Ontdek & reserveer
het ideale restaurant voor ieder moment

Meer steden bekijken

Hoe werkt het?

  • Ontdek de best beoordeelde restaurants in alle plaatsen
  • Reserveer direct volgens je eigen wensen
  • Profiteer van mooie kortingen met Yums

Restaurants in Nederland

Meer steden bekijken

In de rest van de wereld

“Waar gaan we eten?” TheFork, onderdeel van TripAdvisor, beantwoordt deze belangrijke vraag elke dag voor talloze mensen. Op TheFork vind je namelijk voor ieder moment het perfecte restaurant.

Maar dat doen we niet alleen. Geregistreerde gebruikers schrijven recensies over restaurants en inspireren zo andere bezoekers een geschikt restaurant te vinden. Of je nu op zoek bent naar Aziatische gerechten in Amsterdam, romantisch diner in Utrecht of een Italiaan in Rotterdam, TheFork wijst je de weg!

Daarbij inspireert TheFork consumenten om Nederland culinair te verkennen. De speciale selecties maken dat eenvoudig. Zo is er de Insider-selectie met de beste restaurants, of de POP-selectie met alle restaurants die een korting aanbieden. Als je het perfecte restaurant eenmaal gevonden hebt – via de website of via de app – ben je slechts een paar klikken verwijderd van een avond vol culinaire gezelligheid. Uit eten gaan begint en eindigt met TheFork!

TheFork maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.