de eerste aflevering

Het eerste onderwerp is de ongrijpbare 'gastbeleving'. Sterrenchef Erik van Loo (Parkheuvel**) geeft zijn visie op gastbeleving en deelt tips & tricks. “We hebben tijdens de lockdown een nieuwe vorm van gastbeleving gevonden, bijvoorbeeld door een take-out concept aan te bieden met Churros en goede wijn voor een betaalbare prijs, naar een idee van mijn zoon Juliën." Juliën schuift zelf ook aan, net als marketeer Jimé Hoen.

Het vervolg

Je kunt je helemaal laten bijpraten over de gastbeleving, want de eerste drie afleveringen vind je op Spotify of YouTube. Het onderwerp dat daarna aan bod komt, is duurzaamheid en een vleesvrije toekomst.

Naar TheFork

Click to share
Copy the link