Italiaans Restaurant Palladio Amsterdam
Italiaans Restaurant Palladio Amsterdam
Inspiratie

De beste restaurants met een oudejaarsavondmenu

27/12/2022
3 minuten

Wat gaat de tijd snel! Nog een paar weken en dan mogen we 2023 met open armen verwelkomen. Voor velen is 2022 een bijzonder jaar geweest en kijk je vol enthousiasme uit naar wat er op je te wachten staat in het nieuwe jaar. 

Maar natuurlijk moet al het goeds van 2022 gevierd worden. Het kan soms lastig zijn om met de festiviteiten van Oud en Nieuw een plek te vinden, dus hebben we een lijst samengesteld met restaurants met een oudejaarsavondmenu, waar je in alle stijl 2023 kunt inluiden.


 

MME Coco

MME Coco bevindt zich in het Fashion Hotel Amsterdam, tegenover het World Fashion Centre. MME Coco is een elegant restaurant, geïnspireerd door de  Frans-Nederlandse keuken. Hun oudejaarsavondmenu is €55 per persoon en heeft inbegrepen een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. 

 

TheFork beoordeling: 7.7, Openingstijden: 07.00 - 18.00, 18.00 - 22.30 

Reserveer MMe Coco 

 

 

Herbs Garden

Heeft iedereen zin in de internationale keuken? Dan is Herbs Garden de plek. Hun oudejaarsavondmenu is €85 voor twee personen en omvat een Oudejaarsviering in Sky Bar op de 10e verdieping, een fles champagne en feestelijke hapjes.

 

TheFork beoordeling: 8.4, Openingstijden: 12.00 - 17.00, 18.00 - 23.00

Reserveer Herbs Garden
 

 

Restaurant Moer

In de keuken van Restaurant Moer staan groentes centraal. Zij hebben genoeg opties voor vegetariërs en veganisten. Hun menukaart heeft een Oosterse twist en staat onder andere vol met heerlijke Mezze (kleine hapjes) om te delen! Voor €45 geniet je al van hun heerlijke 4-gangen oudejaarsavondmenu. 

 

TheFork beoordeling: 8.4, Openingstijden: 10.00 - 22.00 

Reserveer Restaurant Moer

 

 

Palladio

Palladio bestaat al 30 jaar en is een van de beste restaurants in Amsterdam waar je authentieke Italiaanse gerechten kunt vinden. Hun oudejaarsavondmenu is €80, met meer dan genoeg keus voor ieder wat wils. Reserveer snel voordat het is volgeboekt! 

 

TheFork beoordeling: 8.9, Openingstijden: 17.00 - 23.00, 12.00 - 16.30 

Reserveer Palladio 


 

Assaggi, Amsterdam

Assaggi is helemaal klaar voor de feestdagen en heeft al een tijdje hun oudejaarsavond menu beschikbaar gemaakt voor reserveringen. Wil je heerlijk genieten van romige pasta, vis of vlees? Dan kun je bij Assaggi terecht. Zij hebben een 5-gangen menu voor € 110, met gerechten waar je zeker meer van zal willen.  

 

TheFork beoordeling: 8.8, Openingstijden: 12.00 - 23.00, Accepteert Yums 

Boek Assagi, Amsterdam 


 

DenC, Dik & Cunnigham, Amsterdam

Bij dit knus huiskamerrestaurant kun je terecht voor Franse klassiekers. Hier maakt chef patron Johan Dik, alles zoveel mogelijk zelf. Dus is versheid gegarandeerd. Hun oudejaarsavondmenu van €140, is de Sylvester Special 5-gangen all-in Surprise met een champagne arrangement. 

 

TheFork beoordeling: 9.4, Openingstijden: 17.30 - 00.00 

Boek DenC, Dik & Cunnigham, Amsterdam 

 

 

Wat er ook voor jou in de planning mag staan voor Oud en Nieuw, hopen we dat je er volop van geniet. Namens iedereen hier bij TheFork wensen wij je alvast hele Fijne Feestdagen en een Gelukkig Nieuwjaar. 

 

Click to share
Copy the link