Grieks Eethuis Taverna
Inspiratie

Kleine rekening, groot plezier: 8 restaurants die met TheFork Festival meedoen

01/03/2023
3 minuten

TheFork Festival is gestart! Dit zes weken durende, culinaire evenement is de perfecte gelegenheid om nieuwe restaurants en keukens te ontdekken óf je diner een extra luxe upgrade te geven. Je krijgt bij honderden restaurants namelijk 50% korting op het eten en ja, dan bestel je gewoon die extra gang of een mooie fles wijn, toch? 

Deelnemers aan TheFork Festival vind je door heel Nederland. Hier presenteren we je vast een fijne selectie!
 

Amsterdam

In onze hoofdstad vind je de meeste restaurants waar je tijdens TheFork Festival voor een extra aantrekkelijke prijs kunt gaan eten. Wat dacht je van een culinaire reis door het Midden-Oosten bij SHAM West, Oost of MAZA? Geniet hier van de Syrische gastvrijheid en sfeer - de smakelijke gerechten zijn perfect voor een avondje shared dining met vrienden! 

Bord van Restaurant Sham
Restaurant Sham

Café Nobo is nieuw op TheFork! Dit gezellige restaurant op de bruisende Haarlemmerstraat serveert gerechten geïnspireerd op de Spaanse en Latijns-Amerikaanse keuken. Als er dan ook nog eens een Latijns-Amerikaanse chef in de keuken staat, weet je dat het met de smaken meer dan goed zit!

Aanzicht Restaurant Nobo
Restaurant Nobo

Den Haag

Soms heb je zin in all-time klassiekers op je bord. Bistro Bontje op Scheveningen snapt dit maar al te goed! In deze gezellige bistro staan spareribs, tournedos en hamburgers op de menukaart en is er voor het hele gezin wat wils. Perfect te combineren met een bezoek aan het theater of een strandwandeling!  

Gerecht Bistro Bontje
Bistro Bontje

Rotterdam

Ken je de Marokkaanse keuken al? Bij Le Ksar kun je van ontbijt tot diner terecht voor smakelijke tajine gerechten, traditionele Marokkaanse soep, bestilla (gevuld deeg met vis of kip) en vele andere heerlijkheden. Je zit er ook nog eens ontzettend gezellig, idee voor een originele date night? 

Gerecht restaurant Ksar
Restaurant Ksar

Utrecht

Al eens gedineerd in een van de werfkelders aan de Oudegracht? Bij Grieks Eethuis Taverna kan het! De locatie is natuurlijk al een beleving op zich, maar het eten mag er ook zeker zijn. Tip: dit restaurant is een van de populairste TheFork Festival deelnemers, tijdig reserveren is dan ook zeker aan te raden! 

Terras Grieks Eethuis Taverna
Grieks Eethuis Taverna

Haarlem

De Plekk ligt naast stadsbos De Hout, wat zorgt voor een fijn uitzicht tijdens je diner. Het interieur is minstens zo mooi en maakt dat dit restaurant zich perfect leent voor een romantische avond. Op de kaart? Lokale ingrediënten die af en toe met een originele twist worden geserveerd. De Plekk heeft ook nog eens een mooi terras, nu maar hopen op die lentezon!

Gerecht Restaurant Plekk
Restaurant Plekk

Benieuwd naar de complete selectie restaurants die deelnemen aan TheFork Festival?

Check de website of onze app en reserveer eenvoudig een tafel met 50% korting op het eten - zolang de voorraad strekt! 

 

 

Click to share
Copy the link