Restaurants in Haarlem
Inspiratie

5 Restaurants in Haarlem, die je móet bezoeken!

18/11/2022
3 minuten

Haarlem, hoofdstad van Noord-Holland (Ja, dat lees je goed!) en de thuisbasis voor nieuwe en verschillende culinaire ervaringen. Als je Haarlem bezoekt om een paar musea te touren of misschien om een dagje flink te shoppen, is lunchen of dineren daarna een must

Er zijn verschillende opties waar je terecht kan, maar hier zijn onze top 5. Vooral voor zij die snel een keus willen maken. Tip: Sommige restaurants doen ook mee met TheFork Festival, waar je tot 50% korting kunt ontvangen op het eten. 

  1. La Forca

 

Hier is Chef Giuseppe Comes de baas en hij zorgt er voor dat jij kennismaakt met al het lekkers uit zijn geboorteland Italië. Hij serveert traditionele maaltijden die gepaard worden met de bijzondere wijnen. In de handen van Giuseppe zul je zeker genieten en meer hoef je ook niet te doen. Hij doet de rest. 

TheFork Beoordeling: 9.2, Openingstijden: 11.30 - 00.00, 15.00 - 00.00, Yums x2, INSIDER & Michelinmenu. 

Boek La Forca, Haarlem.

  1. Olliver’s Soulkitchen&Bar

 

Als je wilt genieten van de heerlijke kookkunsten van Chef-kok Jerome Konst moet je bij Olliver’s Soulkitchen&Bar zijn. De smaken in zijn keuken zijn geïnspireerd door de verschillende culturen en verre reizen die hij heeft gemaakt. Elk gerecht is in zijn basis herkenbaar, maar krijgen allemaal hun eigen tOlliver twist. Ben je op zoek naar verrukkelijke gerechten, een fijne sfeer en heerlijk bijpassende wijn? Bezoek Olliver’s Soulkitchen&Bar dan snel. 

TheFork Beoordeling: 9.2, Openingstijden: 10.00 - 22.00. INSIDER Menu 

Boek Olliver’s Soulkitchen&Bar, Haarlem

 

  1. Bar Bistro Felien

 

Felien heeft een grote verbouwing gehad en heeft onlangs haar deuren weer geopend voor haar gasten. Je kunt 7 dagen in de week bij hen langsgaan voor een gezellige borrel, een ruime keus aan cocktails en uiteraard een uitgebreid diner. Chef Nick Cornet stelt samen met zijn team de lekkerste gerechten uit de Franse keuken samen en kijkt er naar uit om jou het te laten proeven.  

TheFork Beoordeling: 8.9, Openingstijden: 17.00 - 22.00, Accepteert Yums

Boek Bar Bistro Felien, Haarlem 

 

  1. Spaarne 66

 

Aan het mooiste stukje van het prachtige Spaarne in Haarlem, vind je Spaarne 66. Een bruisende plek met een geweldige locatie waar je van hun ‘All Day’ concept kunt genieten. Er is altijd een gezellige vibe en een zonnig terras, als het weer dat natuurlijk toe staat. Ze hebben ook lekkere bakjes koffie, om je warm te houden gedurende de koude dagen. Bekijk deze Reel op onze Instagrampagina, voor een kijkje bij Spaarne 66. 

TheFork Beoordeling: 8.4, Openingstijden: 09.00 - 22.00, Accepteert Yums 

Boek Spaarne 66, Haarlem 

 

  1. Brasserie Bruis

 

Vlak bij het Grote Markt in Haarlem, vind je het bruisende Brasserie Bruis, waar er 3- of 4-gangen diners worden geserveerd. Je kiest van hun kaart zelf wat jij wilt. Met de combinatie van dagverse gerechten en excellente wijnen, zorgen zij ervoor dat jij een superieure ervaring hebt. Een belofte die je wilt ervaren. Geloof ons! 😉

TheFork Beoordeling: 9.3, Openingstijden: 17.00 - 22.00, INSIDER Menu 

Boek Brasserie Bruis, Haarlem

 

Click to share
Copy the link