Bar Bistro Felien
Kerstdiner Bar Bistro Felien
Inspiratie

GESLOTEN - Win een feestelijk diner voor twee bij Bar Bistro Felien in Haarlem

23/12/2022
5 minuten

Onze meest feestelijke winactie OOIT! 

 

De feestdagen zijn in aantocht en iedereen is in de stemming… wij dus ook! Cadeautjes uitdelen op pakjesavond hebben we gemist, maar we maken het goed met Kerstmis! 

Dit tijdstip van het jaar draait om samenzijn met familie en vrienden en heerlijk eten. Daar weten we bij TheFork natuurlijk alles vanaf. Dus geven wij jou een kans om tijdens de feestelijke decembermaand hier gratis van te genieten. 

 

WIN een diner bij Bar Bistro Felien in Haarlem! 

 

Wat win je precies? 

Een feestelijk menu voor twee t.w.v. €129.50 

– Ontvangst met een glaasje bubbels en amuse
– 4-gangen surprisemenu
– Brood en boter
– Een fles wijn 
– Koffie / thee met friandises

 

Deelnemen is eenvoudig: 

 1. Volg de Instagram-pagina @thefork_nl 
 2. Volg de Instagram-pagina @barbistrofelien 
 3. Deel de aankondigingspost 
 4. Reageer op de aankondigingspost en tag de persoon met wie je de feestelijke decembermaand samen wilt vieren 

>>>Klik hier om naar onze Instagram-pagina te gaan<<<

Lees de volledige regels hieronder en check wat er bij de prijs is inbegrepen. Door mee te doen ga je akkoord met de algemene voorwaarden (zie hieronder).

Je kunt t/m zondag 18 december 23:59 meedoen. De bekendmaking vindt plaats op maandag 19 december 2022, op onze Instagram-pagina. 

Veel succes!!! 💚

 

Trekking van de Bar Bistro Felien winactie: Voorwaarden en bepalingen

 • Om deel te nemen aan de Promotie moet je: 
 1. Woonachtig zijn in Nederland 
 2. 18+ zijn 
 3. De Instagram-pagina van TheFork NL volgen
 4. De Instagram-pagina van Restaurant Felien volgen
 5. Het aankondigingsbericht delen en reageren op het bericht waarom je zou moeten winnen en de persoon taggen met wie je de feestelijke decembermaand wilt vieren 
 6. De reservering maken tussen 23 en 31 december 2022 (25 en 26 december uitgesloten) 

 

 • Er is maximaal één deelname toegestaan ​​tijdens de Promotie.
 • Deelname aan de actie is gratis.
 • TheFork behoudt zich het recht voor om een ​​deelnemer uit te sluiten van de actie indien een deelnemer onjuiste, onvolledige of misleidende gegevens verstrekt of indien de deelnemer fraude pleegt of probeert te plegen en/of op enige andere manier de actievoorwaarden schendt of de actie op oneerlijke wijze beïnvloedt. Bij uitsluiting komt de Deelnemer op geen enkele wijze meer in aanmerking voor de prijs.

 

Algemeen 

 • Dit is een kansspel en vaardigheid speelt geen rol. Alle geldige deelnames die tijdens de Actieperiode worden ontvangen, worden geplaatst in een trekking die wordt gehouden in La Fourchette SAS, 70, rue Saint-Lazare, 75009 Parijs, Frankrijk op 19/12/2022 om 12.00 uur.
 • De eerst geldige loting wint een diner voor twee, twv € 129,50 in Bar Bistro Felien in Haarlem, Nederland. De Organisator kan aanvullende reserve-deelnemer trekken en deze in volgorde noteren voor het geval een ongeldige deelname of een niet geschikte deelnemer de prijs krijgt. 
 • De winnaar wordt willekeurig gekozen uit alle geldige Deelnemers d.m.v een  Instagram commentator generator www.wask.co in La Fourchette SAS, 70, rue Saint-Lazare, 75009 Parijs, Frankrijk op 19/12/2022 om 12.00 uur.
 •  De actie is niet beschikbaar voor medewerkers van TheFork, hun directe familie, agenten of enige derde partij die direct betrokken is bij het beheer van de actie. "Directe familie" betekent elke echtgenoot, ouder, natuurlijk of geadopteerd kind en broer of zus (natuurlijk of geadopteerd door de ouder), ongeacht of ze in hetzelfde huishouden wonen als de werknemer.
 • De Promotie begint vrijdag 9 december 17.00 uur en de inschrijvingen sluiten op zondag 18 december 23.59 uur. (“Actieperiode”). Alleen in deze periode is het mogelijk om mee te dingen naar een prijs. 
 • TheFork behoudt zich het recht voor om naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving de Promotie en/of de Promotievoorwaarden te beëindigen, op te schorten of te wijzigen en/of de prijzen te wijzigen indien de omstandigheden dit vereisen, zonder op enigerlei wijze schadeplichtig te worden jegens de Deelnemers 
 • De Promotie wordt op geen enkele manier gesponsord, onderschreven of beheerd door, of geassocieerd met Facebook of Instagram.

 

Winnaar & Prijzen: 

 • De prijs van een diner voor twee twv € 129,50 bestaat uit een Glas bubbels en amuse bij binnenkomst, 4-gangen surprisemenu, Brood & boter, Een fles wijn, Koffie/thee met friandise. 
 • De Prijswinnaar wordt binnen 24 uur na het einde van de Promotie getrokken uit alle Deelnemers. De Prijswinnaars worden op 19 december 2022 via een privé Instagram-bericht op hun Instagram-account op de hoogte gebracht.
 • Prijzen moeten binnen 48 uur na ontvangst van bericht op Instagram worden geclaimd. Indien geen respons, wordt de prijs verbeurd verklaard zonder herselectie. TheFork behoudt zich ook het recht voor om een ​​nieuwe Prijswinnaar te selecteren.
 • Winnaar(s) krijgen instructies over hoe ze hun prijs kunnen claimen en verzilveren. De Actie staat open voor alle in aanmerking komende Nederlandse ingezetenen. 
 • De Prijs is persoonsgebonden en vermeldt de naam van de winnaar. De Prijs is niet overdraagbaar, inwisselbaar of uitkeerbaar in contanten of voor andere producten of diensten. In het geval dat de prijs wordt toegekend of de actievoorwaarden worden geweigerd of niet geaccepteerd, wordt de prijs niet toegekend. TheFork heeft het recht om dienovereenkomstig een andere winnaar te selecteren.


 

Persoonsgegegevens 

 • Het verstrekken van persoonsgegevens is noodzakelijk voor deelname aan de Actie. Persoonsgegevens worden uitsluitend verwerkt ten behoeve van het realiseren van de Actie en de bijbehorende prijsuitreiking, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met het privacybeleid van TheFork

 

Toepasselijk recht en jurisdictie:

 • Op deze Actievoorwaarden, alsmede op de Actie en alle daaruit voortvloeiende rechten en plichten is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.
 • Deze Actie wordt georganiseerd in overeenstemming met de Nederlandse Gedragscode Promotionele Kansspelen (in het Nederlands: “Gedragscode Promotionele Kansspelen”).
 • Het is niet mogelijk om met TheFork te corresponderen over de resultaten van de Actie. In gevallen die niet onder de actievoorwaarden vallen, beslist TheFork.
 • Klachten of opmerkingen over de actie kunnen worden gericht aan @email


 

Click to share
Copy the link