IENS heet voortaan TheFork
Inspiratie

IENS heet voortaan TheFork

25/05/2021
3 minuten

Groot nieuws: IENS heet voortaan TheFork. Een nieuwe naam, maar even vertrouwd: TheFork is dé plek om voor ieder moment het ideale restaurant te reserveren - in binnen- en buitenland.

Verandering

Niet alleen de naam is nieuw: vandaag zullen er voor jou als gebruiker van TheFork een aantal dingen veranderen.

- Dubbele Yums waarde

Je leest het goed: vanaf nu zijn je Yums 2 keer zo veel korting waard bij deelnemende restaurants. Vroeger kreeg je voor 1000 Yums €10 korting en voor 2000 Yums €25. Vanaf vandaag leveren 1000 Yums je €20 korting op, en verzilver je 2000 Yums voor maar liefst €50 korting op de rekening. Yums sparen wordt zo een stuk leuker! Meer info over Yums vind je hier

- Internationaal merk

De naam TheFork sluit aan bij onze familie buiten de Nederlandse grenzen. Met TheFork ontdek en reserveer je óók restaurants in Italië, Frankrijk, Spanje, Portugal, België, Denemarken, Zweden, Zwitserland, Australië en Brazilië. Zo kan je naast de 5000 reserveerbare restaurants in Nederland, ook nog eens 50.000 restaurants in de rest van de wereld reserveren. Altijd handig om mee te nemen dus, als je inspiratie nodig hebt voor een goed restaurant op vakantie of zakenreis.

- Betere app en site

TheFork staat nooit stil. Continu zijn we bezig om het vinden van het ideale restaurant zo prettig en leuk mogelijk te maken. Zo kan je nu in de app gebruikmaken van een interactieve kaart, die je heel eenvoudig alle restaurants in de buurt toont. Je selectie kan je vervolgens met de filters aanpassen, zodat je volgende reservering slechts een paar klikken weg is.

Reserveer je liever via de mobiele site? Die is behoorlijk opgefrist, zodat je ook daar snel en gemakkelijk je weg naar je volgende etentje vindt.

- Recensies

Voortaan kan je uitsluitend recensies op de restaurantpagina achterlaten als je via TheFork gereserveerd hebt. Dat wil zeggen: via de website of app van TheFork, via een reserveringswidget van TheFork op de website van het restaurant of via de partnerwebsites van TheFork (Tripadvisor, Google Reserve, Facebook of Instagram).

Ook andere gebruikers van TheFork die je vóór de maaltijd met je reservering uitnodigt kunnen een recensie schrijven.

Wat blijft hetzelfde

Never change a winning team. De handige selecties zoals POP (waarbij je restaurants reserveert met tot wel 50% korting op het eten) en Insider (met de beste restaurants) blijven gewoon bestaan. Ook blijft de zoekervaring (hoewel verbeterd) vertrouwd. Nog altijd direct, waar en wanneer je maar wil en met directe bevestiging van je reservering.

Meer informatie

Zijn er andere dingen die je graag zou willen weten? Hier vind je meer informatie over de nieuwe naam.

Download de app

Benieuwd naar die handige kaart of wil je je app direct updaten naar de nieuwste versie? Ga naar de app (voor Android of voor iOS).

Click to share
Copy the link