Restaurant table
Nieuws

❤️Steek je favoriete restaurant een hart onder de riem - en win!

11/06/2021
3 minuten

Laten we samen de restaurants een beetje liefde brengen

Valentijnsdag is normaal gesproken dé dag om samen een mooi restaurant op te zoeken. Dit jaar is dat (net als zoveel dingen) anders. Om restaurants te laten weten dat we ze zo (ontzettend!) missen, willen we hen dit jaar een hart onder de riem steken. We willen hen laten weten dat we aan ze denken. En daarbij hebben we jouw hulp nodig...

 

Stuur daarom dit jaar jouw favoriete restaurant of chef een persoonlijke videoboodschap! Wij verzamelen alle video's en zorgen ervoor dat het bij jouw restaurant of chef terecht komt.

Vertel hen wat je nu het meeste mist; is het die onovertroffen sfeer? Droom je al weken over dat ene chocoladedessert? Of kan je simpelweg gewoon niet wachten om over de drempel van je lievelingszaak te stappen?

Weet je even geen specifiek restaurant? Een boodschap aan de hele horeca is natuurlijk ook goed! Dan kan je ook gewoon een hartje voor de restaurants maken of zeggen.

Want: we hebben een #❤️voorderestaurants

Winnen

Bovendien verloten we onder alle mensen die een video opsturen een overheerlijke foodbox voor 2 personen, samengesteld door sterrenrestaurant Ratatouille uit Haarlem, die we bij de winnaar thuis komen bezorgen.

 

Zo stuur je een persoonlijke video voor Valentijnsdag op

Je eigen video opnemen en opsturen is zo gepiept. Dat doe je als volgt:

 • 1 Neem een video op met je telefoon. Denk daarbij aan deze punten:
  - Film de video horizontaal (dus met een breed beeld)
  - Houd de maximale lengte op ongeveer 30 seconden
  - Vertel je hartverwarmende boodschap voor het restaurant of de chef (tenzij je je videoboodschap aan alle restaurants in Nederland richt)
 • 2 Mail je video naar @email. Doe dat a.u.b. als volgt:
  - Gebruik als onderwerpregel de naam van het restaurant en de plaats waar het restaurant staat. (als je je boodschap aan alle restaurants richt, kan je hier 'Voor alle restaurants' zetten)
  - Voeg je video bij als bestand. Als het te groot is, werkt een downloadlink ook.
 • 3 Stuur je video uiterlijk 5 februari naar ons op.

Wat je ook kwijt wilt; neem je videoboodschap op, stuur deze naar ons en wij zorgen ervoor dat het bij je restaurant/chef terecht komt.

 

Persoonlijk bezorgen

Bij een deel van de restaurants zullen we de videoboodschappen persoonlijk en coronaproof langsbrengen. Dat doen we in een bus met een groot videoscherm waar we alle videoboodschappen in het hele land zullen laten zien. Ook als we misschien niet bij jouw restaurant langs gaan, is het natuurlijk leuk dat veel restaurateurs en mensen op straat de boodschappen zien.

Terug naar TheFork

Je moet 18+ zijn om een video op te sturen. Door een video op te sturen, ga je ermee akkoord dat indien deze video wordt geselecteerd om op het eigen materiaal van TheFork te verschijnen, je een onherroepelijke, niet-exclusieve, vrije licentie verleent aan TheFork om de video en de beeldrechten te gebruiken, te kopiëren, weer te geven, aan te passen, te wijzigen, te vertalen, te distribueren, te laten distribueren of promoten, op te nemen in advertenties of andere materialen, daarvan afgeleide werken te maken, te verbeteren, te verspreiden of anderszins te verspreiden over de hele wereld, dit in alle media, al dan niet online.

 

Click to share
Copy the link